Sunum harikaydı ama olmadı. Gerçekten olağanüstü bir fırsat kaçtı, yazık oldu geleceğimize. Gerçi son güne kadar "İstanbul Medyası"ndan da yeterince ilgi görmedi bana kalırsa. İzmirli olmayan arkadaşlara Expo deyince genelde o ne tepkisni almam bundan olsa gerek.
Ege TV tüm ajanslara ve kanallara habercilik dersi verdi denilebilir ayrıca.
Scar tissue that I wish you saw, Sarcastic mister know it all, Close your eyes and I'll kiss you 'cause, With the birds I'll share, With the birds I'll share, This lonely view
son anda işlerin döndüğünden eminim biz seçilecektik ama bence birşeyler döndü ben öyle sanıyorum kimilerine göre tam bizde siyasette karşık işlerin olduğu zaman bu oylama falan yapılması etkilemiş diye söylüyorlar ama italya da da var yanı şeyler neler dönmüyor ama işte istemiyorlar bence bizi yazık oldu
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
jonnathan yazdı:Sunum harikaydı ama olmadı. Gerçekten olağanüstü bir fırsat kaçtı, yazık oldu geleceğimize. Gerçi son güne kadar "İstanbul Medyası"ndan da yeterince ilgi görmedi bana kalırsa. İzmirli olmayan arkadaşlara Expo deyince genelde o ne tepkisni almam bundan olsa gerek.
Ege TV tüm ajanslara ve kanallara habercilik dersi verdi denilebilir ayrıca.
evet bi de o var.. istanbul aday olsaydı ama varya dakka başı gösterirlerdi eminim!
ya bugün hava çok mu soğuktu ben mi çok üşüyorum =S dondum ewin içinde bile=S
boluya karr yağmışşş ben dönene kadar kalkmaz umarım bir izmirli kar görmemiş olarak bunu çok istiyorum =)))