Children Of Bodom
Children Of Bodom
5 Haziran 1960 yılında, Finlandiya'da, Helsinki kentinin 20 km kuzeyindeki Bodom adlı küçük bir gölde 4 gencin kurdukları kamp, eğlenceden öte, baltalı psikopat bir katilin katkıları ile kanlı bir buluşmaya dönüştü. Dört gençten üçü saldırı sonucu ölürken, kurtulmayı başarabilen dördüncü eleman, akli dengesini kaybederek günümüze kadar sürecek olan psikiyatrik bir tedavi altına girdi. Bu kanlı olayın aktristi asla bulunamadı. Yıllar sonra yaşlı bir adam polise gidip ben Bodom'un orakçısıyım dese de, suçlunun o adam olamayacağı kanıtlandı. Olayın üzerinden yıllar geçti, ve sonunda Bodom'un Çocukları geri döndü, hemde oraklarıyla.
Kaynak:Delikasap.com
Görüşler?...
Kaynak:Delikasap.com
Görüşler?...
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
-
- Üye
children of bodom
Everytime i die yıllardır hergün dinlememe rağmen sıkılmadığım çalışması. Zaten kendileride röportajlarda en beğendikleri çalışma olduğunu söylüyor.
Mask of sanity diğer tuttuğum çalışmaları. Bu grubu eleştiren bir çok insan duydum sebepleride müziklerini çok digital sound da yapmış olmalarıymış. Filtreyi çok kullanıyorlarmış. Ben herkesin tercihine saygı duyuyorum ama bu adamların müzikleri dopdolu ve istanbula gelmelerini dört gözle bekliyorum. En son 2005 programlarında istanbula gelecekleri gözükmüyor.
umarım gelirler.
Mask of sanity diğer tuttuğum çalışmaları. Bu grubu eleştiren bir çok insan duydum sebepleride müziklerini çok digital sound da yapmış olmalarıymış. Filtreyi çok kullanıyorlarmış. Ben herkesin tercihine saygı duyuyorum ama bu adamların müzikleri dopdolu ve istanbula gelmelerini dört gözle bekliyorum. En son 2005 programlarında istanbula gelecekleri gözükmüyor.
umarım gelirler.
-
- Üye
- İletişim:
ben de sana bir yer tavsiye edeyim:Necmiye Abla'nın kerhanesi...darkboy yazdı:vala ben bu grubu bilmiorum ama foo fighters diye bu grup var herkese tavsiye edelir...
hoş yani...
Allam yarabbim ya,akıl kaldırır mı şimdi şu yazdığını,bilmiyosan ni
ye boş yere post giriyorsun kardeşim...
neyse,something wild albümünü severim,Lake Bodom,Red Light In My Eyes Pt I,II güzeldir...
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
Sırf adamın sinir katsayısını artırır bunlar hacı.Töbe yarabbim ya
Neyse C.O.B coverlarıda harikadır bu arada.Final Countdown,Aces High flan süper.
Neyse C.O.B coverlarıda harikadır bu arada.Final Countdown,Aces High flan süper.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Hacı adamların Senfonic Black-Melodic Death takıldıklarına bakma.Herifler resemen Heavy Metal yapıo..Sadece çift-cross partisyonları biraz abartılmış Hele sololara ne demeli ya..Üfffff
-
- Üye
duyalım, aktaralım
Children of Bodom grubunun bas gitaristi Henkka Seppälänın yaptığı açıklamaya göre grubun yeni albümü yine Helsinkide kaydedilecek fakat bu sefer Finnvox stüdyoları kullanılmayacak. Martta stüdyoya girmeyi planlayan grup Alexinin kolunun kırılması yüzünden bu tarihi ertledi. Grubun stüdyoya girişi tamamen Alexinin iyileşmesine bağlı..
Başka bir aksilik olmazsa albüm 29 Ağustos 2005te Spinefarm Records etiketiyle piyasaya çıkacak..
metal.deliriyum.com
Başka bir aksilik olmazsa albüm 29 Ağustos 2005te Spinefarm Records etiketiyle piyasaya çıkacak..
metal.deliriyum.com
-
- Üye
Gelmelerini bende çok istiyorum ama 2005 programlarında istanbul gözükmüyor. Aslında bu konuda bi organizasyon problemi var galiba. Türkiyeye birçok grup geldi ve children of bodom eminim burada geniş bi kitle ile karşılaşacak. bu konuyu bir yerlere iletebilmeliyiz. Şimdi bu adamlar albüm hazırlığında, ağustosta çıkacak albümden hemen sonra zaten gelmezler buraya. 2006 da adamların programlarında türkiye 'yi görebilmek umuduyla... Şimdi bi " everytime i die " patlatıyim.
-
- Üye
Bende bi e-mail yağmuruna tuttayım sonra adamlar spam yedik diyecekler ama olsun ya şu maslak venue ' ye ve yeni melek ' e grupları getiren organizatörlere ulaşabilirmiyiz acaba. Bi uğraşalım ne dersin. Geçen temmuz ayında maslak venue'de rock the nations festivali olmuştu bilirsin. Bu senede muhtemelen olacak. şu heriflerin isminide çakalım bu festivale.
Bu sene olmasada bu kitle bu grubu Türkiye'de dinlemeli.
Bu sene olmasada bu kitle bu grubu Türkiye'de dinlemeli.
Hoca herifler cidden çok farklı ama şimdi Allah yukarda.Daha öncede belirttiğim gibi herfiler tam anlamıyla Heavy ruhu taşıyor.Adamlara hasta olmamdaki en büyük etkenlerden birri de bu.Heavy öğeler ön planda