E llerim klavyenin üzerinde
D üşünürüm ne yazsam şu forumda diye
M al mal bakarken yine bööle bi günde
O tomatik portakalıma rastladım ben de
N asıl muhabbet açabilirim diye düşünürkene
D alıverdim onunla birlikte saadet dolu hayallerime
nasıl annatsam sana ilk harflerine baksana
alttaki şiirimi beğendin mi?
En son donnie tarafından 06 Ağu 2006 00:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
-peki bi şiir yazim..mani olsun ama şiire yetmez..
dam kalem kaşlı
çük soğan başlı
dam ağzını açtı
çük içine kaçtı
(penguenden alıntıdır)
-alttaki senin çocuun sana anne vea baba ben nası dogdum diye sorsa ne cwp werirsin ona??
şiirin için teşekkür ederim donnie.ben bu akrostiş olayını pek beceremiyorum.sesimi duyan birilerinin olması hoş.unutturma sana bir hediye borcum olsun. 8)
penguen de leylek yavrusu annesine soruyordu.anne ben nerden geldim diye..aklıma geldi..
ben bu yaşıma kadar hep hayvanlarla içiçe büyüdüm yani bi ben bi de kalamiti ceeyyn:D:D
bu arada humanism yanlısı olduğum için bence çok doğru demiş katılıyorum kendisine..
alttaki platon aristoteles buyuk iskender için ipne oldukları yazılıyo ayrıca fatih sultan memet ve unuttum kaçıncı selim olduğunu bi ikinci selimdi sanırsam..bi de tabi ki hitler war...o da öleymiş..önemli devlet adamları ve filozoflar ve koyacak bi sınıf bulamadığım hitlerin bööle olmasından bi sonuç çıkartıyomusun ?
iskender in gay olmadığını biliyorum çünkü kendisi yanılmıyorsam gerdek gecesinde vefat etmiştir.aslında vefat denemez,adam yaşlanmış epey öyle gencecik bir kızı görünce ,kalp bu dayanmamıştır.iskender olsa olsa biseksüel olur.ama hitler değildir yaa.görsem inanmam.aslında görmekte istemem
alttaki bu gay lezbiyen konuları hakkında ne düşünüyorsun?yani epey arttılar, önüne mi geçilmeli yoksa sonuna kadar özgürlük mü?
ben tam destek veriyorum
alttaki peki senin aklına hiç hemcinsinle birlikte olma düşüncesi geldi mi yani ööle bi meraklandın mı la nassı olur acaba die? (şahsen ben düşünmedim desem yaalan olur ne bilim bi baç kere barda kızlar tarafından kesilince dedim ne güzel en temizi aslında buliim bi tane kız dedim yani ne yalan söliim)
En son donnie tarafından 06 Ağu 2006 01:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
evet ,o bardaki kızlar beni kesince bende düşünmüştüm onları kızların pek çoğunda lezbiyenlik tutkusunun belli bir zaman diliminde vuku bulduğunu biliyorum.neyse konu sapmaya başladı.
bu biraz yöreden yöreye değişiyor gibi.yapmak fiili genelde daha kaba işlerde kullanılıyor gibi etmekse daha kibar.mesela ;maç yapalım mı?kardan adam yapalım mı? ya da dans edelim mi? teşekkür ederim gibi..
-gezer dolaşır eylenirim desem olmaz hep yaptıım şey..gezmem dolaşmam eylenmem olece oturrum butun gun
-alttakitelefon faturandan cok sık yakınır mısın??