tükendi diye biliyordum..RapunZelle yazdı:ideefixe de var.5.10 ytl fiyatı da.dead_or_alive yazdı:ırkçılığı konu alan en iyi film Malcolm X mi acaba ..süper 4/4 lük bi film, abartmıyorum hiç eksiği yok..vayy bee
aslında kitabını bulabilseydim önce kitabını okuyacaktım ama bulamadım
En Son İzlediğiniz Film ve Hakkında Yorum
-
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
o da var yaa..houseofholy yazdı:ırkçılığı konu alan en iyi film tartışılır ama senin de bildiğin gibi Edward Norton un American History X bu konuda yapılmış ve neredeyse efsane olmuş bir film. bahsettiğin filmin tamamını izlemediğim için bir kıyaslama yapmak istemiyorum ama American History X i tek geçerim..dead_or_alive yazdı:ırkçılığı konu alan en iyi film Malcolm X mi acaba ..süper 4/4 lük bi film, abartmıyorum hiç eksiği yok..vayy bee
aslında kitabını bulabilseydim önce kitabını okuyacaktım ama bulamadım
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
geçen gün tvde *zafer yolu*nu izledim.. arkadaşımın dediğine göre kesmişler baya bi.. daha güzelmiş orjinali.. ama yinede güzeldi.. orjinalini bulursam onuda izlicem..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
en son ''koro'' yu izledim çok sıcak bir film daha ilk dk.lardan filmin içine çekiyor sizi ...
http://beyazperde.mynet.com/film/2384
http://beyazperde.mynet.com/film/2384
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
uçuş planı
süper...tavsiye ederim.başrolde joddie foster.harika bi psikolojik gerilim
bencede eşeğin sesi m.ali erbil seslendirirken daha hoştu! eşek'in de yawruları oldu ejderhadan çok şekerdi onlarda. shrek in de bebekleri bi güsel kusuyolar aynı babaları film güsel di benm hoşuma gitti!..addo yazdı:shrek 3 ü isledim açıkcası okdr etkilenmedm ztn eşegin sesi fln deişmiş .mehmt ali erbl seslendrrken daha hoştu bnce .. yinede güseldi
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..
ben o kadar sevmedim.sanki bir şeyler eksikti.ama shrek in yavrucuklarını anahtarlık yapıp piyasaya sürerlerse epey para kaldırırlardev!l_O_ yazdı:bencede eşeğin sesi m.ali erbil seslendirirken daha hoştu! eşek'in de yawruları oldu ejderhadan çok şekerdi onlarda. shrek in de bebekleri bi güsel kusuyolar aynı babaları film güsel di benm hoşuma gitti!..addo yazdı:shrek 3 ü isledim açıkcası okdr etkilenmedm ztn eşegin sesi fln deişmiş .mehmt ali erbl seslendrrken daha hoştu bnce .. yinede güseldi
ben o kadar sevmedim.sanki bir şeyler eksikti.ama shrek in yavrucuklarını anahtarlık yapıp piyasaya sürerlerse epey para kaldırırlardev!l_O_ yazdı:bencede eşeğin sesi m.ali erbil seslendirirken daha hoştu! eşek'in de yawruları oldu ejderhadan çok şekerdi onlarda. shrek in de bebekleri bi güsel kusuyolar aynı babaları film güsel di benm hoşuma gitti!..addo yazdı:shrek 3 ü isledim açıkcası okdr etkilenmedm ztn eşegin sesi fln deişmiş .mehmt ali erbl seslendrrken daha hoştu bnce .. yinede güseldi
-
- Müdavim Üye
Angel-A..."Bir adam bir kadına Paris'te rastlar." filmde andre yle angela bıb aynadaki konuşmaları akılda kalack cinstendi.. izlenmesi gereken bir filmveronique yazdı:Angela diye bi film izledim dun gece.. Luc Besson yine harikalar yaratmıs denebilinir.. Oyuncular bi baska harikaydı, Jamel Debbouze da yine nasıl iyi oyuncu olunur gostermis..
-
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
Leonardo di Caprio'nun başrolünü üstlendiği Kanlı Elmas'ı izledim.Oyunculuklar fena değil.Replikler gayet yerinde.Konusu gereği filmde Afrika'nın genel durumu ve elmas şirketlerinin şerefsizliklerini anlatan bir yapım kısacası.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..