Terörle Mücadele
Terörle Mücadele
Terör eskiden dağdaydı..
şimdi sokaklarda arkadaşlar , artık devlete yardımcı olma vaktimiz coktan geldi lütfen ..
Hırsızlık , Kapkaççılık , yan kesicilik gaspçılık vs. vs. vs. dur deme vakti geldi .. bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum...
şimdi sokaklarda arkadaşlar , artık devlete yardımcı olma vaktimiz coktan geldi lütfen ..
Hırsızlık , Kapkaççılık , yan kesicilik gaspçılık vs. vs. vs. dur deme vakti geldi .. bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum...
haklısın..eğitim cidden şart...balgam yazdı:o fakirlik şöle bişi çou kimse parası yok die çocuunu okula falan göndermio ayda şehirde başlıo hırsızlıa kapkaça yada ne biliim işte...Cahiliin olduu yerde huzur salanmaz benje
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
öle valla bafi-papi kardeşçiim....Yha düşünün bu terörün olduu bölgelerde okuma yazma oranı falan hep düşük tabi yani dier yerlerdede var ama benje temel sorun cahillik cahil insanları kışkırtıp terör örgütlerine alıolar..Papi yazdı:haklısın..eğitim cidden şart...balgam yazdı:o fakirlik şöle bişi çou kimse parası yok die çocuunu okula falan göndermio ayda şehirde başlıo hırsızlıa kapkaça yada ne biliim işte...Cahiliin olduu yerde huzur salanmaz benje
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
1kaç tane kendini zeki sanan insan var.sora cahilleri kışkırtıolar..cahillik onlarında elinde deil aslında.babası fln okumaya merak deil.çocuğunuda okutmuo,okuyupta nolcak muhabbeti..sora ayyydeee......terörle mücadelede devlete iş düşüo.okula gidemeyenleri okutmak gerekio falan filan...
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
ama sonuçta biz işite osmanlıdan bu yana bi çok kültürü içinde barındırmış dostça yaşamış bir ulusuz...Son dönemlerde(osmanının) dış müdaleyle avrupa devletleri bu halkı kışkırtıp kandırmış ve sorra işte Kafkasyada ermeniler bizimle savaşmış vs vs...O zamana kadar dostça yaşamışız da bugün nie olmasın yha...?????
- DewiL_JeSuS
- [ Dondu Kaldı ]
- Konum: transivilia dan!!! Cont Draculanın Evinde Kan deposuna bakardım!!
- bloodline666
- Müdavim Üye
olamaz artık onu geç sen bu iyimserlikle hiçbir yere varamazsınbalgam yazdı:ama sonuçta biz işite osmanlıdan bu yana bi çok kültürü içinde barındırmış dostça yaşamış bir ulusuz...Son dönemlerde(osmanının) dış müdaleyle avrupa devletleri bu halkı kışkırtıp kandırmış ve sorra işte Kafkasyada ermeniler bizimle savaşmış vs vs...O zamana kadar dostça yaşamışız da bugün nie olmasın yha...?????
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
sn fikrinbloodline666 yazdı:olamaz artık onu geç sen bu iyimserlikle hiçbir yere varamazsınbalgam yazdı:ama sonuçta biz işite osmanlıdan bu yana bi çok kültürü içinde barındırmış dostça yaşamış bir ulusuz...Son dönemlerde(osmanının) dış müdaleyle avrupa devletleri bu halkı kışkırtıp kandırmış ve sorra işte Kafkasyada ermeniler bizimle savaşmış vs vs...O zamana kadar dostça yaşamışız da bugün nie olmasın yha...?????
- bloodline666
- Müdavim Üye
balgam yazdı:sn fikrinbloodline666 yazdı:olamaz artık onu geç sen bu iyimserlikle hiçbir yere varamazsınbalgam yazdı:ama sonuçta biz işite osmanlıdan bu yana bi çok kültürü içinde barındırmış dostça yaşamış bir ulusuz...Son dönemlerde(osmanının) dış müdaleyle avrupa devletleri bu halkı kışkırtıp kandırmış ve sorra işte Kafkasyada ermeniler bizimle savaşmış vs vs...O zamana kadar dostça yaşamışız da bugün nie olmasın yha...?????
yok güzelim olmaz adamlar artık nyeti bozmuş ya valla adamlar ya bu deveyi güzdücez ya bu deveyi güdücez diyor diyardan gitmek yok
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
elime geçen bir pps yi size aktarmak istedim . eli kanlı katillerin üzerinde yurt dışında nasıl bir imaj oluşturuluyor görün lütfen . ona görede kendinize göre bir tepki koyun . ben hiç bir arkadaşımın o dergiyi almasını istemiyorum çünkü oraya aktarılacak her para mutlaka halkımıza kursun olarak geri gelecektir
saygılar.
aşşagıdaki linkten indirebilirsiniz..
http://www.hemenpaylas.com/download/564 ... i.pps.html
saygılar.
aşşagıdaki linkten indirebilirsiniz..
http://www.hemenpaylas.com/download/564 ... i.pps.html
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
Terör nereden, ne için, nasıl, kimden ve kime dönük olarak gelirse gelsin karşıyım. Kan ve gözyaşıyla insanlığı bir yere götürmenin mümkün olmadığı açıktır.
Türkiye terör denilen belayla yüzyıldır uğraşıyor. Terörün çözümünün demokrasi ve hukuka bağlı olmaktan geçtiği gerçeği bugün en önemli kılavuzumuz olmalıdır. Terörle mücadelede en önemli yöntem hukuktur. Türkiye terör denilen belayı bir başka terör ile bitirmek isteyen maceracıları çok görmüştür. Bunların ateşe benzinle giden akıl fukaralarından bir farkı yoktur. Bu dönemlerde Türkiye çıkar çetelerinin ve mafya gruplarının eline düşmüştür. Bugün karşımızda duran terör illeti ile Türkiye, yeni ve güçlü toplumsal mutabakatlar ve ekonomik çözümlerle mücadele etmelidir. Yoksulluk terör denilen belanın savaş kaynaklarını besleyen en önemli unsurdur. Terör ile mücadelenin en önemli boyutu ekonomik yanı olmalıdır.
Türkiye terör denilen belayla yüzyıldır uğraşıyor. Terörün çözümünün demokrasi ve hukuka bağlı olmaktan geçtiği gerçeği bugün en önemli kılavuzumuz olmalıdır. Terörle mücadelede en önemli yöntem hukuktur. Türkiye terör denilen belayı bir başka terör ile bitirmek isteyen maceracıları çok görmüştür. Bunların ateşe benzinle giden akıl fukaralarından bir farkı yoktur. Bu dönemlerde Türkiye çıkar çetelerinin ve mafya gruplarının eline düşmüştür. Bugün karşımızda duran terör illeti ile Türkiye, yeni ve güçlü toplumsal mutabakatlar ve ekonomik çözümlerle mücadele etmelidir. Yoksulluk terör denilen belanın savaş kaynaklarını besleyen en önemli unsurdur. Terör ile mücadelenin en önemli boyutu ekonomik yanı olmalıdır.
biz sivrisinek bataklığını kurutucağımıza tek tek sivrisinek avlıyoruz.en büyük sorun burda zaten.doğuda ki insanları o şerefsizler vatan haini olarak yetiştirene kadar neden biz yurtsever olarak yetiştirmiyoruz?başka bir soru neden biz doğuyu aç bırakıyoruz da gençlerin çoğu para için bu şerefsizlerin ağına düşüyor?bu soruların cevabı olumlu olduğu zaman terörle mücadele diye bir şeyin kalmayacağı kanısındayım.
bakınız 1 hafta bilemediniz 2 hafta sonra türk silahlı kuvvetleri geniş bir operasyon düzenleyecek.operasyon sonucunu ben size söyleyeyim 4000-5000 pkk lı öldürülecek yarısı kadar şehit verilecek ama sonuçta bu itlerin soyu hala kurumayacak.biz sadece şiddetle bunları bitiremeyeceğimizi anlayana kadar da her gün 3-4 şehit vermeye devam edeceğiz.
23 nisanda belli bir siyasi görüşü temsil eden kazık kadar adamları meclisde çocuk diye konuşturan,aynı tarihli resepsiyonda laiklik konusunu tekrar gündeme getiren çok değerli iktidar partimizin bu konulara olan hassasiyetini şaşkınlıkla karşılıyorum.kendileri bu konuları düşünene kadar birazda ülkeyi düşünselerdi iyi olurdu.
tabi ülkeyi düşünselerdi dediğimiz adamların suriye sınırındaki petrol kaynayan bölgeyi sami ofer'e 39 yıllığına verme çalışmalarında bulunduğunu unutmayalım
bakınız 1 hafta bilemediniz 2 hafta sonra türk silahlı kuvvetleri geniş bir operasyon düzenleyecek.operasyon sonucunu ben size söyleyeyim 4000-5000 pkk lı öldürülecek yarısı kadar şehit verilecek ama sonuçta bu itlerin soyu hala kurumayacak.biz sadece şiddetle bunları bitiremeyeceğimizi anlayana kadar da her gün 3-4 şehit vermeye devam edeceğiz.
23 nisanda belli bir siyasi görüşü temsil eden kazık kadar adamları meclisde çocuk diye konuşturan,aynı tarihli resepsiyonda laiklik konusunu tekrar gündeme getiren çok değerli iktidar partimizin bu konulara olan hassasiyetini şaşkınlıkla karşılıyorum.kendileri bu konuları düşünene kadar birazda ülkeyi düşünselerdi iyi olurdu.
tabi ülkeyi düşünselerdi dediğimiz adamların suriye sınırındaki petrol kaynayan bölgeyi sami ofer'e 39 yıllığına verme çalışmalarında bulunduğunu unutmayalım
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- Müdavim Üye
evet arkadaşlar öcalan 2 yıl sonra serbest kalabilir...
bu bir şaka değil hazırlanan terörle mücadele yasa tasarısının 6. maddesinin hükmü.eğer bu yasa meclisden geçerse öcalan'a 2 yıl sonra serbest kalma hakkı doğacak.
akp hükümetinin son fiyaskosu bu olmamalı dileğiyle...
bu bir şaka değil hazırlanan terörle mücadele yasa tasarısının 6. maddesinin hükmü.eğer bu yasa meclisden geçerse öcalan'a 2 yıl sonra serbest kalma hakkı doğacak.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
söz konsusu yasanın zaten hukukçulara danışılarak dahi yapılmadığı göz önünde tutulursa hangi amaçalara hizmet ettiği öle açıkki..ben anlam veremiyorum bu memleketin topraklarında yaşayıp ekmeğini yiyen insanların nasıl bu denli adice vatanını sırtından vurabılıo ...maalesef herşeyin suyu hepten çıktı...wolfali yazdı:evet arkadaşlar öcalan 2 yıl sonra serbest kalabilir...
- Müdavim Üye
eğer bir ülkeyi bölmek istiyorsanız iç savaş çıkartırsınız . eger ki bu kişi hapisten çıkarsa iç savaş çıkar arkadşlar ondan sonrasını inanki düşünmek istemiyorum . ve şu varki bu ülkeye kurşun sıkanlar mutlaka bu ülkenin kurşununu yerler .
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh