son yasadigim sey bencilligi hic hazmedigimi gosterdi bana.. bana kimse bencil olmamali.. en azindan gereginden fazla.. ama elbette herkesin icinde bencillik var.. ama benimicin hep sinir bozucu bi sonuc veriyo
sanırım insanın ben merkezciliginden olan bir hadise bencillik ; gezegenlerin güneşin etrafında döndügü gibi etrafında dönmelerini isterler insanların işte ozaman bencillik başlar
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
tek çocuklar bencil olurmuş..ne var.nie ki.yok öle bişe bi kere.ben tek çocuum gayet de paylaşımcı bi insanım yani.alllaaalaa ya.bu bencillik bişey istemiş ama alamamış insanların o kişiler için uyurdukları sıfat..
tek çocuğum 8) .. ama bencil diilim .. ama kıskancım .. özelliklede sevdiğim insana karşı!! ..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
ben acaip bencil oldum bu aralar beni benden başkası ilgilendirmiyor hiç birşekilde diğer insanlar yada diğer canlıları falan umursamıyorum iyi birşey olcaksa hep bana olsun istiyom paylaşım denilen düşünce sıfır
Hayatı Ciddiye Alan O Salaklardan Değilim Bugün Gülerim Yarın Gülerim Ben Hep Gülerim... Gelin Hep Birlikte Gülelim!!!
ysseulb yazdı:Bazen kendinden farklı olan insanlara sürekli çemkirmek durumu olarak yorumlanabilir =)
alakası olmayan 2 kavram bi araya anca bu şekilde getirilebilir sanırım.. senin anlattığın olay çekememezliğe giriyo.. bencillik durumu..:: Yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan, egoist kimselerdir..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}