Siyah makyaj ve siyah giyinmek
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- st_anger_07
- Müdavim Üye
- shadow_girl
- Müdavim Üye
-
- Üye
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
Re: Siyah makyaj ve siyah giyinmek
Tarih: 2005-06-12, 21:48:45 tarihinde konu acıldıgından beri aynı seyi tartısıyormusuzangelssmile yazdı:özellikle kızlara soruyorum. siyah makyaj yapar mısınız yoksa tamamen özentilik olduğunu mu düşünüyorsunuz?
en iyi makyaj yapan rocker hatun kim?
ya da nasıl makyaj yaparsınız falan işte...
ve aşagı yukarı hep aynı seyi farklı cümlelerle birbirimize anlatıyormusuz
ozentiler muhabbeti, siyah makyajın yakısanı var yakısmayanı muhabbeti, siyahtan baska renkler de var muhabbeti gibi...
ilginc.
-_-MiDineTte-_- hiç bir yıldız yok gökyüzün de ulaşamayacagımız...
ehehe güzel valla böle devam ehuauhauha ben şahsen hep siyah makyaj yaparım sihay kıyafet giyerim ama ayakkabılar muahakkak pembedir ehuhuaheuha
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
Çok çok basittirki; kişi severek siyah giyiniyorsa hoştur.Eğer "yok ben metalciyim,dumancıyım,mor ve gerisiciyim,metalikacıyım,siyah giyinmem lazım,gothic olmam lazım"zihniyetindeyse o insan(yada insan süsü verilmiş canlı) atsın kendini uygun bir yerden.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
katiliyorum..213 yazdı:Çok çok basittirki; kişi severek siyah giyiniyorsa hoştur.Eğer "yok ben metalciyim,dumancıyım,mor ve gerisiciyim,metalikacıyım,siyah giyinmem lazım,gothic olmam lazım"zihniyetindeyse o insan(yada insan süsü verilmiş canlı) atsın kendini uygun bir yerden.
birde bunu aileye anlatmak var..
begeniyorum, bana yakisiyo, oyüzden giyiniyorum diyorsun, anlamiyorlar..
"metal dinleyen herkes satanistidir, siyah giyinen herkes ise gothik.."..
hey allahim..
Her renk mkyaj yaparım yakıştığı sürece. genelde siyahtır çünkü siyah giymeyi 'seviorum'. ama baştan aşağı siyah olmam asla. aykkabım badim yada en azından kolumdaki bileklik bile olsa renkli bişey takarım.
Bi ayakkabı bağcığı muhabbeti geçmiş baya önce. Ben de takıyorum arada ama sebebi kıyafetime uygun güsel kurdela tarzı şeyler bulamamamdan kaynaklanıo. her renk ayakkabı bağcığım olduğu için acelyle onlardan takıorum ama bilindiği gibi 'punk' tarzı takılanların bi çoğu bunu 'farklı olmak' olarak algılar ve garip şeyler takarlar. Hiç alakası yok. Farklı olmak bu tarz ilginç yada dikkat çekici şeyler takmakla sağlanamz saçma bi zihniyet.
Bi ayakkabı bağcığı muhabbeti geçmiş baya önce. Ben de takıyorum arada ama sebebi kıyafetime uygun güsel kurdela tarzı şeyler bulamamamdan kaynaklanıo. her renk ayakkabı bağcığım olduğu için acelyle onlardan takıorum ama bilindiği gibi 'punk' tarzı takılanların bi çoğu bunu 'farklı olmak' olarak algılar ve garip şeyler takarlar. Hiç alakası yok. Farklı olmak bu tarz ilginç yada dikkat çekici şeyler takmakla sağlanamz saçma bi zihniyet.
The beginning of the end*.
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
bende siyah gıyıyorum siyah makyaj yapıyorum hatta evet yaz sıcagında bot giyiyorum ne gothic olmaya calısıyorum ne de metalci ..begenı tercıh meselesı bu acıkcası kendını kategorıze etmek ısteyen ınsanlarla aynı kefeye konmakta beni sinir ediyor ama insanlar işte ...
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
Makyaja hepten karşıyım o ayrı mesele de...Siyah giyinmenin illa ki "metal dinliyor" görüntüsü vermek amacıyla olup olmadığını kanıtlayan bir şey de yok. Her siyah giyenin "metal uğruna" öyle giyindiğini bilemeyiz. Kaldı ki, metalin kıyısından geçmeyen ama siyah ağırlıklı giyinen insanlar var. Aslında fazla kasmamak gerek bu konuyu. Şu yaz sıcağında bile karalara bürünenler insanlar da olacaktır zaten. Kendi haline bırakmak lazım onları..
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
bende gıyıyorum bazen ayrıca eger basarılı bır cızme sort kombınasyonu olursa gayet şık olacagı ınancındayımdev!l_O_ yazdı:kadının teki şort altına siyah çizme giymiş ama süyet (nasıl yazılıodu ya =D ) çok güldümm
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
"farklı olmaya çalışırken farklı olmaya çalışanlarla aynı olmak" söz konusu artık. bunun da siyahı beyazı alı moru olmuyor. sıkıntının kaynağı bu siyah konusunda
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
- no_fear_15
- Müdavim Üye
- speed_of_pain
- Müdavim Üye