kenan doğulunun sımsıkısıkısıkıkı...
mert ekrenin alo orda mısın
tulganın ay bu kız beni öldürejek,sonunda başımı döndürecek...
eda berkerin beni sana hapstn..hatta klipte burak sergen oynuodu
orçun gece inmeden...
whisky yak bizi
tüzmen son rüya
rüya ersawcı istemiyorumm baba..kızm seni ediye wereym mi...diye salakça bi şarkıydı...
yonca evcimiğin bi klibi bandıra bandıra ye beni doyamazsın tadıma tüm numaralar bende var benim farkıma die şarkısına çekmişti o dönem türk gençliği üzerinde etkisi özellikle erkekler olmakla baeraber baya bi büyüktü
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
ha bi de mustafa sandal'ın duygu dikmenoğlu'nu türkiye güzeli olduğu sıralarda oynattığı bir klibi vardı. ki kendisi 13 yaşında türkiye güzeli olmuştu. ne güzeldi o klip. böyle geçer başına izlerdim, izlerdim, izlerdim... güzel insan duygu dikmenoğlu. şarkının adı jest oldu'ydu sanırım. "kız seni alan yaşadı, dertlerini de boşadı, mest oldu vallahi jest oldu" şeklinde giden şarkının klibi fotomodellik yapan genç kızımızın fotoğraflarını çeken mustafa sandal gibi saçma sapan bi konuya sahipti.
barýþ mançonun bi klibi vardý my little darling di heralde þarkýnýn adý kurtalan express üyelerinin eþleri vardý klipte cok iyidi ya ses aydan geliyo gibiydi nerden nereye
yonca evcimik'in abone diye bir şarkısı vardı. klibininde tek hatırladığım sözlerde geçtiği gibi lokma tatlısı yemesiydi...
8.15 vapuru da vardır. kırmızı giysiler kafalarında beyaz saç bandı dans ederlerdi...
aklıma gelen diğer klip de sertab erener'in arabesk pop caz alaturka, sırtımda yamalı bir hırka, yırtık pırtık blue jean, haydi gidelim parka diye şarkı söylemesi vardır. yine kendisi hişt hişt sakin ol şarkısına klip çekmiş ve neslihan yargıcı'dan tutun da levent yüksel'e kadar birçok ünlüyü de oynatmıştır...
kargonun ilk kurulduğu zamanlarda koray yerine başka bi kız solistlik yaparken söylenen "yıllar sonra" şarkısının kadıköy anadolu lisesinde çekilen bi klibi vardı.
3291 yazdı:sibel alaş'ın adam şarkısının klibi..
hala türkiyenin en iyi kliplerinden biridir benim gözümde..
ben de onu düşünüyodum ismi aklıma gelmedi şarkıcının.
sevda türküleri tuttursam da ben... diye gidiyodu galiba. şarkı da güzeldi..
klipten aklıma resim tablosu kaldı. bayadır izlemedim hatırlamıyorum yaa..