ee, aydın doğan nasıl zengin olacakuykudakaybolan yazdı:bir şey daha sadece bir ayda 3olarca gencimiz insanımız ölüyo.neymiş tanınan biri ölmüş.peki ya o tanınmayan ama gencecik insanlara kim ağlasın?
Barış Akarsu
Sonuçta tanýnan ya da tanýnmayan biri ölmüþ....O biri gencecik,hayat doluydu.....Çok üzüldüm ve Barýþ Akarsu'yu tvde gördükçe hala daha inanamýyorum....Nasýl olabilir diye...Ve anladým ki hayatý dolu dolu yaþamak lazým....Allah rahmet eylesin....Ailesine sabýr versin....uykudakaybolan yazdı:bir þey daha sadece bir ayda 3olarca gencimiz insanýmýz ölüyo.neymiþ tanýnan biri ölmüþ.peki ya o tanýnmayan ama gencecik insanlara kim aðlasýn?
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
Bak arkadaşım mantıklı düşünürsen cevabı çok basit aslındauykudakaybolan yazdı:bir şey daha sadece bir ayda 3olarca gencimiz insanımız ölüyo.neymiş tanınan biri ölmüş.peki ya o tanınmayan ama gencecik insanlara kim ağlasın?
Ölen insanların ardından genelde sevenleri ağlar.Barış içinde sevenleri ağladı,o dediğin ölen insanlar içinde sevenleri ağlıyordur emin ol..
Senin zihniyetinle olaya bakarsak, hergün ağlamamız gerekicek
- 4eveRock_brc
- Üye
- timucin_01
- Üye
Merhaba arkadaþlar,
Acýmýz çok büyük barýþý kaybettik,
Sizde acýmýza ortak olmak isterseniz,
Sizde barýþseverseniz,
Onun için tek bir yürek olmamýz için [email protected]
adresini ekleyin,
bende barýþ için biþeyler yapmak istiyorum diyorsanýz bu adresi ekleyin ve fikirlerinizi bizimle paylaþýn...
Hepinize çok teþekkür ederim...
http://barisakarsu.frbb.net/BARI-AKARSU ... -t2607.htm
Acýmýz çok büyük barýþý kaybettik,
Sizde acýmýza ortak olmak isterseniz,
Sizde barýþseverseniz,
Onun için tek bir yürek olmamýz için [email protected]
adresini ekleyin,
bende barýþ için biþeyler yapmak istiyorum diyorsanýz bu adresi ekleyin ve fikirlerinizi bizimle paylaþýn...
Hepinize çok teþekkür ederim...
http://barisakarsu.frbb.net/BARI-AKARSU ... -t2607.htm
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
star tv bunu okadar çok reklam yaptıki katlanamıyorum artık.
"barış çok zor şartlarda büyüdü.gün geldi soğan ekmek yedi.." falan diye başlayan haberler sundular.çok rahatsız oldum.
"barış çok zor şartlarda büyüdü.gün geldi soğan ekmek yedi.." falan diye başlayan haberler sundular.çok rahatsız oldum.
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
- RapunZelle
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- shadow_girl
- Müdavim Üye
Alem Fm de de program yapan ve Akşam gazetesinde köşe yazıları yazan Zeki Kayahan Coşkun'un bugün gazetede Barış Akarsu ile ilgili yazısını okudum ve sonuna kadar haklı bir yorum olmuş.
belki okumak istersiniz;
Leş kargaları...
Bir oğul bitiyor az ötede
Bir anne kanıyor başucunda...
Bir baba ağlıyor ığıl ığıl...
Günlerce sürüyor bahse konu ıstırap...
Dayan Barış diyorlar sütun sütun...
Barış nasıl dayansın?
Günlerdir Barış Akarsunun yoğun bakımdaki sürecinden ve vefatından bahsediyor basın... Ben hangi kanalda Barışın haberini görsem, anında değiştirir oldum kanalı...
Gazetelerin ön sayfalarında Barışa yer verilmesine dayanamadım...
Radyo programımda bahsetmedim Barıştan hiç...
Ne müziğini ne yaptıklarını ciddiye alan medya, birden Barış demeye başladı... Kaza geçirmeden önce son röportajı bizimle yaptı yarışı hızlandı...
O röportajlar yeniden yayımlandı...
En son bizim televizyon programımıza konuktu dediler... Programın tekrarı verildi...
Verilecek de bir süre daha...
Barış, yarışmadan çıkan bir ünlüymüş (inanın bilmiyorum).
Bu yarışma programını tekrar yayınlasın ATV dedi, TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ...
Doğru; ölümün reytingi bol, sharei yüksektir!!!
Elinde Barışı olan beri gelsin...
Barış ile ilgili hikayesi bulunup da anlatmayan kalmasın...
Soğan ekmekle büyüdü, mertti denildi gazetenin birinde... Sanki fasulye yiyenler onursuzmuş gibi...
Nereye kadar faydalanılabilirdi ki bir tükenişten?
Bilmemne yaz, şu numaraya gönder Barışın polifonik melodisi cebine gelsin reklamı girdi, Barışın adının geçtiği televizyon programlarında...
Nazan Öncel mektup yazdı Barışa...
Destek olacakmış...
İmkanı olsa ömrünün geri kalanını ona verirmiş basitliğinde, alelacele yazılmış bir mektup...
Ömrünün geri kalanını vermesine lüzum yok, on binlerce dolara sattığı bestelerinden Barışa hayattayken kaç tane vermiş Nazan Öncel?...
Nasıl destek çıkmış Barışa?...
Göz göre göre kör ölüyor ve badem gözlü oluyordu... Barışın yattığı hastaneye gelmek, akşam haberlere çıkmanın garantisiydi... Televizyonda görünmek demekti... Peki ayıp ne demekti?...
Utanmazlık?... Pişkinlik?...
Barış nasıl dayansın?... Yalvarırım susun!..
Bu çirkinliğe, bu riyakarlığa, ertesi gün ölüm döşeğindeki fotoğrafının gazetede yer almasına, fırsatçılığa Barış ne yapsın?
Barış ölüyor... Çarşamba gecesi...
Tam mikrofonumu açmış, radyoda merhaba diyecekken, ölüm haberini iletiyorlar haber merkezinden bana... Birazdan bütün televizyonlar, radyo kanalları, internetteki haber siteleri son dakika haberi olarak duyuracaklar... Eyvah!!!
Ben hepsinden daha öndeyim (!) Pat diye söyleyebilirim... Susuyorum...
Kötü bir haber aldım... Ama bunu benden duyamayacaksınız... Söyleyemem... Siz televizyondan, diğer radyo kanallarından öğrenin diyorum...
Öğreniyorlar...
Barış Akarsu şarkıları isteniyor dinleyicilerin bir kısmı tarafından... Yapamam!...
Zaten radyodan şarkı isteğinde bulunulmasından hazzetmem, o ayrı da...
Yaşarken de hiç yer vermedim ki Barışın şarkılarına programımda...
Beğenmediğimden değil, fark edemediğimden...
Ne ayıracak beni bilmemne yaz, şu numaraya gönder Barışın polifonik melodisi cebine gelsin zihniyetinden?... Nazan Öncelden?... Barışın yoğun bakımdaki fotoğrafını düşüncesizce kullanan gazeteden?...
Yayındayken kısa mesaj sistemine, e-postama dinleyiciler tarafından gönderilen iletilerin hepsi iyi niyetliydi şüphesiz...
Barış seni unutmayacağız mesajları gelmeye başladı... Unutursunuz dedim... İnanmıyorum bu lafı edenlere dedim... Kemal Sunal ölünce de unutmuyordunuz... Barış Manço ölünce de... Madımak Otelinde yakılanlar da unutulmayacaktı...
Uğur Mumcu için de benzeri temenniler dile getirilmişti... Unutuldu hepsi...
Kemal Sunalın ölüm yıldönümünde mezarı başında yalnızca 3-5 kişi vardı... Sadece filmlerde beraber rol aldığı oyuncular gitse, en az 100 kişi birikirdi kabrinde... Ama gitmedi kimse...
Bu denli kolay olmamalı unutmayacağız demek...
Bir oğul bitmişken az ötede...
Bir anne kanıyorken başucunda...
Bir baba ağlıyorken ığıl ığıl...
Ateş düştüğü yeri yakıyorken...
Susmalı en çok da...
Sustum!..
"söylemek istediklerimi dile getirmiş..."
belki okumak istersiniz;
Leş kargaları...
Barış nasıl dayansın?
Günlerdir Barış Akarsunun yoğun bakımdaki sürecinden ve vefatından bahsediyor basın... Ben hangi kanalda Barışın haberini görsem, anında değiştirir oldum kanalı...
Gazetelerin ön sayfalarında Barışa yer verilmesine dayanamadım...
Radyo programımda bahsetmedim Barıştan hiç...
Ne müziğini ne yaptıklarını ciddiye alan medya, birden Barış demeye başladı... Kaza geçirmeden önce son röportajı bizimle yaptı yarışı hızlandı...
O röportajlar yeniden yayımlandı...
En son bizim televizyon programımıza konuktu dediler... Programın tekrarı verildi...
Verilecek de bir süre daha...
Barış, yarışmadan çıkan bir ünlüymüş (inanın bilmiyorum).
Bu yarışma programını tekrar yayınlasın ATV dedi, TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ...
Doğru; ölümün reytingi bol, sharei yüksektir!!!
Elinde Barışı olan beri gelsin...
Barış ile ilgili hikayesi bulunup da anlatmayan kalmasın...
Soğan ekmekle büyüdü, mertti denildi gazetenin birinde... Sanki fasulye yiyenler onursuzmuş gibi...
Nereye kadar faydalanılabilirdi ki bir tükenişten?
Bilmemne yaz, şu numaraya gönder Barışın polifonik melodisi cebine gelsin reklamı girdi, Barışın adının geçtiği televizyon programlarında...
Nazan Öncel mektup yazdı Barışa...
Destek olacakmış...
İmkanı olsa ömrünün geri kalanını ona verirmiş basitliğinde, alelacele yazılmış bir mektup...
Ömrünün geri kalanını vermesine lüzum yok, on binlerce dolara sattığı bestelerinden Barışa hayattayken kaç tane vermiş Nazan Öncel?...
Nasıl destek çıkmış Barışa?...
Göz göre göre kör ölüyor ve badem gözlü oluyordu... Barışın yattığı hastaneye gelmek, akşam haberlere çıkmanın garantisiydi... Televizyonda görünmek demekti... Peki ayıp ne demekti?...
Utanmazlık?... Pişkinlik?...
Barış nasıl dayansın?... Yalvarırım susun!..
Bu çirkinliğe, bu riyakarlığa, ertesi gün ölüm döşeğindeki fotoğrafının gazetede yer almasına, fırsatçılığa Barış ne yapsın?
Barış ölüyor... Çarşamba gecesi...
Tam mikrofonumu açmış, radyoda merhaba diyecekken, ölüm haberini iletiyorlar haber merkezinden bana... Birazdan bütün televizyonlar, radyo kanalları, internetteki haber siteleri son dakika haberi olarak duyuracaklar... Eyvah!!!
Ben hepsinden daha öndeyim (!) Pat diye söyleyebilirim... Susuyorum...
Kötü bir haber aldım... Ama bunu benden duyamayacaksınız... Söyleyemem... Siz televizyondan, diğer radyo kanallarından öğrenin diyorum...
Öğreniyorlar...
Barış Akarsu şarkıları isteniyor dinleyicilerin bir kısmı tarafından... Yapamam!...
Zaten radyodan şarkı isteğinde bulunulmasından hazzetmem, o ayrı da...
Yaşarken de hiç yer vermedim ki Barışın şarkılarına programımda...
Beğenmediğimden değil, fark edemediğimden...
Ne ayıracak beni bilmemne yaz, şu numaraya gönder Barışın polifonik melodisi cebine gelsin zihniyetinden?... Nazan Öncelden?... Barışın yoğun bakımdaki fotoğrafını düşüncesizce kullanan gazeteden?...
Yayındayken kısa mesaj sistemine, e-postama dinleyiciler tarafından gönderilen iletilerin hepsi iyi niyetliydi şüphesiz...
Barış seni unutmayacağız mesajları gelmeye başladı... Unutursunuz dedim... İnanmıyorum bu lafı edenlere dedim... Kemal Sunal ölünce de unutmuyordunuz... Barış Manço ölünce de... Madımak Otelinde yakılanlar da unutulmayacaktı...
Uğur Mumcu için de benzeri temenniler dile getirilmişti... Unutuldu hepsi...
Kemal Sunalın ölüm yıldönümünde mezarı başında yalnızca 3-5 kişi vardı... Sadece filmlerde beraber rol aldığı oyuncular gitse, en az 100 kişi birikirdi kabrinde... Ama gitmedi kimse...
Bu denli kolay olmamalı unutmayacağız demek...
Bir oğul bitmişken az ötede...
Bir anne kanıyorken başucunda...
Bir baba ağlıyorken ığıl ığıl...
Ateş düştüğü yeri yakıyorken...
Susmalı en çok da...
Sustum!..
"söylemek istediklerimi dile getirmiş..."
Her ölüm erkendir ama bu çok çok erken oldu. Söylenecek fazla bir şey yok. Bir kaç gün önce kazanın olduğu kavşaktan geçtiğimde içim daha da kötü oldu. Gerçekten oldukça tehlikeli ve dikkat isteyen bir yer. Papi şimdi o yolu yaparlar demiş ama medyaya yansıyan kısma bakarsak o yönde hiçbir çalışma yok. Bunun yerine o kavşağa ambulans koymakla yetinmişler. İlk başta şaka sanmıştım ama görünce inandım. Aklıma takılan bir kaç mesaj daha var.
Fox TV kadar iğrenç bir kanal görmedim ben. Show TV'nin eski zamanlarda ki cıvık yayın politikasından kurtulduk derken Fox TV hortladı. Buna habercilik denilemez. Çiçek bile sokulması yasak bir odaya gizlice makina sokup goruntu almak hangi ahlaka sığar çok merak ediyorum. Mide bulandırıcı insanlar...Papi yazdı:şimdi Fox tv'de hastahanede çekilen fotoğraflarını yayınlıyorlar.
Aferin sana. Bizim babamız doktor değil ondan biz mucize gerektiğini düşünemiyorduk. Tek akıllı sensin yazdın öğrendik. Bravo. Söyleme şeklini gözden geçirirsen anlarsın neden bu kadar sert çıktığımı. O bahsettiğin mucizelerinde bir çok örneği var.uykudakaybolan yazdı:eee n'oldu şimdi öldü mü ölmedi mi.bir bildiğimiz var ki yazıyoruz heralde.babam doktor ve kazanın olduğu ilk gün bana o çocuk öldü dedi.ancak bodrumdakiler onu cihaza bağladılar ve beklemeye başladılar belki mucize olur die.geçin bunlar tıpta mucize filmlerde olur.allah rahmet eylesin.
sleeping with the earth my dying bride
Her gün savaşlarda ve açlıktan ölen insanlar var.Tamam konu barış akarsu adlı rahmetli ama bunun bu kadar şişirilmesine ne gerek vardı?Sevenlerinin başı sağolsun.
Piyasada ve dizilerde ün yapmışsan öldüğün zaman ortada olduğu gibi maganizininide böyle yaparlar.Aptal holding medyası işte.
Piyasada ve dizilerde ün yapmışsan öldüğün zaman ortada olduğu gibi maganizininide böyle yaparlar.Aptal holding medyası işte.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
albümlerinin tavan yapması için zaten bir sanatçının yitip gitmesi gerek.. insanlar yas tutmanın da adabını öğrenmeliler bir an önce yaşarken sahip çıkmanın da.. insana saygı ölüme üzüntü bu değildir..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- CanDy_GirL
- Üye