herşeyi anladık ta bunu sevmemen neden ilginç onu anlayamadık???shidow yazdı:Çok ilginç ben the wall 2. cd'nin 6. parçadan sonrasını sevmiorum. Aslında ben the wall albümünü genel olarak sevmiorum ama arada çok güzel parçalar var..DeLi yazdı:Bende Waiting for the worms'ü çok seviyorum harika
Pink Floyd
and we all went to heaven in a little row boat
benim şimdie dek dinlediim bütün albümleri ööleydi.Bi bütün gibi. Ama şimdie kadar dinleyip te en az sevdiim albümleri the wall ve o albüm ve içindeki parçalar konusunda shidow a katılıorum aslnda. Sadece bunun neresinin ilginç olduğunu merak ettim... 8)
and we all went to heaven in a little row boat
-
- Üye
- demakrotive
- Müdavim Üye
ANOTHER BRICK IN THE WALL II
{Duvardaki bir başka)
Eğitime ihtiyacımız yok
Düşünce denetime ihtiyacım yok
Sınıflarda aşağılanmaya ihtiyacımız yok
Öğretmenler, rahat bırakın çocukları
Hey öğretmen, rahat bırak çocukları
Hepsi hepsi, yanlızca duvardaki bir başka tuğla
Hepsi hepsi, yanlızca duvardaki bir başka tuğlasın sen.
{Duvardaki bir başka)
Eğitime ihtiyacımız yok
Düşünce denetime ihtiyacım yok
Sınıflarda aşağılanmaya ihtiyacımız yok
Öğretmenler, rahat bırakın çocukları
Hey öğretmen, rahat bırak çocukları
Hepsi hepsi, yanlızca duvardaki bir başka tuğla
Hepsi hepsi, yanlızca duvardaki bir başka tuğlasın sen.
-
- Üye
- peace_maker
- Üye
- İletişim:
-
- Üye
baba helal iyi demişsinde en basit parçaları yazmışsın...peace_maker yazdı:pink floyd derim başka birşey demem abi manyak bi gruptur bence onlar gibisi kolay kolay gelmes,hey you,wish you were here,another brick in the wall bence en iyi parçaları
the wall zaten pek pink floyd albümü değildir,daha çok roger'ındır...
bir de shine on varken wis you were here'da bahsetmek...
ferman moderatörün dağlar bizimdir...
pink floyd un bide live at the pompei adlı bi videosu var..kesinlikle izleyin.video nun çekildiği mekan çok etkileyici özellikle..pompei ise italya'da roma imparatorluğu zamanındaki bişehir.vezüv yanardağının patlaması ile yok olmuş bi şehirdir.ve video da devamlı yanardağ patlamaları ile ilgili görüntüler yer alıyo.ayrıca grubun bu videosu david gilmour ve nick manson un müzik olarak artık kendileri aştığını gösterir.bence psychedelic rock tarihinin en başarılı canlı perfonmasıdır bu video..
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
Olm Roger unutulur mu be? Grubun beyni bence.. Roger'dan sonra pek bi iş yapmadı bence Pinkfloyd. Mesela "a momentary lapse of the reason" ve "division bell" albümlerini pek sevmem. Arada "high hopes" gibi güzel parçalar var ama.. Bu arada Echoes'u seviosanız Atom heart mother'ı da tavsiye ederim. Ayrıca Roger Waters'ın Amused to Death albümü dehşettir. Adam bi sözler yazmış. Destan gibi. Ama ne destan. Adam kendi de demiş. "2. dünya savaşından sonra İngiltere'nin yetiştirdiği en iyi söz yazarı benim" diye. Doğru söze ne denir. Echoes bu açıdan bi klasiktir bence..
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
-
- Üye
division bellin kötüolduğuna katılmıyorum bence en iyilerden biri...shidow yazdı:Olm Roger unutulur mu be? Grubun beyni bence.. Roger'dan sonra pek bi iş yapmadı bence Pinkfloyd. Mesela "a momentary lapse of the reason" ve "division bell" albümlerini pek sevmem. Arada "high hopes" gibi güzel parçalar var ama.. Bu arada Echoes'u seviosanız Atom heart mother'ı da tavsiye ederim. Ayrıca Roger Waters'ın Amused to Death albümü dehşettir. Adam bi sözler yazmış. Destan gibi. Ama ne destan. Adam kendi de demiş. "2. dünya savaşından sonra İngiltere'nin yetiştirdiği en iyi söz yazarı benim" diye. Doğru söze ne denir. Echoes bu açıdan bi klasiktir bence..
roger konusunda saçmaladım kusura bakmayın iyi demiş ayrıca...echoes en iyi şarkıları bea..
ferman moderatörün dağlar bizimdir...
- demakrotive
- Müdavim Üye
- demakrotive
- Müdavim Üye