benim bi arkadaşım pogo yapanların arsına girmeye çalşmış demişki hadi bende pogo yapıyım pogo yapıyım adamn biri almış nerden geldi bu özenti dierekten tutmuş buna bi güzel pogo yapmış adam havaya kaldırp yere atmış ya:-D
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
bi barda pogo sırasında yere düşen bardakların kırılması ve pogo yapanların üzerine düşmesi sonucu kan revan görüntüleri oluştuğunu duymuştum.. söyleyenlerin yalancısıyım..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Bir grup izmirli gencin alsancak sahilinde bana uygulamaya çalıstıgı fakat basaramadıkları eylem ) pogo yapcaz pogo yapcaz dedim nedir bu pogo hazır cimenler var dedim yoga gibi bişidir deneyelim bakalım dedik sonrası yok ...
oyuna girenin poposu demirden olur sözünden yola cıkılarak yapılır.. risklı ve eglencılıdır bence.. ne kadar rısklı dıye sorarsanız .. rock republıc de yanlıs hatırlamıyosam arkadasın burnu ve parmagı kırılmıstı .
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...