ben süper bi yöntem geliştirdim : bulaşık makinesini boşaltırken bir tane tabağı kasıtlı olarak kırın, sonra yanlışlıkla olmuş süsü verin cidden siniri alıyo. haa tabi annenizden kaçmanız lazım o var.
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
cok sinirli diilsem icimden baslarım saymaya 1..2.. sakinlestirir
müzigi acarım sonuna kadar cogunlukla yeterli olur..
cok sinirliysem biseyleri kırar dökerim heralde ya da ne ugrasıcam direk gider haksızlıgı yapanın bikac kemigini kırar rahatlarım sonra da gider mısıl mısıl uyurum..
Salak gibi yüksek dozda alkol ve yeşil reçete ile satılan xanax,rivotril gibi çok kuvvetli,adamı 1 hafta uyutan (ama bende etki yapmadığı kanıtlandı 5 hastane tarafından) maddeler kullanırdım ama sakinleşemezdim haliyle.
Şuan ise oturuyorum sadece.Çünkü ciddi anlamda sakinleşemiyorum.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
On ikikere apatmanın merdivenlerini iner çıkarım(12 iniş 12 çıkış) sonra tek ayakla takla atmaya çalışırım daha sonra kafamı dipfirize sokarım yok daha sakinleşmediysen bi sigara yakarım.
bad-dua yazdı:On ikikere apatmanın merdivenlerini iner çıkarım(12 iniş 12 çıkış) sonra tek ayakla takla atmaya çalışırım daha sonra kafamı dipfirize sokarım yok daha sakinleşmediysen bi sigara yakarım.
Bence bunların hiç birini yapmadan direkt sigara içmen daha mantıklı bad-dua
bad-dua yazdı:On ikikere apatmanın merdivenlerini iner çıkarım(12 iniş 12 çıkış) sonra tek ayakla takla atmaya çalışırım daha sonra kafamı dipfirize sokarım yok daha sakinleşmediysen bi sigara yakarım.
Bence bunların hiç birini yapmadan direkt sigara içmen daha mantıklı bad-dua
Onu en sona saklarım rita garanti balgesi gibi.bu arada ben 5. katta oturuyorum ve asansör yok öyle bi alışkanlığım olsa diye düşündümde bi an