sezrade yazdı:istanbul ask gıbıdır....
acı cektırse de hayatımızı zorlastırsa da bole mutkuyuzdur onla mutluyuzdur ve ne bırakabılırız...ne de vazgecebılır...
kutluyorum çok güzel anlatmışsın istanbulu...!çok hoşuma gitti tanımın...!
tebrik ederim benim anımlamam da böyle olcaktı ama benden önce dawranmışsın.kesinlikle aşk gibi, ne onunla nede onsuz........
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
kozmik_peri yazdı:bunu kaç kere söyledim bilmiyorum ama bu yaz gelicem.. bu sefer kesin gelicem sanırım tak etti artık..
ooo gel gel gezdiririz seni.2dk. bile sıkılmazsın garanti ederim
kuzenim atla bi hafta sonu gel haydarpasadan alıyım seni gezelim pazar geri dönersin dedi ve ciddiydi 8O hiç belli olmaz deli başında dikilebilirim her an nereye gidicez ben kaprisliyimdir öyle her yeri beğenmem
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
aşık olunacak şehir, ozellikle kopruden gece geçerken... bi de ben ozel olarak kız kulesi hastasıyım... gece boole guzel gorunen bşi war mı yaaa....
ama brz daa guvenli olsaydı keske...
istanbulun her yerini bi başka severim. başka yerde yaşayamam ben, sabah uyanıp pencereyi açınca görücem adaları illa ki. ama en özel ve güzel yeri tabii ki taksim, esas hayat orda
I wanna thank you mom,
I wanna thank you dad
for bringing this fucking world
to a bitter end.
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated!
yarın geliyorum sonunda.. bi gün için bile olsa, düğün gibi sevmediğim bi organizasyon için bile olsa, görmek istediklerimi göremicek olduğumu bilsem bile orda olmak güzel olucak..
sonunda..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
I wanna thank you mom,
I wanna thank you dad
for bringing this fucking world
to a bitter end.
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated!
sonunda istanbulun kollarındayım...!hiç değişmemiş,herşey aynı burda...!yine aynı güsel istanbul sabahları yine aynı yollar yine aynı kalabalık...!beni antalyaya bağlayan bi kaç şey olmasa hiç vazgeçmezdim burdan...!dün kadiköydeydim bugünse taksime gidicem bakalım oralar nasıl?
Taksimi gez, beyuğlunu gez bitir (bitirebilirsen tabi) sonra tünelden in aşağı geç eminönüne atla bi boğaz turu vapuruna. Boğaz turu bitince çık Sultan Ahmete orayıda gez. Akşama doğru atla bi otobüse doğru Rumeli Hisar Üstü... ve gününü Hisar üstündeki bebek parkında boğaza doğru türk kahveni yudumlarken bitirebilirsin... (zevkine göre bu birada olabilir)
KaRaNLıĞıN OrTaSıNDa GüNeŞ GiBi DoĞDuLaRBoĞaZLaRı YıRTıLıRCaSıNa KoLKoLa BaĞıRDıLaRTaRiH YaZMaYa DoĞuŞTaN HaZıRDıLaR OnLaR uLTrAsLaN DıLaR...
2 gece kalmamıza ragmen her seferinde kaybolmayı başardığımız ve bu sayede biraz gezebildiğim..
boğazdan her geçişimizde cocuk gibi sevindiğim..
yol tarifi konusunda cok fazla basarısız insanla karsılastığım..
deniz bi şehri bu kadar mı değiştirebilir dediğim..
kesinlikle geceleri de gündüzleri kadar hareketli olan
güzel bi yermiş istanbul.. tekrar gitmeyi umuyorum işte daha ne diyim
kozmik_peri yazdı:2 gece kalmamıza ragmen her seferinde kaybolmayı başardığımız ve bu sayede biraz gezebildiğim..
boğazdan her geçişimizde cocuk gibi sevindiğim..
yol tarifi konusunda cok fazla basarısız insanla karsılastığım..
deniz bi şehri bu kadar mı değiştirebilir dediğim..
kesinlikle geceleri de gündüzleri kadar hareketli olan
güzel bi yermiş istanbul.. tekrar gitmeyi umuyorum işte daha ne diyim
İlk gittiğimde ben de öyle hissetmiştim..aah aahhh
...The blood still runs but the wounds will heal and leave scars of remembrance...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}