Eskiler/Yeniler/Tozlu Sayfalar
Eskiler/Yeniler/Tozlu Sayfalar
2004-2008 arasında baya bi aktif olduğum buradan 2buçuk yıl uzak kalmışım ve şans eseri aklıma gelmesiyle ve şifremi hatırlamamla birlikte bi gireyim dedim..ama benim pek girmemeye başladığım ve en sonunda da iyice koptuğum zamanlardan sonra pek de giren çıkan olmamış gibi geldi bana..umarım eskilerden ve -çok fazla sayıda göremediğim- yenilerden gelip gidenuğrayan ve uğrayacak olanlar olursa buradan bi selam ederlerse enazından ben sevinmiş olurum..belki başlık formatına uymuyor olabilirim -hatırlamıyorum şuanda nasıl yazılırdı nasıl yazılmazdı- ama enazından geçmişi tozlu sayfaların gerisinden çıkarmak isteyip de burayı hatırlayanlarla buradan bi selamlaşmak isterim..
ayrıca trimpot da izin verirse bi süreliğine sabit başlıklardan biri haline gelirse bu çok güzel olur..ah eski günler ah..ne çocukmuşum diyoreum bazen de eski yazdıklarıma hatta ilk yazdıklarıma bakarken 2004te..neyse kendimle sonra başka yerde dertleşirim ben,yeter ki eskinin bozulmuş büyüsünü bi ihtimal toparlamaya,yeniden birleştirmeye çalışalım..
ayrıca trimpot da izin verirse bi süreliğine sabit başlıklardan biri haline gelirse bu çok güzel olur..ah eski günler ah..ne çocukmuşum diyoreum bazen de eski yazdıklarıma hatta ilk yazdıklarıma bakarken 2004te..neyse kendimle sonra başka yerde dertleşirim ben,yeter ki eskinin bozulmuş büyüsünü bi ihtimal toparlamaya,yeniden birleştirmeye çalışalım..
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
heyt beaaaa!! kimlerr geeeldiiiii hayatımdan kimler geçti adlı şarkıyı eskilere yollarım.. selam olsun!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
bi nevi öyle oldu.. en bomba dönemine denk geldik sonra da ötenazisini seyrettik..layne yazdı:site elimde büyüdü elimde öldü gibi hissediyorum açıkçası.
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
hepsi bu facebook ve twitter zırvasından oldu gibime geliyo benim..millet nerde en popüleri,onu sömürmeye çalıştığı için iyice boşladık eski heyecanlarımızı,belki de ilk göz ağrılarımızı..neyse suçluluk duymak için erken ama bişeyleri canlandırmak ve külleri yakmak için de sanırım biraz geç kaldık..
- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi
Re: Eskiler/Yeniler/Tozlu Sayfalar
Gelin elbirliğiyle toparlayalım arkadaşlar..En popüler sitelerde paylaşıp tanıtalım sitemizi katılım çoğalsın ki sitemizde ayakta durabilsin..Bence yeniden canlandırmak bizim elimizde...!
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
varım diyoooooooooor
When you're pushed, killing's as easy as breathing
hey gidi heyy diyoruz lonly ilen ikimiz sabaha karşı bu saatte.. ne muhabbetler oldu burda ne tanışmalar ve benim en sevdiğim insanlar bu siteden çıktı hala da yanımdalar... eski haline dönebilecekse eğer ben de varım derim ama...
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
facebook bizi bozdu abi nerden aklıma geldi girdim yeniden baktım sanırım uzundur girmiyormuşum 2007 de ki mesajlar duruyor mesaj kutumda
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
Benim tayfayla sürekli iletişim halindeyim gerçi bir kaç kaçak var onlarıda bekliyorum.. Bu mesaj vasıtasıylada onlara seslenmiş olayım kaçaklar en kısa zamanda benimle irtibata geçin.. Yeni projelerim var
Eskidendi, eskidendi, çok eskiden...
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
Sadeceucnokta yazdı:Benim tayfayla sürekli iletişim halindeyim gerçi bir kaç kaçak var onlarıda bekliyorum.. Bu mesaj vasıtasıylada onlara seslenmiş olayım kaçaklar en kısa zamanda benimle irtibata geçin.. Yeni projelerim var
Ya musti bir kerede bir şey hakkında bir projen olmasın yaa adak adadım vallahi domates kesicem ya
All mankind loves a lover.
- Lord_Of_Darkness
- Üye
- İletişim:
Uzun bir aradan sonra mesaide sıkılıp bende bi dalayım dedim ozlemişim ahaliyi...
Sev Beni Besle Beni Asla Terketme beni...
Eskiler uğrayıp bakıp geri gitmiş yeni kimsede gelmemiş zaten. Burası çok sessiz kalmış. facebook a yenilen bir site daha
BabİLiN asMa BahÇeleRinDe AsIYOrUm KEndiMİ
Son mesajın üzerinden bile 10 sene geçmiş. Kimsecikler kalmadı burada herhalde, di' mi? Hani belki benim gibi aklına burası düşmüş ve şifresini de hatırlamış olanlar yoktur di' mi?