Led ZeppeLiN
- lamskywalker
- Üye
Led ZeppeLiN
Daha önce de açılmıştı ama yabancı rock forumunun Led ZeppeLiN siz olabileceğini düşünemiyorum.Bu işi bunlar ve bi kaç çağdaşı bulduysa ayıptuır bence olmamaları.Babalar hakkında düşünceleriniz?
led zeppelin "2"...müzik setinden eksik olmaz..jimmy page,baba adammış.KEndine özgü vokalleri var.deep purple,led zeppelin ve pink floyd...bu üç baba...gelmedi bi daha..(çok şiirsel oldu )+ bu arada zaman içinde görcez ama baba olmaya aday grup ta radiohead dir bana göre.
En son Lily tarafından 24 Ara 2004 00:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
and we all went to heaven in a little row boat
ya sonunda led zeppelin seven birilerini bulma şerefine ulaştım
ben derimki rock tarihinde bir dönüm noktasıdır zeppelin
ve ledzeppelin dinlemenin bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum admlar baba bababababababbabababab
tabi deep purpel ve pink floyd daha sonrada dream teather olmasaydı rock olsun olmasın ne çıkarki
led zeppelin aslında başka bi sitede benim nicim
bilen bilr
ben derimki rock tarihinde bir dönüm noktasıdır zeppelin
ve ledzeppelin dinlemenin bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum admlar baba bababababababbabababab
tabi deep purpel ve pink floyd daha sonrada dream teather olmasaydı rock olsun olmasın ne çıkarki
led zeppelin aslında başka bi sitede benim nicim
bilen bilr
-
- Üye
abartıyo muyum bilmiyorum ama led zep olmasaydı rock bambaşka bir taraflara giderdi, sevdiğim bütün grupların atası bence. steve jones'dan (sex pistols) , johnny taylor'a (duran duran) , jim martin'den (faith no more) axl rose'a (guns n roses) bir çok insanın müziğe başlamasına neden olan öte grup.
son dönem çalışmalarına hep haksızlık edildiğini düşünürüm. kimseyi kırmak istemem ama deep purple filan gibi çağdaşları bir alt küme gibi kalıyorlar yanlarında, insan stairway'in , over the hills'in , thank you'nun dyermaker'ın, all of my love'ın ve diğer bütün şarkılarının nasıl yapıldığına şaşırıyor çağdaşlarını da dinleyince. bence hep karşılaştırıldıkları beatles'dan çok önce rolling stones'dan ise biraz sonra geliyorlar.
son dönem çalışmalarına hep haksızlık edildiğini düşünürüm. kimseyi kırmak istemem ama deep purple filan gibi çağdaşları bir alt küme gibi kalıyorlar yanlarında, insan stairway'in , over the hills'in , thank you'nun dyermaker'ın, all of my love'ın ve diğer bütün şarkılarının nasıl yapıldığına şaşırıyor çağdaşlarını da dinleyince. bence hep karşılaştırıldıkları beatles'dan çok önce rolling stones'dan ise biraz sonra geliyorlar.
-
- Üye
- Lord_Of_Darkness
- Üye
- İletişim:
ne diyim
ne diyim baba adamlar... 8) 8)
- lamskywalker
- Üye
önceki sayfada kesilmiş 4 baba muhabbatini bu sayfada açtığım da karşımda beatles yerine the doors görmeyi umuyodum-lily'den-Lily yazdı:4 baba şunlardır bana göre;the beatles,pink floyd,led zeppelin ve deep purple.(the beatles çok sevmesem de biçok şarkısını,sonrasında gelen her gruba neredeyse ilham kaynağı olmuştur)
abi nerden çıktı beatles şimdi tamam bi şeylerin öncüsü sayılabilirler ama aşılmışlardır.ne bileyim rolling stones de bari
alla allaaaa....ne kızıon.Zaten çok arada kalmıştım the doors mu beatles mi die.Ama Beatles ı es geçmemek lazım.Aşılmış olabilirler.Ama kendi zamanlarına göre değerlndirilmeli.Ne bileyim ya ben de nie bööle diosam.Seni mi kıracam the doors olsun.Ya da ben 3 baba diyim,led xeppelin,deep purple ve pink floyd'da kalsın.Çünkü gerisi çok tartışmalı.Ama bunalr su götmez... 8)
and we all went to heaven in a little row boat
-
- Üye
+1 arkadasimEpitaph yazdı:led zeppelin için diyecek hiç bişi bulamıyorum.anlatılacak kadar kolay değil. sadece dinliyicen ve hissedicen ne demek istediklerini
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..