benim için sevgili ama sizin için aile olmalı benim için sevgilim çünkü kendi kurucağım aileyi seçmiş oluyorum yani yine aile çıkıyo bana gerçekten güvenmediğin ve hak etmeyen biri için asla aileni karşına almamalısın derim..
r1g0r yazdı:bi de gelecekteki ailenizde sevgiliniz de olabilir. bunu düşünmek lazım bi de.
ben de bunu diyorum işte
sonuçta anne-babadan oluşan aileniz tamamen şansa kalmıştır
kendi kuracağınız aile ise sizin seçiminizdir
ve şansı kötü olup ta, pişman olmayacağı kararlar verebilecek insanlar vardır
bence aile
sevgılı bugun var yarın yok .gıdebılırher an ama aılekalıcıdırne yaparsan yapdaıma arkandadır ama sevgılı acıkcası aılem kadar yanımdaduracagını sanmıyorum .sevgılım ıcın aılemi hiç e saymıstım bır donem bır takım olaylardan sonra aılenın kalıcı olduguna ınandım.aileyı secme sansımızyok ama onlarda bızı secemıyorlar... ama en en önemlısı ınsanın kendısı bunu unutmamak gereklı..
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
falla başına kotu üzücü bı olay geldıgınde hep aılen arkandadır hıssedersın onları ... bı erkk ark. ise bı sn. de snı bı kısa satabılır !! başıma geldı !
.............:::::::::kalbin hıçbır mantıga sıgmayan ayrı bı mantıgı vardır :::::::.................
her erkek arakadaþ oyle diil be güzelim
aileyi satmaktan kim bahsetti ki? evet aile vazgeçilmez bi þey sonsuz sevgi saygý vs vs , ama sevgilimle yiiceem bi yemek ailemle yiiceem bi yemekten daha çok mutlu edio beni bu tartýþýlmaz
her þehrin bir hikayesiher hikayenin bir kahramanýher kahramanýn bir düþmaný vardýr
tabiki aile..
sewgili bugün war yarýn yok kimse bunun garantisini weremez..
ama aile bi insanýn yanýnda her zaman wardýr..
sewgili içinde aileyi karþýna almak tam anlamýyla aptallýktýr.