ters999 yazdı:hmm..ben büyüyünce evlenmek istemiyorum yaa.sanki özgürlügümü kýsýtlamak gibi geliyo bana
+1 yep! bana da öyle gibi geliyor... artik herseyi kafana göre istedigin gibi yapamassin...
1. evliklikte neymiş....anlamını bile bilmiyorum...morjan yazdı:belki bi gün sırf bi bebek için ewlenebilirim ama tabi aşık olduum biri olmalı...
vera yazdı:1. evliklikte neymiş....anlamını bile bilmiyorum...morjan yazdı:belki bi gün sırf bi bebek için ewlenebilirim ama tabi aşık olduum biri olmalı...
2. çocuk sahibi olmak için illaki evlenmekmi lazım
3. hem çok istiyorsan git kimsesiz bi çocuğu evlat edin
YUH! Böyle arkadaşlar varken mi toplum düzeyi aynı düzeyde kalacak? Aile yapısı diye bişy var biliyo musun? Evlilik dışı ilişkiler erkeklerin işine gelmesi gerekirken (Ya da öyle gözükyo şimdi) neden kadınlar gelip de evlilik dışı çocuk yapmak isterler. Saçmalık.. Sonradan o çocuğa şey mi diceksin? "Canım, doğman için evlenmeyi lüzum görmedik. Resmi olmasa da sen bizi annen baban say olur mu?" Allah aşkına çocuğu da düşünün bırakın bu boş işleri...vera yazdı:1. evliklikte neymiş....anlamını bile bilmiyorum...morjan yazdı:belki bi gün sırf bi bebek için ewlenebilirim ama tabi aşık olduum biri olmalı...
1-git anana babana sor anlatsınlarvera yazdı:1. evliklikte neymiş....anlamını bile bilmiyorum...morjan yazdı:belki bi gün sırf bi bebek için ewlenebilirim ama tabi aşık olduum biri olmalı...
aRkadasLaR uzayda yasıomus gbi dawRanmayın yhaa..komik oLuo cünkü yapmajık duRuo..!vera yazdı:1. evliklikte neymiş....anlamını bile bilmiyorum...morjan yazdı:belki bi gün sırf bi bebek için ewlenebilirim ama tabi aşık olduum biri olmalı...
vera yazdı:1. evliklikte neymiş....anlamını bile bilmiyorum...morjan yazdı:belki bi gün sırf bi bebek için ewlenebilirim ama tabi aşık olduum biri olmalı...
arkadaşın venüsten olduğu belli evlilik çocuk dışında bi halta yaramıyomuşş ama bildiğim kadarıyla venüste çocukda yapılmıooojust_an_angel yazdı:bir imza ve devlet tarafından verilen izin mi bağlılığın en güzel ifadesi....saçma...morjan ın yadığı gibi anca çocuk için evililik olabilir...onun dışında bi halta yaramazgokchee yazdı:evlilik iyidir,birbirine bağlılığın en güzel ifadesidir bence..
MuHoS yazdı:arkadaşın venüsten olduğu belli evlilik çocuk dışında bi halta yaramıyomuşş ama bildiğim kadarıyla venüste çocukda yapılmıooojust_an_angel yazdı:bir imza ve devlet tarafından verilen izin mi bağlılığın en güzel ifadesi....saçma...morjan ın yadığı gibi anca çocuk için evililik olabilir...onun dışında bi halta yaramazgokchee yazdı:evlilik iyidir,birbirine bağlılığın en güzel ifadesidir bence..
eğer bağlılığın en güzel ifadesi olsaydı bi ifade sonrası o ifadeyi tamamen yıkmak(boşanma) olmazdı hatta evlendiğinin gününde boşananlara ne demeli..bence evlilik sadece hayatını kiminle geçirmek istediğinin seçimidir sevgiyi ve aşkı öldürüp yerine saygıyı da koyduğu düşünülürse sadece beraber yaşamak ve yaşlanmak istenildiğinde evlenilmeli diye düşünüyorumgokchee yazdı:evlilik iyidir,birbirine bağlılığın en güzel ifadesidir bence..
evlendikten sonra ne olur,olaylar nası gelişir,ilişki nereye doğru gider orasını tabi ki kimse bilemez.benim bahsettiğim şey,böyle bir kararı vermek(en azından benim gibi evliliğin sadece çocuk yapmak için araç olmadığını düşününler için)çok kolay bişey değildir.benim böyle bir karar vermem,bundan sonra karşımdakine(tabi ki gittiği yere kadar ,daha önce de dediğim gibi ilişkinin seyrini kimse bilemez)bağlı olacağımın ifadesidir.saçma demiş bazı arkadaşlar,bana göre de doğru olan bu.tabi ki herkesin kendi düşüncesidir ama saçma diye nitelendirmiyorum yine de.sadece 30 yaşına geldiklerinde de yine aynı düşünce de olup olmayacaklarını merak ediyorum.saygılartheHeLL yazdı:eğer bağlılığın en güzel ifadesi olsaydı bi ifade sonrası o ifadeyi tamamen yıkmak(boşanma) olmazdı hatta evlendiğinin gününde boşananlara ne demeli..bence evlilik sadece hayatını kiminle geçirmek istediğinin seçimidir sevgiyi ve aşkı öldürüp yerine saygıyı da koyduğu düşünülürse sadece beraber yaşamak ve yaşlanmak istenildiğinde evlenilmeli diye düşünüyorumgokchee yazdı:evlilik iyidir,birbirine bağlılığın en güzel ifadesidir bence..
sonuna kadar enazından ben aynı fikirde olucam ve evlenmeden yaşıycam sonuçta neden belli bi ada sahip olayım ki veya aile illa ki evlilikle mi kurulur?? ben yine de evliliğin sadece prosedür olduğunu düşünüyorum(buarada ben saçma demedim )gokchee yazdı:evlendikten sonra ne olur,olaylar nası gelişir,ilişki nereye doğru gider orasını tabi ki kimse bilemez.benim bahsettiğim şey,böyle bir kararı vermek(en azından benim gibi evliliğin sadece çocuk yapmak için araç olmadığını düşününler için)çok kolay bişey değildir.benim böyle bir karar vermem,bundan sonra karşımdakine(tabi ki gittiği yere kadar ,daha önce de dediğim gibi ilişkinin seyrini kimse bilemez)bağlı olacağımın ifadesidir.saçma demiş bazı arkadaşlar,bana göre de doğru olan bu.tabi ki herkesin kendi düşüncesidir ama saçma diye nitelendirmiyorum yine de.sadece 30 yaşına geldiklerinde de yine aynı düşünce de olup olmayacaklarını merak ediyorum.saygılartheHeLL yazdı:eğer bağlılığın en güzel ifadesi olsaydı bi ifade sonrası o ifadeyi tamamen yıkmak(boşanma) olmazdı hatta evlendiğinin gününde boşananlara ne demeli..bence evlilik sadece hayatını kiminle geçirmek istediğinin seçimidir sevgiyi ve aşkı öldürüp yerine saygıyı da koyduğu düşünülürse sadece beraber yaşamak ve yaşlanmak istenildiğinde evlenilmeli diye düşünüyorumgokchee yazdı:evlilik iyidir,birbirine bağlılığın en güzel ifadesidir bence..
yok ben sana demedim zaten diyenler bilir kendini. bence aile evlilikle kurulur,çocukta işin içine giriyorsa burda,çocuğu ve yaşanılan çevreyi de düşünmek gerek.tabi isteyen istediği gibi yaşar burda ne kadar tartışsak kimsenin fikri değişmeyecek.theHeLL yazdı:sonuna kadar enazından ben aynı fikirde olucam ve evlenmeden yaşıycam sonuçta neden belli bi ada sahip olayım ki veya aile illa ki evlilikle mi kurulur?? ben yine de evliliğin sadece prosedür olduğunu düşünüyorum(buarada ben saçma demedim )gokchee yazdı:evlendikten sonra ne olur,olaylar nası gelişir,ilişki nereye doğru gider orasını tabi ki kimse bilemez.benim bahsettiğim şey,böyle bir kararı vermek(en azından benim gibi evliliğin sadece çocuk yapmak için araç olmadığını düşününler için)çok kolay bişey değildir.benim böyle bir karar vermem,bundan sonra karşımdakine(tabi ki gittiği yere kadar ,daha önce de dediğim gibi ilişkinin seyrini kimse bilemez)bağlı olacağımın ifadesidir.saçma demiş bazı arkadaşlar,bana göre de doğru olan bu.tabi ki herkesin kendi düşüncesidir ama saçma diye nitelendirmiyorum yine de.sadece 30 yaşına geldiklerinde de yine aynı düşünce de olup olmayacaklarını merak ediyorum.saygılartheHeLL yazdı: eğer bağlılığın en güzel ifadesi olsaydı bi ifade sonrası o ifadeyi tamamen yıkmak(boşanma) olmazdı hatta evlendiğinin gününde boşananlara ne demeli..bence evlilik sadece hayatını kiminle geçirmek istediğinin seçimidir sevgiyi ve aşkı öldürüp yerine saygıyı da koyduğu düşünülürse sadece beraber yaşamak ve yaşlanmak istenildiğinde evlenilmeli diye düşünüyorum
MuHoS yazdı:ama bu saygınlığı bitirenler bizleriz yanlış terciler yapıp kötü örnekler oluoruz çevremizde bunu çok güsel şekilde yürüten insanlar var 25-30 senedir evli ve mutlu olanlar oyüzden sonuç olarak olay bizde bitio evlilik kurumu saygınlığı yitirmio insanlar kendilerini yiyip bitirio
baban kanatlanmýitýr heralde 37 senen ayný kadýna tahammül eden erkek melek demektir..........morjan yazdı: ya iþte o 25-30 senedr ewli olanlar eski kuþak...onlardan bahsetmiorum...eski kuþak ewliine en ii örnek annemle babam 37 senedr ewliler...we hala aþýklar birbirlerine....benim yakýndýým yeni kuþak....