Gelmiş Geçmiş En İyi Türk ROCK Grubu/Sanatçısı?
pentagramın ankete eklenmesi bencede yanlış.bi kere adamlar heavy metal grubu ayrıca bloodline666'nın dediği gibi 1. belli 2.'yi belirleyelim..
buradan duman diyenlere;''duman daha kaç senelik grup daha 3. albümleri onlar olamaz''şeklinde tepki gösteren arkadaşlara nirvana örneğini vermeyi uygun buluyorum..
türkiye'nin bana göre en iyi grubu pentagram,
en iyi rock grubuysa duman'dır.
((tepkiye,eleştiriye açığım ))
buradan duman diyenlere;''duman daha kaç senelik grup daha 3. albümleri onlar olamaz''şeklinde tepki gösteren arkadaşlara nirvana örneğini vermeyi uygun buluyorum..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
-
- Müdavim Üye
wolfali yazdı:pentagramın ankete eklenmesi bencede yanlış.bi kere adamlar heavy metal grubu ayrıca bloodline666'nın dediği gibi 1. belli 2.'yi belirleyelim..
ya kaç yıllım rock grubu ne ara heavy oldu..
edison bile pişman...
kaç yılın rock grubu dediğin inşallah pentagram değildir.morjan yazdı:wolfali yazdı:pentagramın ankete eklenmesi bencede yanlış.bi kere adamlar heavy metal grubu ayrıca bloodline666'nın dediği gibi 1. belli 2.'yi belirleyelim..
ya kaç yıllım rock grubu ne ara heavy oldu..
pentagram Türkiye'nin ilk heavy metal grubudur..
anatolia'da Türkiye'nin en çok satan metal albümüdür..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- desperateengel
- Üye
anketi sonradan ben ekledim...acıkcası anketi eklerden teker teker tum yazılanları cıkartmadım aklımda kalanları yazdım...sebnem ferah'ta gecmisti diye hatırlıyorum gelen mesajlarda...bende gruptu tek sarkıcıydı ayırt etmeden ekledim...sonucta onunda oturmus bir grubu var,kendi adını grup adı yerine kullanmıs onemli mi?MuHoS yazdı:şimdi şebnem ferah bi rock grubu oluyo yaw bu nasıl iş anlamadımmm
sleeping with the earth my dying bride
110,Redd,Dorian gibi zırvalarıda ekleyin ankete.Yeşillik olur konsept açısından.Haa birde bademmi ne halt var.O da rock topluluğu dimi ? La havle véla power..
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
okkky olabilir tabikenede grup deince benim aklıma şebnem feah gelmioda ondan dedim ozman herkesi ekleyebilrz grup olarak sonuçta kimse tek başına yapmıo bu işi ben oyum şeboya öleysejonnathan yazdı:anketi sonradan ben ekledim...acıkcası anketi eklerden teker teker tum yazılanları cıkartmadım aklımda kalanları yazdım...sebnem ferah'ta gecmisti diye hatırlıyorum gelen mesajlarda...bende gruptu tek sarkıcıydı ayırt etmeden ekledim...sonucta onunda oturmus bir grubu var,kendi adını grup adı yerine kullanmıs onemli mi?MuHoS yazdı:şimdi şebnem ferah bi rock grubu oluyo yaw bu nasıl iş anlamadımmm
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
- melancolique
- Üye
- herastratus
- Üye
- 4eksi1esittir3
- Üye