bildiğim kadarıyla saha içi kalmamış olması lazım. öyle değil mi modum
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Biara satıştan kalkmıştı ancak yeniden satışa çıktı. Stadın kapasiteyi büyüttüler herhalde
Şaka maka saha içinde o kadar "rahat" hareket edebileceğine inanmıyorum o kalabalıkta.
vaaayyy sevindim bak bu olaya ama evet o rahatlık konusunda ben de düşünceliyim
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
jonnathan yazdı:Biara satıştan kalkmıştı ancak yeniden satışa çıktı. Stadın kapasiteyi büyüttüler herhalde
Şaka maka saha içinde o kadar "rahat" hareket edebileceğine inanmıyorum o kalabalıkta.
jonnathan yazdı:Biara satıştan kalkmıştı ancak yeniden satışa çıktı. Stadın kapasiteyi büyüttüler herhalde
amele yoksa sıkıntı da yok
Emin ol o kalabalıkta amele - normal insan birbirine karışacak
deme öyle iyidir hem onu alan mal mı oluyo replica bey hıh.
o nedenle diyorumki çok olursak ii olur en azından erkekler biz kızların etrafında çember yapar ayrıca pogocu mogocu denk gelirse o hengameyle atarım kafayı tanımam yığılır kalır
bende saha içinde yerimi almış bulunmaktayım.. konerde görüşürüzz!!..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
izmirden otobus kaldıran varsa bana ulaşsa süper olur , bilen var mı arkadaşlar??
3 kişi gidiyorum ayrıca izmirden, aslında ibrahimçapanlar'a ulaştım ama aldı verdi olaylarını konuşamadık bi türlü