Yalnızlık
herzaman ve heryerde yalnız olduğumuz gerçeği varsa bence bundan zevk almaya doğru ve yanlışlarımızı düşünmeye ayrıca ne kadar da bokumsu bi varlık(kişisel) olduğumuzu görmeye çalışmalıyız çünkü insan tek başına kalınca süper bi düşünce gücü oluyo sanki ardına kadar sürgünü bi kapı sonuna kadar açılıyo çarpıp duvara oyüzden bi hüzündür en baba duygu bide yalnızlıktır ve yalnızlık paylaşılmaz(motto) =)
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
ben de zaten ermiş olun kimseyle konuşmayın çekilin köşenize bakın keyfinize demiyorum ki elbetteki elemanlar olcak ama sonuçta tat veren anlar herkesin içinde veya elemanlarla birlikte vakit geçirdiğin zamanlar değil tek başına kalıp da yukarda yazdıklarımı yapman diyorum burdaki ikinci tekil şahıs mecazi anlamdadır =)Lovalace yazdı:yanlızlık paylaşılmaz.. Ama yanlız kimse yaşayamaz.
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ya ben bu yanlızlığı anlamış değilim aslında.. "efet lan bu adam yanlız.." dememiz için hangi kriterlere uyulması gerekiyo??..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
-
- Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
ah be arkadaşım yalnız olmadığın ne kadar belli.. insanların son derece hasas olduğu bi başlığa komik eğlenceli smiley yapmandan..misa yazdı:dikket ettimde yalnızlığa yanlızlık yazanlar olmuşş yalnızlık bazen mutluluk bazende bunalım getirebilio sonunda...yalnızım dien biri aslında yalnız olmuo çünkü yalnızım derken zaten yalnızlığını paylaşmış olmuomu
peki ya sence bu konuda hassas olanlara ayıp olmuyomu bunu yapmak?
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
-
- Üye
- İletişim:
yalnýzlýk gibisi yok. evde arabada yolda. sadece kafede ve konserde bide yatakta arkadaþ arýyorumm baþka da yok: evde benden baþkasýna tahammül edemem (ama 2 ev arkadaþým var tesadüfe bak) çok istedim ama sevgili annemle babam biricik evlatlarýný yalnýz býrakamdýlar hayret biþeeee:
neyse konu yalnýzlýk insanlar bazen yalnýz kalmalý hayatý daha ii görebilirler. hayata baþka açýdan bakabilirler. ama sonra insan içine dönmek þartý ile!
neyse konu yalnýzlýk insanlar bazen yalnýz kalmalý hayatý daha ii görebilirler. hayata baþka açýdan bakabilirler. ama sonra insan içine dönmek þartý ile!
Ben kedileri Kediler de Beni sevmiyooo!!! Ötesi yokk! ::: tokio hotel ::: TürkiyeFanlarý :::
- RapunZelle
- Müdavim Üye
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
- _RockMania_
- Üye
İlk Zamanlarda Acı,Günler Saymayı Başladıkça Çile Haline Gelen Daha Sonra Alıştıkça Kendini Çekici Kılan Garip Bişi Yalnızlık...
Ta ki...Elinden Tutan Biri Çıkıp, Bir Nebze De Olsa Paylaştıktan Sonra Çekip Gidene Kadar...
Yalnızlık Kalıcıdır....Sonsuza Dek...
Ta ki...Elinden Tutan Biri Çıkıp, Bir Nebze De Olsa Paylaştıktan Sonra Çekip Gidene Kadar...
Yalnızlık Kalıcıdır....Sonsuza Dek...
"Kendime Rağmen Durmam Basar Giderim" Sen "İster Yaşa, İster Sön"..... <<<GaNaMos>>> ...
gerçek yalnızlık insanlarla tamamen bağını koparmış birisi için denebilir heraldeangel_of_the_hell yazdı:ya ben bu yanlızlığı anlamış değilim aslında.. "efet lan bu adam yanlız.." dememiz için hangi kriterlere uyulması gerekiyo??..
diğer şekilde sürekli yalnız olanımız yoktur
herkes bi zaman için kendini yalnız hisseder
YalnızLığı aNLa
hala aynı şekilde devam ediyotrabrock yazdı:bazen herkesten uzaklaşmak istiyorum kafamı dinlemek yalnız olmak
başkalarının konuşmaları çok boş ve gereksiz geliyo böyle zamanlarda onların konuşmaları bile rahatsız ediyo beni yani duymak istemiyorum hiçbişey sadece yalnız kalmak istiyorum
bazen de sevdiğim herkesin yanımda olmasını istiyorum
yani zamanına göre değişiyo bu durumlar
YalnızLığı aNLa
bilmiorum sadece bu smileyleri koymakla ayıp yaptığımı düşünmemeiştim doğrusu...eğer bu forma girenleri rahatsız edici olmuşsa özürlerimi sunuorum...simsiyah_85 yazdı:ah be arkadaşım yalnız olmadığın ne kadar belli.. insanların son derece hasas olduğu bi başlığa komik eğlenceli smiley yapmandan..misa yazdı:dikket ettimde yalnızlığa yanlızlık yazanlar olmuşş yalnızlık bazen mutluluk bazende bunalım getirebilio sonunda...yalnızım dien biri aslında yalnız olmuo çünkü yalnızım derken zaten yalnızlığını paylaşmış olmuomu
bu konuylada ilgili olarak bence ölüm zaten bigün herkese yalnızlığı getircek ve o zamn aslında hiçbi an yalnızlığı tatmadığımızı anlıycaz....
Önce çizene kadar öleceksin sonra ölene kadar çizeceksin... #buvons mon ami #
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
yok estaf. ama benim öle bi sorunum yok yanlızlık durumunu yaşamıorum sevdikleirm ailem olsun vs.. ama yinede hasas bi konu belki incinenler olabilir die ben uyarmak istedim..misa yazdı:bilmiorum sadece bu smileyleri koymakla ayıp yaptığımı düşünmemeiştim doğrusu...eğer bu forma girenleri rahatsız edici olmuşsa özürlerimi sunuorum...
bu konuylada ilgili olarak bence ölüm zaten bigün herkese yalnızlığı getircek ve o zamn aslında hiçbi an yalnızlığı tatmadığımızı anlıycaz....
anlayışın ve cevap yazışın için teşekür ederim arkadaşım
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- _RockMania_
- Üye
Zaten ölümle yalnızlık sonsuzlaşacak bide yaşarken yalnız olunca ne anladım bu nefes alıştan : (misa yazdı:bilmiorum sadece bu smileyleri koymakla ayıp yaptığımı düşünmemeiştim doğrusu...eğer bu forma girenleri rahatsız edici olmuşsa özürlerimi sunuorum...simsiyah_85 yazdı:ah be arkadaşım yalnız olmadığın ne kadar belli.. insanların son derece hasas olduğu bi başlığa komik eğlenceli smiley yapmandan..misa yazdı:dikket ettimde yalnızlığa yanlızlık yazanlar olmuşş yalnızlık bazen mutluluk bazende bunalım getirebilio sonunda...yalnızım dien biri aslında yalnız olmuo çünkü yalnızım derken zaten yalnızlığını paylaşmış olmuomu
"Kendime Rağmen Durmam Basar Giderim" Sen "İster Yaşa, İster Sön"..... <<<GaNaMos>>> ...