gelecek daha ümitsiz artık, en azından 5 yıl daha. Deniz Baykal artık başarısız olduğunun farkına varsın taa ecevit chp nin başındayken yaptığı her çalışmada başarısız olmuştur. türkiyede sol görüş bu kadar az olamaz. bunu chp olarak değil sol un aklını başına toplayım bir karar vermesi gerekli bu böyle gitmez, gidemez.
Birde televizyonda sosyolojik sosyolojik yorumlar yapmıyorlar mı bitiyorum. Neymiş efendim halk demokrasi için böyle tepki koydu cart curt... Millet doğuda demokrasi derdine düştü değil mi...
Valla bu millet aklını peynir ekmekle yemiş. Hiçkimse durumun ciddiyetinin farkında değil. Bu adamların gerçek yüzünü gösteremedik bi şekilde halka. Artık 8. sınıf beceriksiz aydınlarımız kafalarını duvarlara vursunlar...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
r1g0r yazdı:Chp-Mhp koalisyonu ihtimali olsaydı yarın alabildiğim kadar dolar alıp kısa yoldan para kazanacaktım, kısmet değilmiş. Eeeee evet, toplumumuz aptal.
Senin adına çok üzüldüm...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
KoRn_eR yazdı:Ülkenin yarısı benimle farklı düşünüyor demekki, ne savaşacağım ya.
bu senin fikrin saygı duyarım..ama neden biz terk edeceğiz ülkemizi..elbet birgün yaptıkları hatanın farkına varacaklar ve umarım geç olmaz ki içimden bir ses bunun çok geç olmayacağını söylüyor..
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
KoRn_eR yazdı:Ülkenin yarısı benimle farklı düşünüyor demekki, ne savaşacağım ya.
bu senin fikrin saygı duyarım..ama neden biz terk edeceğiz ülkemizi..elbet birgün yaptıkları hatanın farkına varacaklar ve umarım geç olmaz ki içimden bir ses bunun çok geç olmayacağını söylüyor..
O tabiki benim abartmam.Yoksa nereye kaçıyoruz, yine buradayız.Ama gerçekten çok soğudum bu insanlardan, ülkeden vs vs.
tarım ölmüş, çiftçi kan ağlıyor, üretim sıfıra yakın, ithal mallar ülkeyi kaplamış, küçük esnaf kepenk kapatmış, işçi,memur zar zor yaşamaya çalışıyor.. hepsi de yalanmış. insanlar mutluymuş ve demek ki kimse şikayetçi değilmiş halinden.. iyi o zaman alın size bir 5 yıl daha. bu mutlu tablo katlanarak devam eder umarım..
benim hiç umudum kalmadı. şehitlere "kelle" , bölücü başına "sayın" diyen. memleketini satan herifi tekrar başa getiren millet akıllanmadı akıllanmazda.
En son rose tarafından 03 Ağu 2007 20:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Millet akıllansaydı ne olucaktı cumhurbaskanını seçtirmemek için anayasa mahkemelerinden çıkmayan basta halk seçsin deyip sonra yan çizen birimi tek basına iktidar olucaktı.O siyasilerin hiç biri gökten inmedi arkadaşlar.adam ana muhalefeti 2 yle çarptı artış neden peki?Gerçekçi yorumu olan varmı?Baykal sindiremedi yenilgiyi hala bi açıklama gelmedi zaatıalilerinden...