başrollerde christian bale ve hugh jackman var
iki sihirbazın zamanla artan şiddetlenen rekabeti
çok iyi bi film bence izlenmeli 8)
Prestij / The Prestige (2006)
Prestij / The Prestige (2006)
YalnızLığı aNLa
-
- Müdavim Üye
muhteşem veya daha ötesi varsa onu hakeden süper film..özellikle hugh jackman ve christian bale ın üstüne bide scarlett johansson un konulması adeta filmi yeme de yanında yat kıvamına getirmiş kurgu ise bi başyapıt biliyorum biraz abartıyo lan bukadar da olmaz diyosunuzdur belki de ama senaryoyu anlamak için şimdilerde bile arasıra kasıyorum kendimi çünkü olabildiğine orjinal bi konu seçmişler gerçekten de keşke böyle filmler çoğalsa da 007ler ission impossible lar artık raflarda kalsa ve bakarak ulan ne filmlerdi be desek dedirttiriyolar amacım laf atmak değil ama bu filmi izleyip de afallamayan olmadı yakınlarımda kesinlikle izleyin izletin
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
-
- Müdavim Üye
aşkı ve sihirbazlığı bi yana atıp, 'Sanat Tutkusu' nu ele alan film..Film hakkında yapılan tek kötü eleştiriyse o günün teknolojisiyle o kadar elektriğin nasıl bulunduğu ..(angier'in elektrik kullanıp yaptığı şovu hatırlayın) ama angier 'in o şovu yapmasını sağlayan 'edison' du zaten..kaçıranlara.. =)
"Abrakadabra.. Şimdi sırrı arıyorsunuz. Bulamayacaksınız çünkü dikkatli bakmıyorsunuz. Aslında öğrenmek istemiyorsunuz. Aldatılmak istiyorsunuz.."
"Abrakadabra.. Şimdi sırrı arıyorsunuz. Bulamayacaksınız çünkü dikkatli bakmıyorsunuz. Aslında öğrenmek istemiyorsunuz. Aldatılmak istiyorsunuz.."
- VeNuSgRaCe
- Üye
The Illusionist'le aynı zamanlarda vizyona girmiş olma talihsizliği dışında, izlediğim en başarılı filmlerden biri olduğunu düşünüyorum. her ne kadar gişe hasılatını The Illusionist'le paylaşmış olsalar da Prestige kat kat daha iyi bir filmdir. Hugh Jackman ve Christian Bale döktürür. Scarlett görsel anlamda muhteşemdir..