ya yalnızlıgn ii oldunu söleyen üsütük olmalı bnm fikrm bu üstne alınan olsn olmasn actm agzımı...
ne yalnızlıı kardesm olablr sewiorm dio olablrsn ama hiç bi canlı yalnızlıgı kabullenemez yalnız kalamaz mutlaka olmalı birileri yalnızlık allaha mahsus derler ve bncede öleedr o tektir bizz cifter cifter yaratlmısız yalnz olamayız olmamalıyız ... birde yalnzm dienlere inanmıorm kmse yalnz kalamaz istesede istemesede mutlaka vardr birileri yalnzlıgnı paylasan ve yalnzlıgnı yalnzlık olmaktn cıkaran ölee deil mi ama mantıklı oln bu!!!!!!!!!!!!!!
-_-MiDineTte-_- hiç bir yıldız yok gökyüzün de ulaşamayacagımız...
duskerem yazdı:Ne kadar yalnýzsam o kadar yalnýzým!baþka büyü yok.Aþk deðil Aþýk uyku deðil rüya hepsi oldum.Bir imparatorluk harcýna konmuþ taþlar kadar yalnýzým.
yalnızlık kadar güzel birşey varsa o da karanlıktır.Ve bence yalnızlık acı değil mutluluktur.güzeldir yalnızlık paranı ikiye bölmessin içkini kimseyle paylaşmassın
hani böle kendinle kalırsın,düşünürsün,açarsın müziğini de,huzurdur o an belki de istediğin,sessizlik biraz..işte bu yalnızlık duygusunu seviyorum ben..
galiba sadece kimsenin beni rahatsız edemeyeceği,gelecekle ilgili sorunlardan uzak,sadece kendimin olduğu ve yorganımın altına giden bi gerçeklik yalnızlık
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kendi isteklerin doğrultusunda olursa çekilir. Ama isteğin dışında ve süresi belirsiz bi yalnızlık kadar insanı rahatsız eden şey sayısı azdır. Ben söyliyim...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
hiç bizaman kendi ellerinizle kedninizi uçuruma itmeyin bence...agresifleşerek kendinizi yanlızla bırakmayın insanın ihtiyacı oluo bazen ona ok, ama sürekli ynlız kalmak olmaz...
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
hiç bizaman kendi ellerinizle kedninizi uçuruma itmeyin bence...agresifleşerek kendinizi yanlızla bırakmayın insanın ihtiyacı oluo bazen ona ok, ama sürekli ynlız kalmak olmaz...benden söelemsi
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...