İç güzellik
-
- Müdavim Üye
iç güzellik ruhun güzelliğidir demesem de vardır...dış güzellikle karar verebilinir ve sevilebilinirse de iç güzellikle insan aşık edilir...belirleyicilik bakımından için güzelse dışın bi boka benzemez ama iç güzelliğin dışına vurduğu an güneşe benzersen işte o zaman GÜZELLİK senin adındır
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
- DisCoNNecT
- Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
ya zaten insanın içi güzelse emin olun ki dışa yansır ben böle düşünüorum
bi insan çok güsel olabilir ama eğer içi güsel diilse zaten sevimsiz, nursuz, itici, fesat bakışlı falan bi tip olur ama bi insan güsel olmasa bile içi güselse dışardan baktığında o kişi sana çok tatlı çok sevimli sempatik bi insan gibi gözükür
(çok güzel olmak kimsenin becerisi değildir yada güzel olmamak kimsenin beceriksizliği değildir...)
bi insan çok güsel olabilir ama eğer içi güsel diilse zaten sevimsiz, nursuz, itici, fesat bakışlı falan bi tip olur ama bi insan güsel olmasa bile içi güselse dışardan baktığında o kişi sana çok tatlı çok sevimli sempatik bi insan gibi gözükür
(çok güzel olmak kimsenin becerisi değildir yada güzel olmamak kimsenin beceriksizliği değildir...)
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- head_of_hair
- Üye
- İletişim:
- rockngirll
- Üye
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
murti yazdı:just_an_angel yazdı:önemli olan iç güzellik diyenler halt etmişler...dış güzellik olmasa için bi b_ka yaramıyo..neden mi...çünkü insanlar önce seni dıştan görüyolar...iç güzellğini anlaması için süre lazım
ya sen benim diceklerimi valla sölüosun ,ama cidden benim için iç güzellik önemli ,dışta tabi
- no_fear_15
- Müdavim Üye
- no_fear_15
- Müdavim Üye
katılıorumRita yazdı:dış güzellik içten hep önemlidir diyenin aklından şüphe duyarım ben,hayat güzelliklerle dolu bunu bildikten sonra her şey güzel gelir insanaMuHoS yazdı:eeeee boşuna dememişler İÇelim GÜZELleşelimmmm die
SENİ SEWİYORUM diyenin sewgisinden şüphe et çünkü ask sessiz sewgi dilsizdir
- no_fear_15
- Müdavim Üye
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
iide benim dediğimle senin sölediğin arasında 0 alaka var ya yanlış alıntı yaptın sanırım bide ona rağmen biri katılıorum demiiş ay allahım yaRita yazdı:dış güzellik içten hep önemlidir diyenin aklından şüphe duyarım ben,hayat güzelliklerle dolu bunu bildikten sonra her şey güzel gelir insanaMuHoS yazdı:eeeee boşuna dememişler İÇelim GÜZELleşelimmmm die
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
MuHoS yazdı:iide benim dediğimle senin sölediğin arasında 0 alaka var ya yanlış alıntı yaptın sanırım bide ona rağmen biri katılıorum demiiş ay allahım yaRita yazdı:dış güzellik içten hep önemlidir diyenin aklından şüphe duyarım ben,hayat güzelliklerle dolu bunu bildikten sonra her şey güzel gelir insanaMuHoS yazdı:eeeee boşuna dememişler İÇelim GÜZELleşelimmmm die
bencede ortada yanlış anlama var,
üstteki arkadaş ya yanlış alıntı yaptı yada senin demek istediğini anlamamış olabilir
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
Burda iç güzellik dıştan önemlidir diyenlerin hiçbiri sırtında kamburu olan ve bır bacağı eksik biriyle birlikte olmak istemicektir bu kesin o yüzden yormayın kendinizi=) dış güzelliktir çeken, zaman geçtikçe karakter devreye girer baktıın ki olmuyor yürümez ve dışı güzel başka birini bulur insan, sağlam bir iç güzelliğe sahip olduğunu umarak.
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
ysseulb yazdı:Burda iç güzellik dıştan önemlidir diyenlerin hiçbiri sırtında kamburu olan ve bır bacağı eksik biriyle birlikte olmak istemicektir bu kesin o yüzden yormayın kendinizi=) dış güzelliktir çeken, zaman geçtikçe karakter devreye girer baktıın ki olmuyor yürümez ve dışı güzel başka birini bulur insan, sağlam bir iç güzelliğe sahip olduğunu umarak.
inanamıorum böle düşünen insanların var olduğuna, ve inanmakda istemiorum!
illa onları anlamak için ailede bi tane sakat insan olması mı gerekiyo acaba?
ne zaman kimin başına ne geşleceği belli olmaz lütfen onları bu şekilde küçümsemeyin yarın nasıl uyanıcağımız belli değil şu b.ktan dünyada...