En Son İzlediğiniz Film ve Hakkında Yorum
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
Güzel bir filmdi insan oğlu böyle bir mahlukat dedirtiyor insana ..Askerlik yapanlar bu filmi daha iyi anlarlarsimsiyah_85 yazdı:
Beklediğimden çok daha iyi.
Psikolojik ve gerilim tutkunları için tavsiye edilebilir.
Kitaptan uyarlamadır.
Denek insanları ve Zimbardo deneyini anlatır.
Güzel.
Ha birde filmin başlangıcında ve sonunda Linkin Park sürprizi var. (:
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
- whatsername
- Müdavim Üye
Twilight..
Şimdi, bir gençlik filmiyle yine karşı karşıyayız. Kitaptan uyarlama. 2005 yılında Amerika'da satış rekorları kırmış ve Amerikan kütüphaneciler birliği 2005 yılı en iyi kitap ödülünü almış. (Buralar gereksiz bilgi kapsamına da girebilir, evet.)
Bir vampir ve bir insan aşkı konusu var. İmkansız aşk kavramını farklı bir açıdan ele alıyor diyebiliriz. En dandirik vampir filmi olabilir kendileri fakat işlenişi, akıcılığı çok güzel. Tabi kızlara daha bir hitap ettiği de gerçek. Yani Edward Cullen karakterine kötü söz söyleyen ya da söyleten bir kız görmedim daha:)
Çok süper değil, çok da kötü değil ama.. Yine de ben beğendim.
Ha, kitapları daha çok tercih edilebilir bence, o ayrı..
Şimdi, bir gençlik filmiyle yine karşı karşıyayız. Kitaptan uyarlama. 2005 yılında Amerika'da satış rekorları kırmış ve Amerikan kütüphaneciler birliği 2005 yılı en iyi kitap ödülünü almış. (Buralar gereksiz bilgi kapsamına da girebilir, evet.)
Bir vampir ve bir insan aşkı konusu var. İmkansız aşk kavramını farklı bir açıdan ele alıyor diyebiliriz. En dandirik vampir filmi olabilir kendileri fakat işlenişi, akıcılığı çok güzel. Tabi kızlara daha bir hitap ettiği de gerçek. Yani Edward Cullen karakterine kötü söz söyleyen ya da söyleten bir kız görmedim daha:)
Çok süper değil, çok da kötü değil ama.. Yine de ben beğendim.
Ha, kitapları daha çok tercih edilebilir bence, o ayrı..
Lasciate mi cantare
Ben yazıyom la kop:D Ben dün izledim recebi.Şimdi entel-dantel kasınmalara hiç gerek yok.Amacın gülmekse güldürüyor arkadaş.Yerinde ossurmayla,ayılıklarla,magandalıklarla güldürüyor.Bence ilk filmden daha başarılı.Magandanın şehirde ki iş hayatı daha eğlenceli geldi bana:D
Hocam şimdi kesin salıyoruz değil mi ? -Eveet içimizde ki kötülüğü salıyoruz.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
*doubt* (şüphe)!! berbat!! ani berbatdan da kötü.. kelimelere dökemiyorum.. lütfen yalvarırım gitmeyin.. bana teşekkür edeceksiniz!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
-
- Müdavim Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
m Burton insan değil bence :]fzyaso yazdı:
Bir hikaye ancak bu kadar sıradışı olabilir. Tim Burton nasıl bir insandır, böyle güzel bir film yapabilir.
Mükemmel bir filmdir o.
İzlemeyen kalmasın bence. Çok şirin ve bir o kadar da etkileyici bir film.
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesini izledim.Beğendim,çok ilginç bir film ve performans harika gerçekten.Acıdım filmin sonuna doğru valla,duyguyu yaşadım.
Dipnot:yarın öbür gün cob gelecek,ben recebi beğenmedim ayağı yapacak külliyen yalandır.Acaip güldüğünü itiraf etti,yemeyin.
Dipnot:yarın öbür gün cob gelecek,ben recebi beğenmedim ayağı yapacak külliyen yalandır.Acaip güldüğünü itiraf etti,yemeyin.
Senin gibi kaliteli bir insan nasıl Recep'i sever ha Ali ?wolfali yazdı:Ben yazıyom la kop:D Ben dün izledim recebi.Şimdi entel-dantel kasınmalara hiç gerek yok.Amacın gülmekse güldürüyor arkadaş.Yerinde ossurmayla,ayılıklarla,magandalıklarla güldürüyor.Bence ilk filmden daha başarılı.Magandanın şehirde ki iş hayatı daha eğlenceli geldi bana:D
Kalite nedir önce bunu açmak lazım.Recep İvedik'te türünde kalitli bir film sonuçta.Güldük mü güldük,bitti !Rita yazdı:Senin gibi kaliteli bir insan nasıl Recep'i sever ha Ali ?wolfali yazdı:Ben yazıyom la kop:D Ben dün izledim recebi.Şimdi entel-dantel kasınmalara hiç gerek yok.Amacın gülmekse güldürüyor arkadaş.Yerinde ossurmayla,ayılıklarla,magandalıklarla güldürüyor.Bence ilk filmden daha başarılı.Magandanın şehirde ki iş hayatı daha eğlenceli geldi bana:D
Olaya böyle bakarsak kaliteli film anlayışı kalmaz ortada ama.O zaman herkes Recep gibi filmler çeksin.Sadece gülelim.Ama sanatı öldürelimwolfali yazdı:Kalite nedir önce bunu açmak lazım.Recep İvedik'te türünde kalitli bir film sonuçta.Güldük mü güldük,bitti !Rita yazdı:Senin gibi kaliteli bir insan nasıl Recep'i sever ha Ali ?wolfali yazdı:Ben yazıyom la kop:D Ben dün izledim recebi.Şimdi entel-dantel kasınmalara hiç gerek yok.Amacın gülmekse güldürüyor arkadaş.Yerinde ossurmayla,ayılıklarla,magandalıklarla güldürüyor.Bence ilk filmden daha başarılı.Magandanın şehirde ki iş hayatı daha eğlenceli geldi bana:D
Sanatsal film istiyorsan babam ve oğlum var mesela,tavsiye ederim.Yada Benjamin Button'da sürrealist bir çalışma.Rita yazdı:Olaya böyle bakarsak kaliteli film anlayışı kalmaz ortada ama.O zaman herkes Recep gibi filmler çeksin.Sadece gülelim.Ama sanatı öldürelimwolfali yazdı:Kalite nedir önce bunu açmak lazım.Recep İvedik'te türünde kalitli bir film sonuçta.Güldük mü güldük,bitti !Rita yazdı: Senin gibi kaliteli bir insan nasıl Recep'i sever ha Ali ?
Tavsiyelerin için sağol arkadaşım Ama Recep'i hala kaliteli bulmadığımı söyliyebilirim.wolfali yazdı:Sanatsal film istiyorsan babam ve oğlum var mesela,tavsiye ederim.Yada Benjamin Button'da sürrealist bir çalışma.Rita yazdı:Olaya böyle bakarsak kaliteli film anlayışı kalmaz ortada ama.O zaman herkes Recep gibi filmler çeksin.Sadece gülelim.Ama sanatı öldürelimwolfali yazdı: Kalite nedir önce bunu açmak lazım.Recep İvedik'te türünde kalitli bir film sonuçta.Güldük mü güldük,bitti !