ok inandımm siyah göz yok valaha yıllardır siyah bildiğim gözüm meperse ışığın yansımasıymış ne acıı olsn hiç deilse siyah gibi görünüyo saolun hepinizz
Bana da şey garip geliyor yeşil ya da mavi gözlülere renkli gözlü diğerlerine renksiz derlerya o nasıl bir talihsiz kullanıştır. Sanki kahverengi, ela, siyah renk değilmiş gibi...Bana da gözlerin renkli mi ne güzel dediklerinde nolmuş seninki de renkli ve güzel diyorum şaşırıyorlar
WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
ysseulb yazdı:Bana da şey garip geliyor yeşil ya da mavi gözlülere renkli gözlü diğerlerine renksiz derlerya o nasıl bir talihsiz kullanıştır. Sanki kahverengi, ela, siyah renk değilmiş gibi...Bana da gözlerin renkli mi ne güzel dediklerinde nolmuş seninki de renkli ve güzel diyorum şaşırıyorlar
ysseulb yazdı:Bana da şey garip geliyor yeşil ya da mavi gözlülere renkli gözlü diğerlerine renksiz derlerya o nasıl bir talihsiz kullanıştır. Sanki kahverengi, ela, siyah renk değilmiş gibi...Bana da gözlerin renkli mi ne güzel dediklerinde nolmuş seninki de renkli ve güzel diyorum şaşırıyorlar
siyah renk olmayabilir zaten ve beyaz.bilimadamları halen tartışıo
doğada duyduğuma göre siyah renk yokmuş o yüzdende bilim adamları siyahı renk olarak kabul etmezlermiş ama ben inanmıyorum sahildfeki taşlrın hepsinde var
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
pardus yazdı:doğada duyduğuma göre siyah renk yokmuş o yüzdende bilim adamları siyahı renk olarak kabul etmezlermiş ama ben inanmıyorum sahildfeki taşlrın hepsinde var
oha bende basligi gördünce aynisini yazacaktim yan
Göz renkleri pigment eksikliğinden oluşuyormuş. Hatta yeni doğan bebeklerin gözlerinin mavimsi bir renkte olması da bu yüzden. Vücut geliştikçe pigment üretiyor ve böylece gözler kahverengi, ela gibi renklere dönüyor.
whatsername yazdı:
Beyaz bütün renkleri içeriyor zaten.
Siyah bütün renkleri içermezmi yani mavi kırmızı ve sarının karışımı siyahı oluşturmazmı.Yoksa beyaz içinde mi aynı şey geçerli
Yok öyle değil. Yani beyaz ışığı prizmadan geçirdiğin zaman bütün renkleri görebilirsin.. Beyaz bütün renkleri içerir derken, bütün renklerin karışımı değil. Hepsini karıştırırsan beyazı elde etmek imkansız zaten:)