walla şu an kanal d de *yüzüklerin efendisi - iki kule* var... bağımlılarına duyrulurr...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
tekrar bölümlerini izlemek istiyosanız buffy var cnbce de
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
*kanal D*de *charlie's angels_1* var.. saat 20:00de...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
"dream de yuxexes" de *çilekeş* varr!!!!!.... tekrar ama..
dreamde *live performance*da *apocalyptica - rock'n coke'05* var!! saat 22:00de...
20:00de... show tvde.. *harry potter -pıtırcıkcıım - sırlar odası* var...
system_ yazdı:büyük iskender var ama kaçta hangi kanalda bilmiorum
Orjinal adı : Alexander
Yönetmen : Oliver Stone - Yapım Yılı : 2004
Oyuncular : Colin Farrell, Anthony Hopkins, Angelina Jolie, Rosairo Dawson, Jared Leto, Gary Stretch.
system_ yazdı:büyük iskender var ama kaçta hangi kanalda bilmiorum
Orjinal adı : Alexander
Yönetmen : Oliver Stone - Yapım Yılı : 2004
Oyuncular : Colin Farrell, Anthony Hopkins, Angelina Jolie, Rosairo Dawson, Jared Leto, Gary Stretch.
Kanal D'de, saat 20:00'da.
angelina jolie mi...!!! o kadın bi kere öpsün benii uzaya kanatsız uçarım yaaa!