Köstebek / The Departed (2006)
Köstebek / The Departed (2006)
bu filmi mutlaka izleyin...matt damon we leonardo di caprio...ikisi de tam rollerini bulmuşlar...
edison bile pişman...
-
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
oyuncu kadrosuyla ve yapımcılarıyla(brad pitt ve martin scorsese) adeta uçuklatan bi filmi ve bence hakkını da verdi açıkçası enazından konunun normal bi aksiyon veya polis iç ilişkileri olmadığını gördük etrafta dolaşan ve vizyona giren-girmiş biton filme basabilecek bi film olduğunu doya doya söylüyorum ve bide senaryo (başı ve sonu dahil olmak üzere) bence baştançıkartıcı yani tamam sonu bizi kesmedi diyosunuz ama klişe de olsa sormak zorundayım sonunu bu derece tahmin edebileniniz var mıydı merak ediyorum çünkü olabilecek en uçuk aklın ürünü olarak coşmuşlar resmen sonunda bence enazından şaşırtmasıyla bile geçer not alabilecek bi film alıp da köşeye atılası yani..
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- annabel_lee
- Müdavim Üye
Leonarda Di Caprio nun eski filmlerinden olan TİTANİC i izlemiştim ama dedim berbat bir film hiç sevmedim..
Fakat sonraki filmlerini izleyince dedim ki çok iyi bir aktör kesinlikle de öyle bence yakın zamanda en çok takip ettiğim aktör diyebilirim bu filmde de oyunculuğunu çok iyi konuşturmuş bence sanki iki kişiliği yani hırsız -polis kişiliğini çok iyi oynamış ve tavsiyem kanlı elması da izleyin..
Fakat sonraki filmlerini izleyince dedim ki çok iyi bir aktör kesinlikle de öyle bence yakın zamanda en çok takip ettiğim aktör diyebilirim bu filmde de oyunculuğunu çok iyi konuşturmuş bence sanki iki kişiliği yani hırsız -polis kişiliğini çok iyi oynamış ve tavsiyem kanlı elması da izleyin..
-
- Müdavim Üye