Formula 1
yaa ama bu haksızlık jense yarış dışı kalldı ama yarış süperdii tek kelimeyle.
kazalar inanılmazdı uzun zamandır böyle kazalı bir yarış olmamıştı 13 araba yarış dışı kaldı ee montoya yaptı yine yapacağını raikkonene çarptı raikkonnen de jense çarptı jense de heildfeld e çarpınca heildfeld 3-4 takla attı üstüne bi de montoya speede de çarptı.. aynı anda arka tarafta da webber klien ve montagny birbirlerine çarpınca o kazalara karışan herkes yarış dışı kaldı.. yarış ferrarilere yaradı tabi double yaptılar...
kazalar inanılmazdı uzun zamandır böyle kazalı bir yarış olmamıştı 13 araba yarış dışı kaldı ee montoya yaptı yine yapacağını raikkonene çarptı raikkonnen de jense çarptı jense de heildfeld e çarpınca heildfeld 3-4 takla attı üstüne bi de montoya speede de çarptı.. aynı anda arka tarafta da webber klien ve montagny birbirlerine çarpınca o kazalara karışan herkes yarış dışı kaldı.. yarış ferrarilere yaradı tabi double yaptılar...
yalnız kendine inkarın, sadece senden kaçarsın, halin ele verir anlamazsııın!!!
- ghost_of_you
- Üye
=)) evet gerçekten inanılmaz bir yarıştı son zamanların en keyifli yarışıydı 99 nürburgring de herbertın kazandığı yarışın benzeriydi adeta.. jense 113. yarışında sonunda galibiyete ulaşabildi 2000 yılından beri beklediğim galibiyet hungaroringte geldi.. helal jense...... helal honda....... umarım bu başarının devamı da gelir
o yarış yine böyle bir yarıştı birinci olan yarış dışı kalıyordu yaklaşık 5 kişi falan birinci sıradayken yarış dışı kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam hava yine yağmurluydu ve herbert stewartla o yarışı kazanmıştı macaristan gibi keyifli bir yarıştı o da
iyide at yarısında atların dondugu butun parkuru gorebiliyorsun,bunda sadece pistin bir kısmını...r1g0r yazdı:wallahi bilemicem f1 i. hiç canlı izlemedim ama at yarışlarını çok izledim canlı olsun tvden olsun. arada biraz benzerlik olsa gerek. ben buradan hareketle tvyi tercih ederim
sleeping with the earth my dying bride
o da çok kısa bir süre..jonnathan yazdı:iyide at yarısında atların dondugu butun parkuru gorebiliyorsun,bunda sadece pistin bir kısmını...r1g0r yazdı:wallahi bilemicem f1 i. hiç canlı izlemedim ama at yarışlarını çok izledim canlı olsun tvden olsun. arada biraz benzerlik olsa gerek. ben buradan hareketle tvyi tercih ederim
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
yok abi hiç gözükmüyo atlar. ama tabi formula izlemek daha zordur.jonnathan yazdı:iyide at yarısında atların dondugu butun parkuru gorebiliyorsun,bunda sadece pistin bir kısmını...r1g0r yazdı:wallahi bilemicem f1 i. hiç canlı izlemedim ama at yarışlarını çok izledim canlı olsun tvden olsun. arada biraz benzerlik olsa gerek. ben buradan hareketle tvyi tercih ederim
hem atları izleyin bence bırakın formulayı. bakın ermanla rıdvan bile buldu doğru yolu. daha doğal oluyo
ALINTIDIR:
Reina'daki Grand Prix Grand Party, F1 Patronu Bernie Ecclestone, Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso gibi isimlerin de katılımıyla gerçekleşecek. 2500 özel davetlinin yanı sıra Petrol Ofisinin bir araba vapuruna 60 metrekarelik dev ekran yerleştirilecek. Tüm boğazı gezecek olan Petrol Ofisine ait dev ekran, bu coşkuyu İstanbulun her köşesine taşıyacak. Dünya basınının da takip edeceği PO F1 Resmi Partisi, yaklaşık 2 milyar Formula 1 seyircisinin ilgiyle seyredeceği bir etkinlik haline dönüşecek. Missy Elliott' da bir konser verecek. Amaaaaa en önemlisi Carmen Electra ve Estella Warren gecenin heralde en ilgi çekecek 2 ismi olacak.
Reina'daki Grand Prix Grand Party, F1 Patronu Bernie Ecclestone, Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso gibi isimlerin de katılımıyla gerçekleşecek. 2500 özel davetlinin yanı sıra Petrol Ofisinin bir araba vapuruna 60 metrekarelik dev ekran yerleştirilecek. Tüm boğazı gezecek olan Petrol Ofisine ait dev ekran, bu coşkuyu İstanbulun her köşesine taşıyacak. Dünya basınının da takip edeceği PO F1 Resmi Partisi, yaklaşık 2 milyar Formula 1 seyircisinin ilgiyle seyredeceği bir etkinlik haline dönüşecek. Missy Elliott' da bir konser verecek. Amaaaaa en önemlisi Carmen Electra ve Estella Warren gecenin heralde en ilgi çekecek 2 ismi olacak.