rock'n coke ta sesi bile çýkmýyodu..
þarkýlarý deðiþik telaffuzlu okuyarak bence hiç bi yere waramadý.. o kadar ii bi sesi yok..
sadece tarzý göze çarpýyo o kadar..
hehe o kadar uyuz olmussun ki artık müzikte zaten eleştrilcek bişey kalmadı elbisesine girişinde bile meymenet yok demişsin anlasılan
da benim anlamadığım hala neden turk rock değil de safi müzik te duruyo bu baslık.. kaçırdığım bişey mi var??
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
theHeLL yazdı:sadece eğlendirdiği a.ık zaten sahne performansını dinlemedim ama ilk albümü daha iyiydi bunda biraz kötüye gidiş var
bence hiiç dinleme canlı performansını...gerek yok yani..
canlı performans???? ya kadın anca hoplayıp zıplıyo başka bişe yapmıyo sahnede
Allah'ım yarabbim yahu...nedir bu öfke kusması sizde ya..ağzımı açtım bari birazcık yaralıyım veya kızdırayım..3günlük direc-t ye deli gibi güzel yarmış aşmış aşığıyız dersiniz ama 6-7senelik back vokal ve şimdilerde lead vokal olan birine gereksiz,berbat,saçmalık,burda olması iyi türk rock a yakışmıyodu diyosunuz...sizi anlamak güç ne diyebilirim ki..buarada canlı performansını izledim..bence etraftakilere bakıp bile gaza gelmek mümkün(ilk albüm sonrası konseriydi)
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Papi yazdı:
bence hiiç dinleme canlı performansını...gerek yok yani..
canlı performans???? ya kadın anca hoplayıp zıplıyo başka bişe yapmıyo sahnede
Allah'ım yarabbim yahu...nedir bu öfke kusması sizde ya..ağzımı açtım bari birazcık yaralıyım veya kızdırayım..3günlük direc-t ye deli gibi güzel yarmış aşmış aşığıyız dersiniz ama 6-7senelik back vokal ve şimdilerde lead vokal olan birine gereksiz,berbat,saçmalık,burda olması iyi türk rock a yakışmıyodu diyosunuz...sizi anlamak güç ne diyebilirim ki..buarada canlı performansını izledim..bence etraftakilere bakıp bile gaza gelmek mümkün(ilk albüm sonrası konseriydi)
ya ben albumlerine bişi demedim hatta ilk albumunu dinlemekten bıkmam!o derece güzel ilk albumu!!!ona lafım yok..2.albumude idare eder.3ü tam olarak dinleyemedim..kadında cok iyi ses var!!ama canlı performansı hoşuma gitmemişti okdar..
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.