ben beni seven ve bunu ifade eden herkese gereken önemi veririm...tecrübeyle sabittir.bunu sorabilirsiniz herkese yüzümün kara çıkmayacağına eminim,o yüzden ne geliyorsa yapacağım elimden bu buluşma için
SamotH yazdı:ben beni seven ve bunu ifade eden herkese gereken önemi veririm...tecrübeyle sabittir.bunu sorabilirsiniz herkese yüzümün kara çıkmayacağına eminim,o yüzden ne geliyorsa yapacağım elimden bu buluşma için
bundan emin olmasak, seni de sevmesek ve gelmeni bu kadar istemesek çağırmazdık.. ki bak baaara baaara çağırıyoruz yani :R
KaRaMaRTi yazdı:İzmir tayfası aranızda para toplaşın banada bir bilet yollayın ben gelerim ...
ulen
abi samoth varsa bende hertürlü varım bu buluşmaya...
ki eminim bu sefer olcak...
samothhhh... her yerde o herif yahu.. di mi üstteki insan
seviyorus seni
Bende samoth un soğan yiyin kardeşim soğan dediği gunleri hatırlıyorum da o aralar admindim şimdi düştüğümiz yerlere bak yaa şu anda sadece Talim Öğretmeni Çavuş İbrahim başka bişi yok Heheh Kardesim kendine iyi bak samoth
oooo topraaam nerelerdesin sen ya? baksana bi şu başlığa benden başka kimseler var mıydı sitede o zamanlar hey gidi hey bee...ya cidden özlemişim seni be ibo kardeş...gel izmire gel çavuşunu da erini de patlatalım içelim sabaha kadar
GiMLiStorM yazdı:
ulen
abi samoth varsa bende hertürlü varım bu buluşmaya...
ki eminim bu sefer olcak...
samothhhh... her yerde o herif yahu.. di mi üstteki insan
seviyorus seni
Bende samoth un soğan yiyin kardeşim soğan dediği gunleri hatırlıyorum da o aralar admindim şimdi düştüğümiz yerlere bak yaa şu anda sadece Talim Öğretmeni Çavuş İbrahim başka bişi yok Heheh Kardesim kendine iyi bak samoth
ehehee hey gidi.. ne kdr kaldı?? gecen bız de jailjamla eskılerı yadettık... senı de andık.
bn ta$ınmadan önce bulu$ursanız alınırım walla
nese hade.. siz bulu$un bi de bn gelince *rahibe izmir e ta$ındı* adı altında bi rocktr izmir bulu$ması yaparız
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //