Ney
- spray_boya
- Üye
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- King_Crimson
- Üye
abimin bir neyi var, ses çıkaramamıştım bir türlü, içimde ukte kaldı.
bu sıralar ney müziği de dinliyorum, neyzen tevfik in hiç in azab ı mukaddes i albümünü...
en sevdiğim enstrümandır ney....
bu sıralar ney müziği de dinliyorum, neyzen tevfik in hiç in azab ı mukaddes i albümünü...
en sevdiğim enstrümandır ney....
Ne şeriat, ne tariykat, ne hakikat, ne türe! Süremez hükmünü bunlar yaşadıkça bu küre! Cahilin korku kokan defterini Tanrı düre! Marifet mahkemesinde verilen hükme göre, Cennet iflas eder, efsane-i adem
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
nefesli çalgılar genel anlamda ses çıkarması zor ve azim isteyen aletler bir arkadasım yan flıt için bir ay sadece üfleme-diyafram vs egzersizi yapmıştı o da ses çıkarabilmek için ki burada fasıl yaptılar alış veriş merkezinde ney çalan amca buyrun deneyin dedi bi çocuk çatlıyodu az kalsın heves kırmak gibi olmasınKoRn_eR yazdı:heheh MOP a nefes mi yeter yahu
Ya ama alıcam ben harbi kafaya koydum.Mevlütlerde filan çıkarım belki de
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- angelssmile
- Üye
Benim eski erkek arkadaşım çalardı. Nasıl yapardı bilmiyorum o işi ama işte çalıyordu yani. Öyle bi ben cesaret alamadım ondan gidip gitar aldı öğrendi ney aldı öğrendi. walla becerebilene helal olsun derim çünkü çok zor ama güzel bir enstrüman bence. Bir yandan da o kültüre doğru kayma yaşıyor genelde alanlar.