Mekanlar
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
- Tale_of_Comet
- Üye
balık pazarına gir abi ilk sola gir hemen sol tarafta görürsün caravan'ıglam yazdı:ya karavan nerde?basit bi tarifi war mı?
hazır yazmışken bikaç mekan da ben tavsiye ediym
Taksim: caravan, gitar, arka sokak, akdeniz, nevi, klan bar, dorock, cafemsi, joker(beatlesın solundaki iş hanının en üst katı enteresan bi mekan ), ve aklıma gelmeyen mekanlar...
Kadıköy: zincir, zincirin yanındaki yer adını hatırlamıorm ingiliz tarzı bi bar, rock pub, karga, zeus, kahve bahane, racon, hint çayı, karin pub o civarda bi sürü bar var zatn karşılıklı...
There are three golden rules if you want to be a first-class public speaker:
ya zincirle kargayı bende çok seviyorum ama karga favorim 1 numara yerimTale_of_Comet yazdı:balık pazarına gir abi ilk sola gir hemen sol tarafta görürsün caravan'ıglam yazdı:ya karavan nerde?basit bi tarifi war mı?
hazır yazmışken bikaç mekan da ben tavsiye ediym
Taksim: caravan, gitar, arka sokak, akdeniz, nevi, klan bar, dorock, cafemsi, joker(beatlesın solundaki iş hanının en üst katı enteresan bi mekan ), ve aklıma gelmeyen mekanlar...
Kadıköy: zincir, zincirin yanındaki yer adını hatırlamıorm ingiliz tarzı bi bar, rock pub, karga, zeus, kahve bahane, racon, hint çayı, karin pub o civarda bi sürü bar var zatn karşılıklı...
bu arada taksim stüdyo live ın adres tel. veya int. adresini bilen varmı
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
- Tale_of_Comet
- Üye
- Tale_of_Comet
- Üye
- Tale_of_Comet
- Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
orta dünya felsefe ve tömbeki hoş mekanlardır...çok fazla bilinmese de "grafitti" cafeyi çok beğeniyorumkozmik_peri yazdı:konur dost önü cumartesileri sürekli orda olmaya basladım bunun dısında antik, tönbeki, orta dünya, tenedos, felsefe, pek sevmesemde bazen biziz..
tutku oyununun sonu ufalanıp dağılış...
ben senin kendini yokedişinin kaynağıyım!!!
ben senin kendini yokedişinin kaynağıyım!!!
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
-
- Üye
beni coğu zaman konur dost'un önünde bulabilirsiniz... orda kurduum ark.lıklarıda unutamam ben... ayrıca konur'daki köprüde yazın ayrı bi oratmdır.. ama kışın doal olarak pek kimse olmaz sebebi gayet acık.. g.tünüz donar...kozmik_peri yazdı:konur dost önü cumartesileri sürekli orda olmaya basladım bunun dısında antik, tönbeki, orta dünya, tenedos, felsefe, pek sevmesemde bazen biziz..
-
- Üye
bni coğu zaman dost'un önünde bulaiblirsiniz konur'da.. ayrıca konur_köprüdeki ark.lıklarıda unutamam yaa. ordan cok i ark.larım var bnm.. gerci kışın pek sıcak bi ortam olmuo orası.. ondan ezgi ya da felsefe de olurum ... bazen ceren'e gittimde oluo yine konur'da...kozmik_peri yazdı:konur dost önü cumartesileri sürekli orda olmaya basladım bunun dısında antik, tönbeki, orta dünya, tenedos, felsefe, pek sevmesemde bazen biziz..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye