Sinemada ilk izlediğiniz film
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
ehuehee ya nerden aklıma geldi şimdi
çocukken çok mızmız bi tiptim yemek yemezdim bana şart koşmuştu ailem 5 dilim ekmek yersen sinemaya götürcez seni ozaman da bu kadar yaygın değildi ve henüz hiç gitmemiştim löp die 5 dilim ekmeği yiyiverdim birden ve (5-6yaş civarı) ozamanlar (evde tek başına'dan önce) "açık çek" die vizyonda var olan bi filme götürmüşlerdi
çok güzeldi ama, mısırlar firgolarr o zaman sinema keyfi ayrı bişeydi
çocukken çok mızmız bi tiptim yemek yemezdim bana şart koşmuştu ailem 5 dilim ekmek yersen sinemaya götürcez seni ozaman da bu kadar yaygın değildi ve henüz hiç gitmemiştim löp die 5 dilim ekmeği yiyiverdim birden ve (5-6yaş civarı) ozamanlar (evde tek başına'dan önce) "açık çek" die vizyonda var olan bi filme götürmüşlerdi
çok güzeldi ama, mısırlar firgolarr o zaman sinema keyfi ayrı bişeydi
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
-
- Üye
- İletişim:
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ya *özgür willy* ya *aslan kral* yada *ninja turtles*... hangisi en önce vizyona girdiyse o.. derya sinemasının 2-3 apartman aşağısında oturuyoduk o zmnlar.. onun için sinemadan zengin bi çocukluğa sahibim..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
orta okulamı ne gidioruz ve titanic filmi estirio piyasayı.. çocuğuz ozman dah ve niyetlendik gidelim die bisim bu tarafta bi eğlence merkezine gittik.. bu alışveriş merkezi gaziosmanpaşada mass plaza isminde, ozmanlara göre kıyak bi mekandı.. giriş kapısında izdaham vardı ve bizi almadılar çok üzüldük 5 arkadaştık, hayllerimiz yıkıldı lanetler yağrıdıoduk ve bi arkadaşımızın fikri geldi... dediki bildiğim bu civarda başka bi sinema var dedi.. peşine taktı bizi ve bi gittikki ) iki film birden ilk önce ben tırstım lem dedim bisi kesmesinler burda... mahalleden abilerimiz ozamanlar o sinemadan çok bahsederlerdi anlattıklarına göre kıyak bi yerdi ve 5 meraklı titanic zede gençler olarak kendimizi attık o salona ve ilk sinema deneyimimi orda yaşamış oldum...
yakın buldum paylaştım..sürçülisan eylediysem affola
yakın buldum paylaştım..sürçülisan eylediysem affola
En son yeniuye tarafından 19 Oca 2007 21:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kimi yanında arıyorsann, önce içinde bulajaksın...
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
bir kere daha okudum da başlığı, ben aslan kral demişim ama richie rich eğer daha önce girdiyse gösterime richie rich'ti benimki. şimdi geldi aklıma. çakmaktaşlar da olabilir. hatta merak ettim imdb'ye bakayım.
baktım, tarih olarak hepsinde 1994 yazıyor. ama içimde aslan kralmış gibi çok güçlü bir his var.
baktım, tarih olarak hepsinde 1994 yazıyor. ama içimde aslan kralmış gibi çok güçlü bir his var.
betterman.
evet,harika bir çizgi diziydi..nicolodeon da hiç kaçırmazdım..theHeLL yazdı:nicolodeon(bunu kesin yanlış yazdım =) da çizgi filmi vardı muhteşemdi filmi de mi varmış dedim şimdiaddo yazdı:rugrats die bişeydii(umarım ynlış yazmamışımdır)
filmide harika bişeydi:)
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
filmini izlemedim. içime oturdu şimdi. bir ara bulup izlemek gerek onu...wolfali yazdı:evet,harika bir çizgi diziydi..nicolodeon da hiç kaçırmazdım..theHeLL yazdı:nicolodeon(bunu kesin yanlış yazdım =) da çizgi filmi vardı muhteşemdi filmi de mi varmış dedim şimdiaddo yazdı:rugrats die bişeydii(umarım ynlış yazmamışımdır)
betterman.
filminde çok güldüğümü,maceralı birşey olduğunu hayal meyal hatırlıyorum..bence de bir yerden bulup izle..mükemmel bir dizinin mükemmel bir filmi:)layne yazdı:filmini izlemedim. içime oturdu şimdi. bir ara bulup izlemek gerek onu...wolfali yazdı:evet,harika bir çizgi diziydi..nicolodeon da hiç kaçırmazdım..theHeLL yazdı: nicolodeon(bunu kesin yanlış yazdım =) da çizgi filmi vardı muhteşemdi filmi de mi varmış dedim şimdi
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
tommy nin erkek kardeşi oluodu ve 5 arkadaş bide tommynin krdeşi ormanda kayboluolardı htrladııma göreeewolfali yazdı:filminde çok güldüğümü,maceralı birşey olduğunu hayal meyal hatırlıyorum..bence de bir yerden bulup izle..mükemmel bir dizinin mükemmel bir filmi:)layne yazdı:filmini izlemedim. içime oturdu şimdi. bir ara bulup izlemek gerek onu...wolfali yazdı: evet,harika bir çizgi diziydi..nicolodeon da hiç kaçırmazdım..
bildigim birşey warsa hiç birşey bilmedigimdir.....
- loserhaswon
- Üye
- İletişim:
"L'our" yani ayı filmi (doğru yazdığımdan emin değilim, fransızca bilen var mı?) Yılda bi kaç kez gösterir. Her yakaladığımda seyrederim. 4-5 yaşlarındaydım sinemaya ilk gittiğimde. Ben de bi sahnede çok korktuğumu haturlıorum. Yavru ayının zehirli mantar yiyip halüsinasyon gördüğü bi sahne vardır. Önce kurabağalar falan görür sonra annesinin kayaların altında ezildiği sahne abartılı bi şekilde yeniden canlanır gözünün önünde
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.