pardus yazdı:yoldan geçen arabalra yumurta atmayı, yolda yürürken manyak gibi bağırmayı,bi koun üzerinden 1001 çeşit espiri yapmayı seviorum
Bende küçükken yumurta atma delisiydim ne zevk alıyormuşum,hayret.
Küçükken yaptığım tüm delilikleri bıraktım ama espiri olayını halen bırakamadım ki bırakmamakta en iyisi sanırım
evet espiri olayı çok zevklidir hiç bitmez her yerden çıkarırsn ama bizm bu yumrta olayı hznlü bitti en son adamın penceresnden sokmayı başardık adam televizyın izlerken önüne ymrta düşüo ehuehue adam siteye polislerle gelmişti ağlama numarası yapark kurtulduk
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
pardus yazdı:yoldan geçen arabalra yumurta atmayı, yolda yürürken manyak gibi bağırmayı,bi koun üzerinden 1001 çeşit espiri yapmayı seviorum
Bende küçükken yumurta atma delisiydim ne zevk alıyormuşum,hayret.
Küçükken yaptığım tüm delilikleri bıraktım ama espiri olayını halen bırakamadım ki bırakmamakta en iyisi sanırım
evet espiri olayı çok zevklidir hiç bitmez her yerden çıkarırsn ama bizm bu yumrta olayı hznlü bitti en son adamın penceresnden sokmayı başardık adam televizyın izlerken önüne ymrta düşüo ehuehue adam siteye polislerle gelmişti ağlama numarası yapark kurtulduk
geceleri ortalıkta pek kimseler yokken siteye, sağa sola bakınmayı, bi yandan kahve içmeyi bi yandan sokak ışıklarına arabalara bakmayı, diğer yandan sakin sakin müzik dinlemeyi ve bunların hepsini huzurluca yapmayı
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
gece pc başndan kalkınca (saat gece 2 cvrları) camdan bakıp gelp gecen insanlara bakmk snra yatağa uznp balkon kpsından yıldzlara bakmak çok hoş bide kışın o soğkta montumu gyp balkona çkıp kulğmda kulklukla nescafe içmeye baylıyorum