onemli olan ic güzellik tabe..(katılmıyorum )tabi $aka bi yana dı$ görünü$ onemli olabilir ama güzel olup ta cok gerizekalılar da war tahammul edilmez..$oyle topluyorum : eli yüzü düzgün olsun yeter
siyah makyajla göz kalemi sürmek arasında fark vardır.. göz çevresinin tamamını siyaha bulamak bana özentilikten cok sacma geliyo.. siyah kalemse gözleri belirginleştiri belki biraz küçülterek ama güzel durmasını sağlar..
makyaj adına pek bişey yapmam sadece far kalem belki parlatıcı.. ki her zaman siyah olmak yerine kıyafetime göre en cok mor ve mavi olmayı severim
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
ben inanmıyorum dış görünüşe bakmam diyenleri.. bi kere ilk izlenim olarak insanın dışına bakarsın elin mahkum.. bu değerlendirmeyi cok fazla kaale alırsın yada almazsın o sana kalmış..
ama şu da bi gerçek ki yakısıklı/güzel bi insan aptalsa çekilmez ama içi güzel olan insan zaten bi süre sonra sana bi şekilde çekici gelir biraz da olsa..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
bence de kızların aşırı makyaj yapması çok itici.bi de iyi bi şey gibi kasılmaları tabi.
ancak beyaz tenli bi kızda siyah saç ve siyan göz makyajına denecek çok bi şey yok sanırım.
yeşil gözlü tercih edilebilir tabi
ilk aldığım makyaj malzemesiydi siyah kalem. zevkler farklıdır, tabii ben de abartmıyorum özenti tipler gibi. yaptığım şu; kirpik altına ince bir kırmızı kalem çekerim, onun üstüne yani iç kısma da siyah kalem ve tabii mascara sürerim. ruj, parlatıcı falan sevmem. hafif allık, tamamdır işte.
I wanna thank you mom,
I wanna thank you dad
for bringing this fucking world
to a bitter end.
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated!
bilmiyorum bence bütün bunlar kendine güveni olmayan insanların kendilerini bir şekilde iyi veya kötü ifade edebilmek için yaptığı şeyler..dikkat çekmek veya ben farklıyım,sizlerden değilim diyebilmek için..ama yine de bana pek itici gelmiyor gothic tipler..
ben tamamen üzerimdeki kıyafete göre makyaj yaparım o da canım isterse zaten dış görünüsümden rock dinlediiim asla anlaşılmas az makyaj yaparım bazen hiç yapmam ama mutlaka dudaama lipcare sürerim bnm için asıl önemli olan boyalı görünmek deil hoş ve bakımlı görünmektir...ne laf ettim yaa off manyaaam ben
ya siyah makyaj bence beyaz tenli hatun arkadaşlara süper gidiyo tabi ayarını kaçırmaslarsa ama ne olursa olsun sadelik -iç veya dış görünüş için farketmes- her zaman tercihimdir
Say goodbye to gravity And say goodbye to deathHello to eternity And live for every breath
dün böle bişey gördüm.dayımın mağazasında dayımla beraber oturuyoduk.mağazanın önünden geçti.hatta gözlerinin altına doğru siyah çizgiler çizmiş..ya harbi kötüydü.çoooooooooook kötü
Söz konusu gothic olmaya çalışan arkadaşların yaptığı abartılı siyah makyajsa gerçekten iğrenç olabiliyo..Ama çok koyu tenli değilseniz,sadece göz kapağına hafif siyah far gayet hoş bence! Bu arada siyah saçlı,siyah giyinen tipler de genelde birbirlerine benzedikleri için itici duruyo..Şahsen benim saçım (kazara ve kısmen de olsa!) pembe şu an O da ayrı bi iğrençlik tabi!
...The blood still runs but the wounds will heal and leave scars of remembrance...
bende yapıyorum ama abart mıyorum zaten yaparsam konser werirken
gözümün altına sürüyorum...
abartmaya gerek yok ama kızlar istedikleri gibi yapabilir..
erkek için söylüyorum...