En İtici Bulduğunuz Program Sunucusu
- __rocker__
- Üye
topunun caný cehenneme zamanýnda tek müzik kanalýyken kral izlediðim zamanlarda 2gr beyne sahip olan o dj bozuntularýna oldum olasý uyuz olmuþumdur. "benimle olan beraberliðiniz yaklaþýk 2 saat sürecek" yok yaaaa???? böððððð uyuz oluyom hepsine
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy
- whatsername
- Müdavim Üye
.......
hepsi.namlu önünde verilmiş pozlar gibi gerginler birşey yapmaya çalışırlar ama ne yaptıklarını kendileride bilmezler.tipik tv cinayetleri izlememek en iyisi galiba tak cdyi rock 'a vur ....yemişim tvsini
Birinden hepsini tanı.....
- __rocker__
- Üye
Re: .......
internet geldi mertlik bozuldu (iyi ki geldi walla) hesabý bende tv olayýna son verdim hiç izlemiyorum yeni çýkan reklamlardan ve dizlerden bile bi haberim... gazete haberler vs.. onlarýda netten okuyorum. bi pazar günleri sponge bob izlerdim onuda okul yüzünden izleyemiyom artýkduskerem yazdı:hepsi.namlu önünde verilmiþ pozlar gibi gerginler birþey yapmaya çalýþýrlar ama ne yaptýklarýný kendileride bilmezler.tipik tv cinayetleri izlememek en iyisi galiba tak cdyi rock 'a vur ....yemiþim tvsini
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy
- whatsername
- Müdavim Üye
ben o adamın sadece 1 programını izledim onda da bi taş üstünde yumurta pişiriodu allaaam yaa konuya bak esrarengiz taşın sırrı ppfffbalgam yazdı:ajaip süper bi adam yafffffffffVampiria yazdı:Sadettin teksoy
En son whatsername tarafından 03 Mar 2006 20:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Lasciate mi cantare
-
- Üye
alaım yaaaaa..felaket..dorjak karnı burnunda hala program peşinde ya....gttikçe şişio...humuluslupulus yazdı:esra ceyhan
allahım karıya uyuız oluyom yaw ömrümü yedi yemin edrim ya 1ay tatıle geldim annem ewde karşısında esra
doğurdu doğurcak hala tw de ya ne biçin insen bu
allahım sen sabır wer
edison bile pişman...
- whatsername
- Müdavim Üye
ara vermiş nihayet dün annem söledimorjan yazdı:alaım yaaaaa..felaket..dorjak karnı burnunda hala program peşinde ya....gttikçe şişio...humuluslupulus yazdı:esra ceyhan
allahım karıya uyuız oluyom yaw ömrümü yedi yemin edrim ya 1ay tatıle geldim annem ewde karşısında esra
allahım sen sabır wer
Lasciate mi cantare
- miss_wallace
- Üye
-
- Üye
temiz
sanırım doğuma gitmiş artık yokmorjan yazdı:alaım yaaaaa..felaket..dorjak karnı burnunda hala program peşinde ya....gttikçe şişio...humuluslupulus yazdı:esra ceyhan
allahım sen sabır wer
imitasyonlar aslını yaşatırrrrrrrrr!!!!!!!!
Re: En İtici Bulduğunuz Program Sunucusu
aynen katılıorum bişeyi 10 defa tekrarlıyo bozuk plak gibi halinden bezmiş gibi sunuyo programı han ibitsinde kurtulalım ayağına iğrenç anlicağınızwhatsername yazdı:dream'de std7'yi sunan öykü.. çok konuşuo gereksiz yani.. sizin beğenmediiniz program sunucularını öğrenmek isterim..
- Stein_Um_Stein
- Üye