eski sevgilinizle arkadas kalmak...
eski sevgilinizle arkadas kalmak...
4-5 sene önce cıkıp ayrıldığınız ama hala dostluğunuzu koruduğunuz hayatınızdaki guvendiğiniz nadir kişilerden biri..yeni sevgiliniz ,tarafından şiddetle hayatınızda istenmiyorsa napardınız?..arkadaslar eski sevgiliden dost olunur mu siz ne düşünüosunuz?
- si_keremcem
- Üye
- İletişim:
sitemizde amma çok aşka sevgiye düşkün üyeler varmış yaw.bana göre bu gibi şeylerle çok fazla oyalanmayın arkadaşlar.tamam aşk da lazım ama fazlasına hayır.hele hele eski sevgili,ondan önceki eski sevgili gibi gereksiz ve amaçsız konulardan nefret ederim.bu da benim düşüncem.
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
- frantic_kenan
- Müdavim Üye
- frantic_kenan
- Müdavim Üye
harbiden ya öyle bi olay var tam kafa çatlatmalıktipitip yazdı:arkadaşlıı bilmiorumda dost olmaa saçmalıı var genelde bööle con con tiplerde oluo bi anlam veremiorum benm sevgilim aşık olduum sevdiim insandır bittikten sonrada arkadaş kalamam ona arkadaş gözüyle bakamam
This is the voice of silence no more...
frantic_kenan yazdı:harbiden ya öyle bi olay var tam kafa çatlatmalıktipitip yazdı:arkadaşlıı bilmiorumda dost olmaa saçmalıı var genelde bööle con con tiplerde oluo bi anlam veremiorum benm sevgilim aşık olduum sevdiim insandır bittikten sonrada arkadaş kalamam ona arkadaş gözüyle bakamam
___burma burma bıyıklarım tarkan seni ayıklarım )
- __rocker__
- Üye
- frantic_kenan
- Müdavim Üye
- __rocker__
- Üye
- __rocker__
- Üye
frantic_kenan yazdı:dosttan sevgili olur belki__rocker__ yazdı:dosttan sevgili sevgiliden dost olmuyormuþ...test edildi onaylandý
belki ??? ama dediðim gibi bende olmadý 1,5 yýllýk dostumla 1,5 yýl çýktým toplam 3 yýl harikaydý ama netice bitti ayrýldýk ....
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy
- frantic_kenan
- Müdavim Üye
sevgili olayının sonucu o ama.. dost olsa da olmasa da__rocker__ yazdı:frantic_kenan yazdı:dosttan sevgili olur belki__rocker__ yazdı:dosttan sevgili sevgiliden dost olmuyormuş...test edildi onaylandı
belki ??? ama dediğim gibi bende olmadı 1,5 yıllık dostumla 1,5 yıl çıktım toplam 3 yıl harikaydı ama netice bitti ayrıldık ....
- __rocker__
- Üye
her aþk biter diyosun yani.. ne diyim haklýsn be hocam maalesef öle güzel olan herþey bitiyo... bitimsiz mutluluklarýn olduðu bir dünya istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmfrantic_kenan yazdı:sevgili olayýnýn sonucu o ama.. dost olsa da olmasa da__rocker__ yazdı:frantic_kenan yazdı: dosttan sevgili olur belki
belki ??? ama dediðim gibi bende olmadý 1,5 yýllýk dostumla 1,5 yýl çýktým toplam 3 yýl harikaydý ama netice bitti ayrýldýk ....
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy
- frantic_kenan
- Müdavim Üye
o dediğin şey cennette mevcut be güzelim ...__rocker__ yazdı:her aşk biter diyosun yani.. ne diyim haklısn be hocam maalesef öle güzel olan herşey bitiyo... bitimsiz mutlulukların olduğu bir dünya istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmfrantic_kenan yazdı:sevgili olayının sonucu o ama.. dost olsa da olmasa da__rocker__ yazdı:
belki ??? ama dediğim gibi bende olmadı 1,5 yıllık dostumla 1,5 yıl çıktım toplam 3 yıl harikaydı ama netice bitti ayrıldık ....