onları izlerken kendimden utandım. hayatımın sorunsuz olduğunu hissettim. onlar bu kadar engele karşı bu kadar başarıya imza atarken biz isyan etmekle olanaklarımızın sınırlı olduğunu söylemekte sınırlı kalıyoruz. rezil bir durumda olduğumu hissettim. Onlara acımadım tam tersi kendime acıdım...whatsername yazdı:Dün akşam adeta "hayat dersi" verdi... Engelliler Haftası nedeniyle 3 engelli vatandaşımızı konuk etti. Üçünün de hayatları başarılarla dolu. "Azmin zaferi budur" dedirtti. Ve aynı zamanda kendileriyle bu kadar barışık olması da gözlerin dolmasına sebebiyet verecek kadar mükemmel bir durum... Ayakta alkışlanması gereken insanlar bunlar...
Makina
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- whatsername
- Müdavim Üye
Hiçbir şey imkansız değilmiş gerçekten... İnsan istedikten sonra yapamayacağı şey yok. Biyolojik engelleri olsa bile... Çok takdir ettim çok..shadow_girl yazdı:onları izlerken kendimden utandım. hayatımın sorunsuz olduğunu hissettim. onlar bu kadar engele karşı bu kadar başarıya imza atarken biz isyan etmekle olanaklarımızın sınırlı olduğunu söylemekte sınırlı kalıyoruz. rezil bir durumda olduğumu hissettim. Onlara acımadım tam tersi kendime acıdım...whatsername yazdı:Dün akşam adeta "hayat dersi" verdi... Engelliler Haftası nedeniyle 3 engelli vatandaşımızı konuk etti. Üçünün de hayatları başarılarla dolu. "Azmin zaferi budur" dedirtti. Ve aynı zamanda kendileriyle bu kadar barışık olması da gözlerin dolmasına sebebiyet verecek kadar mükemmel bir durum... Ayakta alkışlanması gereken insanlar bunlar...
Bu arada Dolapdere Big Gang gecenin ilerleyen saatlerinde bir kez daha çıkacaktı ama ben Hepsi masaya oturunca yattım , çıktılar mı? Ve de Smoke On The Water'ı söylediler mi? Bilgisi olan?
Lasciate mi cantare
Dün o engelli-sıfatı yanlarında çok çürük ve basit kalan-insanların el-ele tutuştukları kısımda gözlerimin yaşla dolduğunu hissettim.Harikalar tek kelimeyle.Serkan çok espritüel tatlı biriymiş
O kızların tüm seslerini toplasam bişeye yaramaz hayli hayli herkesin çıkartabileceği çok basit tiz vokaller bir türlü beğenemiyorum.
Bu arada Makina Medya Yapımevi'nin hazırladığı "Konuşan Kafalar" her cuma 22:30'da Cine 5'te.
Gürgen,Murat,Özgür ve Rüya 4'lüsünü sevenler var ise benim gibi kaçırmasınlar kaliteli bir program yapıyorlar
Dolapdere sanırım en son Can't Take My Eyes'ı söyledi diye hatırlıyorum.Hepsi grubu masaya oturunca ben de bayıldım,ayıldım zor durdum.Çok bebek hareketler yapıyorlar,jelibon çetesi fan club'ları varmış çok güldüm yawhatsername yazdı:Bu arada Dolapdere Big Gang gecenin ilerleyen saatlerinde bir kez daha çıkacaktı ama ben Hepsi masaya oturunca yattım , çıktılar mı? Ve de Smoke On The Water'ı söylediler mi? Bilgisi olan?
O kızların tüm seslerini toplasam bişeye yaramaz hayli hayli herkesin çıkartabileceği çok basit tiz vokaller bir türlü beğenemiyorum.
Bu arada Makina Medya Yapımevi'nin hazırladığı "Konuşan Kafalar" her cuma 22:30'da Cine 5'te.
Gürgen,Murat,Özgür ve Rüya 4'lüsünü sevenler var ise benim gibi kaçırmasınlar kaliteli bir program yapıyorlar
myspace.com/the_rita
- whatsername
- Müdavim Üye
Evet evet jelibon çetesi çok komikti bir de böyle gerine gerine söylüyorlar "jelibon çetesi fan club'ımız var" diye.. Ne gurur verici bir durum Bir de dizileri varmış bu kızlarımızın ben akşam gördüm ilk kez.. Gündemden uzak kaldığımı hissettim bir an:)Rita yazdı:Dün o engelli-sıfatı yanlarında çok çürük ve basit kalan-insanların el-ele tutuştukları kısımda gözlerimin yaşla dolduğunu hissettim.Harikalar tek kelimeyle.Serkan çok espritüel tatlı biriymiş
Dolapdere sanırım en son Can't Take My Eyes'ı söyledi diye hatırlıyorum.Hepsi grubu masaya oturunca ben de bayıldım,ayıldım zor durdum.Çok bebek hareketler yapıyorlar,jelibon çetesi fan club'ları varmış çok güldüm yawhatsername yazdı:Bu arada Dolapdere Big Gang gecenin ilerleyen saatlerinde bir kez daha çıkacaktı ama ben Hepsi masaya oturunca yattım , çıktılar mı? Ve de Smoke On The Water'ı söylediler mi? Bilgisi olan?
Konuk açısından pek bir zayıf geldi bana akşam.Telefonla bağlanıp Öztürk Serengil adlı ambulans isteyen kıza çok güldüm.. Sonrasında ortam gerildi tabi Okan'ın çıkışması nedeniyle... O "muhteşem üçlü" olmasa pek izlenesi bir program değildi...
Lasciate mi cantare
bir kere okan göze değil kulağa hitap eden birisi.'okanı dinleme keyfi' daha iyi bir tanım olurduveronique yazdı:lutfen sizin goz zevkiniz olsun diye bizim "okanı izleme keyfimiz" kacmasın..wolfali yazdı:hepsi olmasa beş para etmez bir programdı
ayrıca program çok sıkıcıydı.tarkan hayranları dışında kulağıma hitap eden pek bir atraksiyon olmadı.
hepsi ile eğlendik,mutluyuz
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- whatsername
- Müdavim Üye
Okan'ın göze hitap edip etmemesi kişiden kişiye değişir bir kere. Senin ve benim "Hepsi" ile ilgili olan göze hitap anlayışlarımız gibi meselawolfali yazdı:bir kere okan göze değil kulağa hitap eden birisi.'okanı dinleme keyfi' daha iyi bir tanım olurduveronique yazdı:lutfen sizin goz zevkiniz olsun diye bizim "okanı izleme keyfimiz" kacmasın..wolfali yazdı:hepsi olmasa beş para etmez bir programdı
ayrıca program çok sıkıcıydı.tarkan hayranları dışında kulağıma hitap eden pek bir atraksiyon olmadı.
hepsi ile eğlendik,mutluyuz
Hepsi ile sinirden delirdik, mutlu değiliz demem gerekiyor
Lasciate mi cantare
-
- Üye
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
Pardon,Darkfuneral yazdı:Mehzk, Sende koymuşun pasta dilimini ziyafet falan da diyosun şimdi.. Karnım guruldamaya başladı..
Sunu belirtsen tam olur aslında,avatardaki pasta Sacher:Dünya'nın en lezzetli pastasıdır. Tekrar pardon...
Mümkün olsaydı hatamı fazlasıyla telafi ederdim ama.Yemek konusunda iyiyimdir...
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
-
- Üye
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
ben bu programı bir türlü sevemedim, aslında okan bayülgenin muhabbetini sevmiyorum bir de programda çok fazla konuk olmasını. bu kadar övülüyor izleyeyim bari diyorum ama adamın konuşmaları bana itici geliyor konuk kim olursa olsun. okan zaten seray sever hastası. o kadını çağırdığında biraz izlemiştim, ondan başka kimseyle ilgilenmedi, uyuz oldum iyice. ama kamera arkasında güzel şeyler yakalıyorlar..
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..