spyware yardım..!!
spyware yardım..!!
arkdaişlar bilgisayarım 2.kez spyware denen bişile karşılaştı bu ne yardım edin lütfennnnnnn
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
valla hacı bnm arkadaşn bilgisayarına bulaşmıştı bi kere..duvar kaadı olarak masmavi bi fon üstünde SPYWARE yazıodu..ve deiştirilemiodu d.kaıdı..üstelik nete ve msnede girilmesini engellemişti..en sonunda tek çare olarak format attı adamcaaz aman dikkat!!!
Even the smallest person can change the course of the future...
Windows® Defender (Beta 2) cikti. onu oneririm. fakat dogrulama gerektiriyor. yani sisteminizin lisansi varsa sorun degil, yoksa kullanamazsiniz.
Onun disinda oncerecegim diger bir programda Spyware Doctor 3.5 for Windows
Onun disinda oncerecegim diger bir programda Spyware Doctor 3.5 for Windows
Ayrica, Microsoft'un Kötü Amacli Yazilimlari Temizleme Aracini indirip calistiriniz. Bir de o baksin sisteminize bakalim.
shredar a benzer adlı bir program vardı...kucuk biseydi ama benide senin dedigin dertten o kurtarmıstı...eger ona benzer isimli bir program bulursan hemen atla...balgam yazdı:ya ben bu dediinis programları kurdum ama hiç bi işe yaramdı ütelik msne falnda girmiooooooooooo
sleeping with the earth my dying bride
system32 ye bulaşan bir spy a yapabileceğiniz pek birşey yoktur...kayıtsız şartsız teslimat altında demektir sevgili pc niz... öncelikle buna dikkat etmenizi öneririm. bir dosyayı kabul ederken de kesinlikle virüs testinden geçirin,basit bir işlem ama yüzde doksan randıman verir
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
aynen öyle system32 ye bulaştımı temizleyemessiniz tek çare formattır.temizlenir belki ama bi vakit sonra tekrar türerler..SamotH yazdı:system32 ye bulaşan bir spy a yapabileceğiniz pek birşey yoktur...kayıtsız şartsız teslimat altında demektir sevgili pc niz... öncelikle buna dikkat etmenizi öneririm. bir dosyayı kabul ederken de kesinlikle virüs testinden geçirin,basit bir işlem ama yüzde doksan randıman verir
Superantispyware ile spybot search & destroy etkilidir..
temp gibi atık dosyaların biriktirildiği klasörlerde temizlenmeli