En rahatsız eden şarkılar
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
En rahatsız eden şarkılar
'Tüm zamanların en rahatsız edici şarkıları' seçildi
Milyonlarca kopya satmasına karşın, James Blunt'ın "You're Beautiful" adlı parçası, İngilizler tarafından "tüm zamanların en rahatsız edici şarkısı" seçildi.
İngiliz kamuoyu araştırma şirketi Onepoll'un 50 bin kişiye danışarak hazırladığı listede, 11 ülkede liste başı olan Blunt'ın şarkısının bu kategoriye girmesi şaşkınlık yarattı.
Onepoll şirketinden John Sewell, Blunt'ın böyle bir unvan almasını beklemediklerini, muhtemelen aşırı popüler olmasının bu sonuca yol açtığını söyledi.
İngiliz şirketinin araştırmasında, tüm zamanların en rahatsız edici 10 şarkının listesi şöyle oluştu:
1. "You're Beautiful" - James Blunt.
2. "Axel F" - Crazy Frog.
3. "MMMBop" - Hanson.
4. "Mr. Blobby" - Mr. Blobby.
5. "Birdie Song" - The Tweets.
6. "Shout" - Lulu.
7. "Agadoo" - Black Lace.
8. "Grace Kelly" - Mika.
9. "My Heart Will Go On" - Celine Dion.
10. "Macarena" - Los Del Rio.
http://www.kanalturk.com.tr/20842/en-ra ... kilar.html
9 numara bence 1. sırada olmalıydı. birde W. Houston dan I will always love you eklenebilir bu listeye, duyduğumda midem bulanıyor artık..
Milyonlarca kopya satmasına karşın, James Blunt'ın "You're Beautiful" adlı parçası, İngilizler tarafından "tüm zamanların en rahatsız edici şarkısı" seçildi.
İngiliz kamuoyu araştırma şirketi Onepoll'un 50 bin kişiye danışarak hazırladığı listede, 11 ülkede liste başı olan Blunt'ın şarkısının bu kategoriye girmesi şaşkınlık yarattı.
Onepoll şirketinden John Sewell, Blunt'ın böyle bir unvan almasını beklemediklerini, muhtemelen aşırı popüler olmasının bu sonuca yol açtığını söyledi.
İngiliz şirketinin araştırmasında, tüm zamanların en rahatsız edici 10 şarkının listesi şöyle oluştu:
1. "You're Beautiful" - James Blunt.
3. "MMMBop" - Hanson.
4. "Mr. Blobby" - Mr. Blobby.
5. "Birdie Song" - The Tweets.
6. "Shout" - Lulu.
7. "Agadoo" - Black Lace.
8. "Grace Kelly" - Mika.
9. "My Heart Will Go On" - Celine Dion.
10. "Macarena" - Los Del Rio.
http://www.kanalturk.com.tr/20842/en-ra ... kilar.html
9 numara bence 1. sırada olmalıydı. birde W. Houston dan I will always love you eklenebilir bu listeye, duyduğumda midem bulanıyor artık..
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
ömrü hayatımda duyduğum en kötü iğrenç hatta tiksinç tüyleri diken diken eden (öyle böyle değil anlayacağınız nefretim) bu yazın şarkısı "rumba".. ciddi ciddi bir gün kendimi kaybetmeme sebep olacak..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
-
- Müdavim Üye
Her yaz millet zıplasın, g.tünü başını sallasın, herkes söylesin, reklamlara haberlere konu malzeme olsun diye bir ya iki şarkı yapıolar. Şimdiye kadar bu şarkılar bana hep acı ve ızdırap verdi. Valla 2 yazdır da heryerde Kenan var (Doğulu diye hatırlatmama hiç gerek yok heralde) kafayı yemem an meselesi.
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
- cran_bursa_mc
- Üye
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
Off kesinlikle katılıyorum. Ne zaman bu şarkıyı duysam kusmak geliyor içimden. Böyle mıymıymıy cıvık bi parça.
Haa bir de Burak Kut - Komple de bu listenin asil adayı. Hele o "nananana"lar yok mu.. Delirtir insanı.
Ayrıca ve ayrıca Sean Paul'un tüm parçaları benim rahatsız listemdedir.
Off kesinlikle katılıyorum. Ne zaman bu şarkıyı duysam kusmak geliyor içimden. Böyle mıymıymıy cıvık bi parça.
Haa bir de Burak Kut - Komple de bu listenin asil adayı. Hele o "nananana"lar yok mu.. Delirtir insanı.
Ayrıca ve ayrıca Sean Paul'un tüm parçaları benim rahatsız listemdedir.
bisürü var tabiki hepsini tek tek söliyemiycem ama mesela rober hatemo beyaz ve sen die bişi war ondan çok pis kus gelio bana.bunun yanında demet akalın ismail yk cankan a falan hiç girmiiim ben ağzımı bozmaya gerek yok. ha bide ilk çıktıında bolca dinlediiim yüksek sadakat döneceksin die söz wer de artık herbiyerde çıkıo direk deiştiriorm falla baydı iice.
Aynen aynen...shidow yazdı:Her yaz millet zıplasın, g.tünü başını sallasın, herkes söylesin, reklamlara haberlere konu malzeme olsun diye bir ya iki şarkı yapıolar. Şimdiye kadar bu şarkılar bana hep acı ve ızdırap verdi. Valla 2 yazdır da heryerde Kenan var (Doğulu diye hatırlatmama hiç gerek yok heralde) kafayı yemem an meselesi.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- isimsiz_adam
- Üye
- TheRock1907
- Üye
ibrahim tatlıses'in eski eserleri çok sağlamdır. rahatsız olmak bir yana hayran hayran dinlerim yeri gelince...TheRock1907 yazdı:Rober Hatemo Senden çok Var bu şarkıyı ilk duyfuğum günden beri iğreniyorum..
İsmail Yk
Hilal Cebeci
Demet Akalın
Ayşe Hatun Önal..
İbrahim Tatlıses
Bülent ERsoy Güllüü müllü..böğğhh diyo insan ya..
Ajdar falan..
bunlar müzikle uğraştıklarını sanan ama bi boq bilmeyenler..
betterman.
sana katılıyorum arbasına rumbayı takan camlar full açık kollar dışarda arabada 4 kişi altlarında şahin bizim brda çok rastladğm bi durum onları küçümsedğmi lütfen anlamayın oda onların tarzı yani bide ccankandan yaranamadım varkozmik_peri yazdı:ömrü hayatımda duyduğum en kötü iğrenç hatta tiksinç tüyleri diken diken eden (öyle böyle değil anlayacağınız nefretim) bu yazın şarkısı "rumba".. ciddi ciddi bir gün kendimi kaybetmeme sebep olacak..