Salak insanları espiri yapmaya çalışanları ama sonra batanları sırf laf olsun die konuşanları yalan söleyenleri sever gibi görünenleri bide araştırmacı yazar gazeteci çok bilir kişileri fazlamı oldu
şuan 70 milyon sizi izlioo hanfendii diyabet hakkında ne düşünüosunuzz !!!!dön geriii dön döönn ^'70 MİLYON^yawww kendinize gelinn be ne 70 milyonu belkii 1 kişi bile izlemioo nerden biliosun 70 milyonun izlediini hamamböcekleri adamııı manyak etmeyiin!!!!
AYYYYY IYYYY BÖĞĞĞĞ kusucam şimdi öğğğğğğkkk ismini bile söleyemiyorum işte o kadınsı varlık onu asla görmeyeyim krizim gelio sinirlerim geriliyo yüzkaramızzz tüğ sana...
istanbulda dolmuş sırası gibi saçma sapan bi sebeple çıkan kavganın 1 ölüyle spn bulması.. resmen vahşet!! sinir küpü halindeyim bu insanlar hiç mi medeniyet hiç mi insanlık hiç mi duygu sahibi değiller!!
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
kozmik_peri yazdı:istanbulda dolmuş sırası gibi saçma sapan bi sebeple çıkan kavganın 1 ölüyle spn bulması.. resmen vahşet!! sinir küpü halindeyim bu insanlar hiç mi medeniyet hiç mi insanlık hiç mi duygu sahibi değiller!!
eskişehrde elemanın birine tranvay çarpıo ve eleman ölüo işin içler acısı yanı bence ölümü diiil sonra tranvaya maddi ve manevi zarar verdii gerekçesiyle kamu davası açılıo ölen çocuun ailesii 5 milyar tazminat ödemeye mahkum bırakılıoo ve ben hala bu ülkede yaşıorumm
Geçmişten bugüne yaşanan sorunları büyütenleri sevgileri yokedenleri öldürenleri ve onun yerine nefreti koyanları....
Eski aşkları taşıyanları omzuna yüklenenleri ve hala unutamadım diyenleri.....
Acısını paylaşmayanlardan bişi yoq bişi yoq diyenleri....
tv yi her açtığımda görmek istemediğim sadece vucütlarıyla bi yerlere gelmiş assolistim diiyen petek dinçöz ebru destan gibi zeka özürlü haa hepsi diye 4 tane var şimdilerde onlarada uyuz olurum.ismail yk ya ve onun irenç şarkılarını ezbere bilipte ben rock dinliyorum diyen gerzeklere gökhan özen posterleri biriktiren kızlara ve insana hiçbii yararı olmayan kadınların yardım edin seda hanım dedikleri özürlü programlara sinir oluyorum........................ve korsan cd alıp mp3 indirenlere
tv yi her açtığımda görmek istemediğim sadece vucütlarıyla bi yerlere gelmiş assolistim diiyen petek dinçöz ebru destan gibi zeka özürlü haa hepsi diye 4 tane var şimdilerde onlarada uyuz olurum.ismail yk ya ve onun irenç şarkılarını ezbere bilipte ben rock dinliyorum diyen gerzeklere gökhan özen posterleri biriktiren kızlara ve insana hiçbii yararı olmayan kadınların yardım edin seda hanım dedikleri özürlü programlara sinir oluyorum........................ve korsan cd alıp mp3 indirenlere