Siyah makyaj ve siyah giyinmek
Valla kim ne derse desin kim bence su yas tutma isi dogru.. 14-15 yasında cocuklar niye simsiyah giyiniyorlar ya da 20 yasındaki insanlar.. bu yasta insan renkli giyinecek ki 50sinden sonra giyinemez ki oyle rahat. Hayır yani bi insanın satanist sanılması her ne kadar komik olsa da bence hos bisey degil..
sonuna kadar katılıyorumveronique yazdı:Valla kim ne derse desin kim bence su yas tutma isi dogru.. 14-15 yasında cocuklar niye simsiyah giyiniyorlar ya da 20 yasındaki insanlar.. bu yasta insan renkli giyinecek ki 50sinden sonra giyinemez ki oyle rahat. Hayır yani bi insanın satanist sanılması her ne kadar komik olsa da bence hos bisey degil..
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
doğru arada bi renkli de giyemek lazım
çok renkli giymsemde şahsen ben aksesuarlar vs bi şekilde renk katıyorum.. ve bu hoşuma çok gidiyo hatta
siyah makyaj konusuna gelince bu sıcakta çok zor ama alışkanlık işte engel olamıorum bazen kendime
çok renkli giymsemde şahsen ben aksesuarlar vs bi şekilde renk katıyorum.. ve bu hoşuma çok gidiyo hatta
siyah makyaj konusuna gelince bu sıcakta çok zor ama alışkanlık işte engel olamıorum bazen kendime
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- DeatH_LetterS
- Üye
- İletişim:
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
insanlarını sevdiklerini giymek istediklerini yapmak istediklerini vs yapması bu kadar yadırganası gülünesi bişey değil bana kalırsa.DeatH_LetterS yazdı:Özentilikten başka birşey değil toplum içine ancak o şekilde giripte akıllarınca tarz yaratıyolar ben sadece gülüyorum ve acıyorum böle bi topluluktan gelecek bekliyoruz yazık..
birilerinin tercihlerinin alay konusu olması hoş değil hem ayrıca kime ne?
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- isimsiz_adam
- Üye
- starLight_
- Üye
aynen katıLıyorum. genelleme yapmanız yanLış bence.(burdan benim siyah giyinmeyi sevdiim sonucunu cıkartabiLir miiz? eet. seviyorum kardeşim alla alla. beyaz tenLiim ve siyah gayet de yakışıyo beyaz tenLiLere isteyen satanist desin isteyen özenti desin cok da umrumda diiL açıkçası seviyosam giyerim. giyiyorum da.isimsiz_adam yazdı:bence insanları direk böle değerlendirmek yanlış..yargısız infaz gibi.. :/ .."siyah giyenler özentidir" tamam belki olabilir ama siyahı sevdiği için giyenler de var..unutmamak lazım..
>< skeLeton.?* (x
- DeatH_LetterS
- Üye
- İletişim:
Arkadaşlar bi yalnış anlamaya açıklık getirelim..
elbette bende siah giyiniyorum bazen oluo simsiah giyinioyorum..zevk meselesi bi yerde ama bnm demek istediğim özentilik olsun die siah giyinmek ve siah makyaj yapmak şöyle sokaklara bi bakın özenti takılanalar zaten kendilerini beli ediyor...
sizinde üstünüze alınmanızı anlayamadım ayrıca..
elbette bende siah giyiniyorum bazen oluo simsiah giyinioyorum..zevk meselesi bi yerde ama bnm demek istediğim özentilik olsun die siah giyinmek ve siah makyaj yapmak şöyle sokaklara bi bakın özenti takılanalar zaten kendilerini beli ediyor...
KaybettiM ßuqün keNdimi hüKümSüzdüR..!
- starLight_
- Üye
ya eet var da. oLaya 'siyah giyen özentidir.' şekLinde yakLaşırsak insan üzerine aLınıyo bi şekiLde ister istemez.neyse.DeatH_LetterS yazdı:Arkadaşlar bi yalnış anlamaya açıklık getirelim..
>< skeLeton.?* (x
benim dediğim yanlış anlaşılmasın.ben "asiyim.rock dinliyorum" havası verip serdar ortaç falan dinleyenlere karşıyım.çevremde bu tür insanlardan çok var.yoksa bana ne.isteyen istediğini giysin.
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
belli bi yaştan sonra çoğunlukta geçtiğini gördüm bu durumun ben.. hatta bi süre sonra kim naparsa yapsın diyip konuşmayı bile gereksiz bulur oluyosunuz.. takılmayınız efendim yaş geçtikçe tarz da değişiyor eninde sonunda..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
evet 1 sene öncesine kadar siyah makyas ve siah giyinme gibi bir sorunum vardı ama artık başka renklerinde oldugu kanısına vardım cünkü günüzümde özenti rockcıların hepsi siyah giyiniyor artık baydı siyah rock rengi degil bence rock siyah giymek demek degildir...
-_-MiDineTte-_- hiç bir yıldız yok gökyüzün de ulaşamayacagımız...
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
"Siyah giyen özentidir."
"Gothicler özentidir"
"Emolar özentidir"
"Grup tişörtü giyen özentidir"
Yıkalım artık şunları Kim ne giyerse ne takarsa kendi seçimi, neden bi tarafıma batıyor gibi davranayım ? Açıkçası bu konuda tamamen özgürlük diyorum, onun bunun giydiğine laf edeceğimiz zamanı, müzik dinleyerek kullanalım
Başlığın asıl sorusuna cevap vermek gerekirse, ben makyaj yapmam. Saçlarımı siyaha boyattım ama gotikle filan alakası yok, uzun süredir herkes çok yakışacağını söylüyordu ben de bir kez olsun insanları dinleyeyim dedim Ayrıca paso siyah da giyinmem. Nitekim favori rengim mor ve tüm tonları. Göz kaleminden ve parlatıcıdan tiksinirim. Parlatıcı hele de renksizse, yağlı yemek yiyip ağzını silmemiş gibi duruyor
"Gothicler özentidir"
"Emolar özentidir"
"Grup tişörtü giyen özentidir"
Yıkalım artık şunları Kim ne giyerse ne takarsa kendi seçimi, neden bi tarafıma batıyor gibi davranayım ? Açıkçası bu konuda tamamen özgürlük diyorum, onun bunun giydiğine laf edeceğimiz zamanı, müzik dinleyerek kullanalım
Başlığın asıl sorusuna cevap vermek gerekirse, ben makyaj yapmam. Saçlarımı siyaha boyattım ama gotikle filan alakası yok, uzun süredir herkes çok yakışacağını söylüyordu ben de bir kez olsun insanları dinleyeyim dedim Ayrıca paso siyah da giyinmem. Nitekim favori rengim mor ve tüm tonları. Göz kaleminden ve parlatıcıdan tiksinirim. Parlatıcı hele de renksizse, yağlı yemek yiyip ağzını silmemiş gibi duruyor
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
siyah giydi diye o kişiye satanis gözüyle bakan sünepe beyinlilerden nefret ediyorum..hayır yani ne alaka???herneyse siyahı herzaman sevdim giydim giyicemde..bence çok asil gösteriyo insanı güzel duruyo vücutta..tabii bazı arkadaşlarında dediği gibi herkezin kendi tercihi...ama dedim ya bazıları varkii bu olayı saptırıyolar..bizim bi arkadaş vardıı yazıkk bi gelldii sinirlenmiş patlıycak nerdeyse yolda yürürken arkalarından gelen yaşlı teyzeler ark için satanis bunlar işte böle giyiniyolar gibilerinden şeyler mırıldanmış...eee gelinde kızmayın!!!!!!!;)
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
eskiden kızardım, ulan çoluk çocuk herkes siyah giyiyor, yerlere oturup toza toprağa sürünüp duruyorlar, anladık hepiniz çok çılgın, umursamaz ve asisiniz derdim. şimdi umrumda bile değil. kim ne giyerse giysin, yüzünü gözünü hangi renge boyarsa boyasın, sonuçta zevk meselesi. önemli olan şey dinlediğimiz müziği dış görünüşümüzle yansıtmak zorunda değiliz. bu tür basma kalıp davranışlar bizleri sadece önyargılı olmaya ve tek tipliliğe iter.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
katılıyorum hemde sonuan kadar.bazıları rock dnleynce siyah giymem gerek gibi bi duygu hissediyo ve 1-2 ays nra siyah giymeye başlıo sürekli (kendmden biliorm )bende bi süre snra siyah gymek şart değilmiş diye dşndüm şimdi mavi kot üzerine yeşil tşört siyah kot üzrene gri tşört ve siyah kot üzerne siyah tişört gibi şeyler giyiyorum ama bence yinede insanları tanımadan yargılamak yanlış arkdşlarımn yarısı bana öznti desede ben rock'ı sevioyorum ki bu müziği başkaları dnliyo diye değil sırf sevdğm için dinlemeye başldım beni bilen bilirPapi yazdı:benim dediğim yanlış anlaşılmasın.ben "asiyim.rock dinliyorum" havası verip serdar ortaç falan dinleyenlere karşıyım.çevremde bu tür insanlardan çok var.yoksa bana ne.isteyen istediğini giysin.
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
- The Invisible
- Müdavim Üye