walla eskisi gibi sert tepkili aileler pek kalmadý heralde babam bana cok kýzardý bu ne biçim müzik derdi zamanýnda þimdi lordi nin eurovisionu kazanmasýna hak ettiler cok iyilerdi þarký da iyiymiþ gibi tepkiler verdi
bizim aile alışmış durumda zaten karışmıolar fazla ama hala dayı fln garip karşılıo mesela geçen haftaydı heralde..teyzemlerle konuşuoduk neyse geldik geldik "ben öle müzikler dinlemiyorum"dedim teyze de"ya ne dinliosun sen!!" demez mi kardeşim ne biçim bi hitap ya..rock diyince ee..rock ..bilmiyorum..dedi sonra annem şimdiki gençlik öle tarzı bikaç laf söledikten sora konuşmaya devam ettiler..
babam led zeppelin dinlerken azcık kıs diyo
deep purple dinlerken kaçıyo..
acdc dinlerken eğleniyomuş gibi yapıp gayet yapmacık bi şekilde kafa sallıyo...
blues dinlerken tepki vermiyo..
neşet ertaş dinlerken eşlik ediyor,mutlu oluyo,sarılıyoz sallana sallana neşete eşlik ediyoruz birlikte
everybody knows what the blues is all about ;
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
berbat annem 2kere benin ekektromu kırdı hende biri jacson biride ıbanezdi bese ellerimi cort strat kasada eğittim ve hala o var artı 13yaşımdaki arşivimi yunanlıların tabakkırması gibi çatır çatır kırdı +13yaşımdan beri gözüm gibi baktıım şebek dergileri arşivimi yırttı
geçenlerde bilgisayarımda otep'in hooks&splinters live görüntüsünü izlerken, su içmeye gittiğim bi arada odama geri döndüğümde annemin ekrana şaşkınlık içinde bakarken söylediği söz:
- oğlum bu kadın o sesleri neresinden çıkarıyo!
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın!
sık sık sesi kısmamı sölemeleri dışında hiçbi sorn yok hatta babam duman şebnem ferah teoman gibi biraz daha dierlerne göre soft veya demir demirkan ve kurban gibi sürekli dinlediim grupları her daim tanıablio ki bu bile bnm için yeterli ayrıca bnm bile sevmediim dumanı sevio
nooldu bitti sandın dimi??bu ses biter mi?kesilir mi bu ses?bu sesi kesmek kolay mı??neden bitsin lahn bu ses??bu ses biter mi lahnn!!!bu ses biter mi lann??
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?
hahaha ben anneme dinlettim bunu sora bi gün dışardan geldim bi baktım takmış cdyi dinliyo evde
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???