Fenerbahçe
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
Her Dalda Fenerbahçe
Fenerbahçe 100. yılını kutladığı 2006-2007 sezonunda adeta bir derbi canavarı oldu.
Sarı-lacivertliler, ezeli rakipleri Galatasaray'a ve Beşiktaş'a, 3 branşta yaptıkları maçlarda ezici bir üstünlük kurdu.
Futbol, basketbol ve voleybolda Galatasaray ve Beşiktaş ile toplam 19 maça çıkan sarı-lacivertliler, 17 galibiyet ve 1'er de mağlubiyet ile beraberlik aldı.
Son olarak, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ı 86-67 mağlup eden Fenerbahçe'nin, futbol, basketbol ve voleybolda ezeli rakiplerine karşı bu sezon aldığı sonuçlar şöyle:
FUTBOL
Fenerbahçe-Beşiktaş: 0-0
Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1
BAYAN BASKETBOL
Fenerbahçe-Beşiktaş: 72-79 (Cumhurbaşkanlığı Kupası)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 72-71 (Lig)
Fenerbahçe-Galatasaray: 74-63 (Lig)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 63-53 (Lig)
Fenerbahçe-Galatasaray: 86-67 (Lig)
ERKEK BASKETBOL
Fenerbahçe-Beşiktaş: 88-63 (Türkiye Kupası)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 83-71 (Lig)
Fenerbahçe-Galatasaray: 75-64 (Lig)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 82-68 (Lig)
Fenerbahçe-Galatasaray: 91-57 (Lig)
BAYAN VOLEYBOL
Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-1 (1. Etap)
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0 (1. Etap)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-0 (1. Etap)
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-2 (1. Etap)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-0 (2. Etap)
ERKEK VOLEYBOL
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-1 (1. Etap)
http://www.ntvspor.net/Pages/9112.ASP
Fenerbahçe 100. yılını kutladığı 2006-2007 sezonunda adeta bir derbi canavarı oldu.
Sarı-lacivertliler, ezeli rakipleri Galatasaray'a ve Beşiktaş'a, 3 branşta yaptıkları maçlarda ezici bir üstünlük kurdu.
Futbol, basketbol ve voleybolda Galatasaray ve Beşiktaş ile toplam 19 maça çıkan sarı-lacivertliler, 17 galibiyet ve 1'er de mağlubiyet ile beraberlik aldı.
Son olarak, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ı 86-67 mağlup eden Fenerbahçe'nin, futbol, basketbol ve voleybolda ezeli rakiplerine karşı bu sezon aldığı sonuçlar şöyle:
FUTBOL
Fenerbahçe-Beşiktaş: 0-0
Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1
BAYAN BASKETBOL
Fenerbahçe-Beşiktaş: 72-79 (Cumhurbaşkanlığı Kupası)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 72-71 (Lig)
Fenerbahçe-Galatasaray: 74-63 (Lig)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 63-53 (Lig)
Fenerbahçe-Galatasaray: 86-67 (Lig)
ERKEK BASKETBOL
Fenerbahçe-Beşiktaş: 88-63 (Türkiye Kupası)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 83-71 (Lig)
Fenerbahçe-Galatasaray: 75-64 (Lig)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 82-68 (Lig)
Fenerbahçe-Galatasaray: 91-57 (Lig)
BAYAN VOLEYBOL
Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-1 (1. Etap)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-0 (1. Etap)
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-2 (1. Etap)
Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-0 (2. Etap)
ERKEK VOLEYBOL
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-1 (1. Etap)
http://www.ntvspor.net/Pages/9112.ASP
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- loserhaswon
- Üye
- İletişim:
evet badem grubunun sevdiğim şarkısı, sözlerini de yazayım tam olsun. bu şarkı jonnathan arkadaşımıza gelsin (benden)jonnathan yazdı:Hayaller...
duslerimde yalnız kalmak cok zordu
hayallerim benim icin oyundu
hayaller birer birer
kapimi calip girdiler
sonra da terk edip gittiler
gozlerimden bir damla yas suzuldu
umutlarim hayallere donustu
hayaller birer birer
kapimi calip girdiler
yalniz kalmak bir oyundu
hayaller birer birer
kapimi calip girdiler
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
İşte Halep, işte Fener
Fenerbahçe, Halep'te büyük ilgi gördü.
75 bin kişilik Halep Olimpiyat Stadı'nın açılış maçında Suriye'nin Al İttihad takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Halep'te büyük ilgi gördü. Havalimanında yaşanan izdiham nedeniyle kafile aprona alınan otobüslerle kamp yapacağı otele götürüldü
Fenerbahçe kafilesi, Halep Havaalanı'nda Suriyelilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın bugün birlikte açılışını yapacağı Halep Olimpiyat Stadı'nda, Al İttihad takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin, Halep kentine gelişinde havalimanında izdiham yaşandı.
Aşırı ilgi nedeniyle kulüp başkanı Aziz Yıldırım, alanda bekleyen kalabalıktan bazı kişilerle bir süre görüştü. Kalabalığın takımın çıkışına izin vermemesi nedeniyle Başkan Yıldırım otobüslerin aprona alınmasını istedi. Aprona alınan otobüslere binen kafile havalimanından çıkabildi
ensonhaber.com
Fenerbahçe, Halep'te büyük ilgi gördü.
75 bin kişilik Halep Olimpiyat Stadı'nın açılış maçında Suriye'nin Al İttihad takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Halep'te büyük ilgi gördü. Havalimanında yaşanan izdiham nedeniyle kafile aprona alınan otobüslerle kamp yapacağı otele götürüldü
Fenerbahçe kafilesi, Halep Havaalanı'nda Suriyelilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın bugün birlikte açılışını yapacağı Halep Olimpiyat Stadı'nda, Al İttihad takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin, Halep kentine gelişinde havalimanında izdiham yaşandı.
Aşırı ilgi nedeniyle kulüp başkanı Aziz Yıldırım, alanda bekleyen kalabalıktan bazı kişilerle bir süre görüştü. Kalabalığın takımın çıkışına izin vermemesi nedeniyle Başkan Yıldırım otobüslerin aprona alınmasını istedi. Aprona alınan otobüslere binen kafile havalimanından çıkabildi
ensonhaber.com
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
EN KALABALIK ŞÜKRÜ SARACOĞLU
Toplam 48 ülkede yapılan araştırmaya göre Turkcell Süper Lig'deki seyirci ortalaması Avrupa'nın gerisinde kalırken, en çok seyirciyi Fenerbahçe topladı.
Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptığı maçları göz önüne alan internet sitesi, sarı lacivertlilerin bu sezon boyunca ortalama 39 bin 542 taraftar önünde oynadığını belirtirken, sezon içinde en yüksek seyirci sayısının ise 47 bin 400'e çıktığı kaydedildi.
Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe'yi 26 bin 249 ortalama taraftar sayısıyla Beşiktaş izlerken, siyah beyazlılar bir maçta en fazla 33 bin taraftara ulaşabildi.
Ligde en iyi üçüncü taraftar ortalamasına sahip takım ise Galatasaray. Sarı kırmızılılar, Ali Sami Yen'de ortalama 16 bin 307 futbolseveri ağırlarken, bir maçta en fazla taraftar sayısı ise 20 bin 750'de kaldı.
Toplam 48 ülkede yapılan araştırmaya göre Turkcell Süper Lig'deki seyirci ortalaması Avrupa'nın gerisinde kalırken, en çok seyirciyi Fenerbahçe topladı.
Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptığı maçları göz önüne alan internet sitesi, sarı lacivertlilerin bu sezon boyunca ortalama 39 bin 542 taraftar önünde oynadığını belirtirken, sezon içinde en yüksek seyirci sayısının ise 47 bin 400'e çıktığı kaydedildi.
Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe'yi 26 bin 249 ortalama taraftar sayısıyla Beşiktaş izlerken, siyah beyazlılar bir maçta en fazla 33 bin taraftara ulaşabildi.
Ligde en iyi üçüncü taraftar ortalamasına sahip takım ise Galatasaray. Sarı kırmızılılar, Ali Sami Yen'de ortalama 16 bin 307 futbolseveri ağırlarken, bir maçta en fazla taraftar sayısı ise 20 bin 750'de kaldı.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ayh bi başlayamadı maç a.ç!!.. off sıyırcam beah!!.. kafamızı dağıtalım dioz.. o da olmuo a.ç.!! herşeyin a.ç.!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
F.Bahçeli Uğur, ilk 11deki yerini kaptırdıktan sonra agresif davranmaya başladı. Son 1 ay içindeki idmanlarda Serkan ve M.Yozgatlıyı sakatlayan genç futbolcu, önceki gün de Deividle yumruklaştı.
YEDEK kalmak Uğur Borala yaramadı... Genç futbolcu, ilk 11deki yerini Ümit Özata kaptırdıktan sonra antrenmanlarda ve maçlarda agresif davranışlarda bulunmaya başladı. En son Fenerbahçenin 10 Martta 2-1 kaybettiği Çaykur Rizespor deplasmanında ilk 11de forma giyen Uğur, bir sonraki Sakaryaspor karşılaşmasından itibaren yedek kulübesine çekildi. Sakaryaspor, Antalyaspor, Sivasspor, Konyaspor ve Bursaspor maçlarında hiç oynamayan, son Ankaraspor karşılaşmasında ise, Ümit Özatın sakatlanması nedeniyle 90. dakikada oyuna giren Uğur, bu süre içinde sinirli hareketleriyle dikkat çekti... Antrenman maçlarında çok sert oynayan Uğur, 15 Martta Serkan Balcının, 29 Martta da Mehmet Yozgatlının sakatlanmalarına neden oldu. Uğur bu agresifliği nedeniyle takım arkadaşlarından tepki görürken, Zico futbolcusunun gergin tavırlarını aşırı hırsa bağlıyor. Bu arada önceki günkü idmanda Deividle yumruklaşan Uğur Boralın ağabeyleri Fikret ile Bülent Boralın da çalışmayı izlemesi futbolcular arasında gülüşmelere neden oldu
HÜRRİYET
YEDEK kalmak Uğur Borala yaramadı... Genç futbolcu, ilk 11deki yerini Ümit Özata kaptırdıktan sonra antrenmanlarda ve maçlarda agresif davranışlarda bulunmaya başladı. En son Fenerbahçenin 10 Martta 2-1 kaybettiği Çaykur Rizespor deplasmanında ilk 11de forma giyen Uğur, bir sonraki Sakaryaspor karşılaşmasından itibaren yedek kulübesine çekildi. Sakaryaspor, Antalyaspor, Sivasspor, Konyaspor ve Bursaspor maçlarında hiç oynamayan, son Ankaraspor karşılaşmasında ise, Ümit Özatın sakatlanması nedeniyle 90. dakikada oyuna giren Uğur, bu süre içinde sinirli hareketleriyle dikkat çekti... Antrenman maçlarında çok sert oynayan Uğur, 15 Martta Serkan Balcının, 29 Martta da Mehmet Yozgatlının sakatlanmalarına neden oldu. Uğur bu agresifliği nedeniyle takım arkadaşlarından tepki görürken, Zico futbolcusunun gergin tavırlarını aşırı hırsa bağlıyor. Bu arada önceki günkü idmanda Deividle yumruklaşan Uğur Boralın ağabeyleri Fikret ile Bülent Boralın da çalışmayı izlemesi futbolcular arasında gülüşmelere neden oldu
HÜRRİYET
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Türkiye liginin en çok topla oynayan,kaleye en çok şut atan,en çok gol bulan,en çok orta açan takımı 27. haftaya gelindiğinde bir tane bile penaltı kulanamamıs..
gayet ilginç bir durum.belki de değil,ne de olsa ulusoy var başta.ali samiyende ki locasına selamlar...
gayet ilginç bir durum.belki de değil,ne de olsa ulusoy var başta.ali samiyende ki locasına selamlar...
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
maçı yüzde yüz kayserispor hak etti..sahada resmen ezdiler fenebahçe'yi.jonnathan yazdı:İyi kurtuldu bu hafta...
fakat klasikleşen vedat yüksel sendromunun devam etmesi artık beni çileden çıkardı.bir hakem bu kadar mı taraflı olur?yada bu kadar mı taraflı olduğunu belli eder? resmen rezalet..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- bloodline666
- Müdavim Üye
wolfali yazdı:Türkiye liginin en çok topla oynayan,kaleye en çok şut atan,en çok gol bulan,en çok orta açan takımı 27. haftaya gelindiğinde bir tane bile penaltı kulanamamıs..
bu lafına +11111 veriom ..sona fener şikeci fener şöle böle ..
hayatın gizini vereceğim sana!!!
benle derdin varsa bana gel!!
benle derdin varsa bana gel!!
- bloodline666
- Müdavim Üye
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
amanın.. çekilişde yaklaştı wallahi.. 2 tane aldım bilet.. gerçi bana çıkmamasına lafım yokda.. tuncaylı bi bilete çıkarsa btn dünya başıma yıkılcak onu biliyorum..!!
bide 1907unifeb olarak bjk maçına gidiozz.. daha doorusu gidiolar.. bnm param yok gidemiom ben.. böhüüü...
bide 1907unifeb olarak bjk maçına gidiozz.. daha doorusu gidiolar.. bnm param yok gidemiom ben.. böhüüü...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
az yede bilet al biz diyoruz dimi götür künefeleri dieangel_of_the_hell yazdı:amanın.. çekilişde yaklaştı wallahi.. 2 tane aldım bilet.. gerçi bana çıkmamasına lafım yokda.. tuncaylı bi bilete çıkarsa btn dünya başıma yıkılcak onu biliyorum..!!
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ay ama yüzüme vurmasana yaa..keremo83 yazdı:az yede bilet al biz diyoruz dimi götür künefeleri dieangel_of_the_hell yazdı:amanın.. çekilişde yaklaştı wallahi.. 2 tane aldım bilet.. gerçi bana çıkmamasına lafım yokda.. tuncaylı bi bilete çıkarsa btn dünya başıma yıkılcak onu biliyorum..!!
hem ordan ööle konuşcana para yollsana bana.. gidiyim destekliim takımcıımı..