RockTR Almanya buluşması gerçekleşti
RockTR Almanya buluşması gerçekleşti
evet arkadaşlar rocktr'da daha önce oldu mu bilmiyorum ama rocktr almanya buluşması gerçekleşti bu hafta karpuzağacı ve ben yani keremo83 frankfurtta buluşarak geleneksel rocktr buluşmalarının almanya ayağını gerçekleştirdik hehe:)eeeeee almanya'ya gidipte karpuzğacı!nı görmemek olmazdı:)[/img]
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
way beah.. yürüyün ulen kim tuttar koçlarım karpuzlarım benim!!.. karpuzum önce angaraya gelcen biliyosunki.. buluşamayanlar utansın diorum son olarakda..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
Re: rocktr almanya buluşması gerçekleşti:)
Anacım şimdi geleneksel RockTR buluşmları el kitabı der ki; bir buluşmanın buluşma olabilmesi için o buluşmada en az 3 aktif üyenin yer alması gerekmekdir şayet 2 kişi var ise bu buluşma değil ancak RockTR yolda karşılaşmasıdır der bilgilerinizekeremo83 yazdı:evet arkadaşlar rocktr'da daha önce oldu mu bilmiyorum ama rocktr almanya buluşması gerçekleşti bu hafta karpuzağacı ve ben yani keremo83 frankfurtta buluşarak geleneksel rocktr buluşmalarının almanya ayağını gerçekleştirdik hehe:)eeeeee almanya'ya gidipte karpuzğacı!nı görmemek olmazdı:)
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
valla Muhosum baya önceden planlanmış bi organizasyondu pek karşılaşma sayılmaz o bakımdan.Almanyada pek bi soruşturduk pek bi aradık lakin bulamadık başka bi rocktr üyesi:)bide muhosum şu buluşma kitabında bikaç değişiklik yapılsın artık ne bilim buluşmalara katılmayan rocktr üyelerine türlü rezillikler yaptırılsın ne bilim taksim meydanında elle pişmaniye yedirilebilir mesela yaratıcı fikirlere açığız:)bu arada geçmiş olsun dostum çok geç haberim oldu geçirdiğin kazayla ilgili iyisindir umarım!
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
Re: rocktr almanya buluşması gerçekleşti:)
MuHoS yazdı:Anacım şimdi geleneksel RockTR buluşmları el kitabı der ki; bir buluşmanın buluşma olabilmesi için o buluşmada en az 3 aktif üyenin yer alması gerekmekdir şayet 2 kişi var ise bu buluşma değil ancak RockTR yolda karşılaşmasıdır der bilgilerinizekeremo83 yazdı:evet arkadaşlar rocktr'da daha önce oldu mu bilmiyorum ama rocktr almanya buluşması gerçekleşti bu hafta karpuzağacı ve ben yani keremo83 frankfurtta buluşarak geleneksel rocktr buluşmalarının almanya ayağını gerçekleştirdik hehe:)eeeeee almanya'ya gidipte karpuzğacı!nı görmemek olmazdı:)
ilaaahhii şekerim.. yerlerdeyim..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Vallahi dostlarr saolsunn ne dielim bi zamanlar kalpsiz kalmıştıkk şimdi bide tek bacağa düştükk bunada şükürr,sizler yürüyün buluşun bana yeter keremim
şimdi kıtabın üzerinde bazı değişiklerr yapılıo tamamlandıktan soraa referanduma götürerecem eğer evet oyu fazla çıkarsa buluşmaya gelmeyenler en azından herhangi bi raporu olmayanlara yüksek dozda petek dinçöz albümlerini dinletmekten sabah kuşağındaki tüm kadın proglarımını izletmek varr
Sizi tebrik ederim gerçekten bi ilke imza atdınız başarılarınız devamını dileriz bizede bundan sora RockTR Türkiye buluşmasını yapmaktan başka çara kalmadı tüm illerden katılım olacağı bi buluşma yapmalıyızz anca o paklarr
şimdi kıtabın üzerinde bazı değişiklerr yapılıo tamamlandıktan soraa referanduma götürerecem eğer evet oyu fazla çıkarsa buluşmaya gelmeyenler en azından herhangi bi raporu olmayanlara yüksek dozda petek dinçöz albümlerini dinletmekten sabah kuşağındaki tüm kadın proglarımını izletmek varr
Sizi tebrik ederim gerçekten bi ilke imza atdınız başarılarınız devamını dileriz bizede bundan sora RockTR Türkiye buluşmasını yapmaktan başka çara kalmadı tüm illerden katılım olacağı bi buluşma yapmalıyızz anca o paklarr
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim: