WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
evde arkadaşlarımla gitar çalarken ve ps oynarken içki içmeyi severim rahat olursun sınır koymak zorun da olmassıın evdeyken bence ev ama dışarda gene arkadaşlarım la sahilde votka yada konserde
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
çakır keyif olmayı seviorum..ve şu an gayet hoş bi haldeyim=)..ama sarhoş olunca pek hoş durumlar ortaya çıkmıyo..=)) mesela bakkala girip pantalon sorma durumları olabilio..yada manasız manasız gülme krizleri fln..=)
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
bugune kdr hıc sarhos olamdım olmayada pehk nıetım yok sıgaraya alerjım var bıranında kokusu cok pıs bas agrısı ve mıde bulantısı yapıo ne lgal ınsanım beah
_RockMania_ yazdı:meksika usulü bira çıkmış avar lımı nedir onu deneyen varmı
bencede su iç daha iyi
bence hiçbişi içmeden direk kus, onu içsen daha ii!!..