Makina
Makina
okan bayülgenin zagayı bitirip zaga ve herkes bunu konuşuyoru birbirine karıştırdığı,kolaj yaptığı bir program olmuş.olumsuz yönleri;setin çok büyük olması,orkestra elemanlarını göremememiz vede arkadaki dev ampullerin yanıp sönmesi göz alıcı olmuş masa olayı koltuktan daha iyi olmuş ama okan'ın arkasını seyirciye dönmesi televizyondan izlenmesini şart koştu yoksa izyeciler hep arkasını görülecek.bu sefer zagadaki gibi saat problemi yaşanmıyo saatinde başlıyor ama konuk sayısı abartı şekilde konuk yağmuruna tutuluyorsunuz adeta başınız dönüyor bu durumda, birde uzun çok sonunu iki pogramdır izleyemedim sabaha kadar sürdüğünü düşündüğüm program
bakalım üçüncü bölümünde neler olacak...
bakalım üçüncü bölümünde neler olacak...
- Scralatchi
- Üye
-
- Üye
- İletişim:
Stüdyosu pek nezih olmuþ... Gerçi Galip Tekin'in müthiþ çizimleri daha fazla kullanýlsa daha iyi biþi olurmuþ... Neyse bu masa mevzusu ntv hatýrasý belli de adamlara acýdým valla onca saat tünüyorlar o sandalyelere... Yok çok ergonomiktir kesin de ben çýksam programa ikinci saatin baþýnda masaya uzanýrým kimse de tutamaz... O ayý hikayesi de hiç olmamýþ... Ben bekliyorum ki zeka belirtisi olan deðiþik bir þeyler olsun Türkiye'de... Birileri de biz de burdayýz bunlarý üretiyoruz diyebilsin bu çarpýk medyada, saçma düzende çok da sivrilmeden... Çünkü sivrilene yaþama alaný yok ortalamalarýn dünyasýnda genelde... Ama bu iþler deneme yanýlmayla olmaz... Teorin iyi geliþecek hazýrýný sunacaksýn... Ýzleyiciye kobay muamelesi yapmayacaksýn... Sonuç olarak yarýsý olmuþ yarýsý olmamýþ bir makina bu... Eee çalýþmaz tabi..
Maybe life an illusion!
üçüncü programın uzuuun sürmesi nedeniyle sonunu izleyemediğim ama konukların garipliği ile uykumu başta kaçıran gerek ışın karaca,kuşum aydın:) hakkı devrim ki kendisi galiba programın demir başı oldu( olsun diyecek birşeyimiz yok saygı ile önünde eğilirim hemde istanbul türkçem ile efenim) bir acayip programdı. daha sonra kemal sunal 'ın tezi gayet iyi gitmişti.bir ara ringte bir atraksiyon oldu, niye oldu, ne oldu anlamadım ben pek ama iyi idi hadi gülünebilirdi bunada sonra levent kırca çıktı galiba prozac içimiş nolmuş öle bir dinginlik gelmiş ee baktıkça uykum geldi gittim yattım programı oldu üçüncüsü
- _AnGeLiCa_
- Üye
son programı izlerken şebnem ferah' görüp heyecanlamdım sonra şarkı sölediğini görüncede daha bir sevindim ki haberim yoktu kim var kim yok:) sonra tam şebo bitirdi şarkıyı derken konuk olarak hülya avşar doğdu ay gibi ekrana 2 saat izledim (evet hülya avşar 2 saat izleniyomuş) bekledim sabır içinde sonra hülya avşar gitti nihayet heh çıkıcak derken şebo çakıl taşlarını söyledi süper di tabiki de sonra konuk sandalyesine oturdu ama iki çift laf ettimi etmedi fuatla bir düet yapıcaktı ki o ses sistemi nedir kardeşim ne güzel şeyler yapıcaklardı oysa beklerken böle program bitti.4 lere kadar süren program 2.30 gibi (yamulmuyorsam) bitti
ama niye...ben anlam veremedim!
-
- Üye
- İletişim:
+1e-pack yazdı:son programı izlerken şebnem ferah' görüp heyecanlamdım sonra şarkı sölediğini görüncede daha bir sevindim ki haberim yoktu kim var kim yok:) sonra tam şebo bitirdi şarkıyı derken konuk olarak hülya avşar doğdu ay gibi ekrana 2 saat izledim (evet hülya avşar 2 saat izleniyomuş) bekledim sabır içinde sonra hülya avşar gitti nihayet heh çıkıcak derken şebo çakıl taşlarını söyledi süper di tabiki de sonra konuk sandalyesine oturdu ama iki çift laf ettimi etmedi fuatla bir düet yapıcaktı ki o ses sistemi nedir kardeşim ne güzel şeyler yapıcaklardı oysa beklerken böle program bitti.4 lere kadar süren program 2.30 gibi (yamulmuyorsam) bitti
hele hülya avşarın hayat muhasebesi bölümünde böö geldi...
ya tonla konuk almaya çalışıyo bi programda...hiç güzel olmuyo...anlamıyosun konuklardan hiçbişey...bide sansasyonel maymunları saatlerce tutup şebo gibileri 15 dk sonra göndermesine sinir oluyorum
bu son bölümde bizim okulun elemanlarıda gitmişti izlemeye...eee nasıldı dedim..böle kıl bi adam olamaz dediler....hakkten kıllaştı yani
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
geçen haftada Alev'in çıkması bide canlı şarkı çalıp söylemesi beni mest etti. Seda Sayan ve Nihat Doğan'ın arasına oturup onlarla ingilizce şarkı söyleme olayına soktu Okan Alev'i. o da ayrı yardı beni. yahu Nihat Doğan kıza diyoki yavaş söyle ben amerikan ingilizcesi biliyorum ehea ama Alev'in sade güzelliği gözlerden kaçmadı lakin masada makyajlı diğer hanımların yanında makyajsız güzelliği ile gözlerimi kamaştırdı walla bak
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
bence gayet guzel olmus ozellıkle de zaga da en sevdıgım bolum olan medya arkasını televızyon makınesıne de tasımalarına cok sevındım
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
- si_keremcem
- Üye
- İletişim:
"bu adam ne yapıyosa güzel oluyo"sözü geldi aklıma.seviyoruz ailecek izliyoruz 8) .medya arkasına biraz daha önem versin derim.fucking machine de güzel olmuş bence.......
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
- whatsername
- Müdavim Üye
ya senelrdir adam yapıyo bunu...madem aşağlanmak istemyen adam aramaz o programı zaten akıl var fikir var....whatsername yazdı:okan bayülgenin tutumunu sevmiyorum.. programa telefonla bağlanan seyircilerle "yeter artık keees kapa şu telefonu" gibisinden diyaloglara girmesi gereksiz bence.. daha ılımlı olabilir bu konuda
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
- whatsername
- Müdavim Üye
ben de yazıktır günahtır millete demiorum ztn.. haklısın tabi senelerdir yapıo istemeyen aramasın.. ben diorum kii: gereksiz bi davranışlonly yazdı:ya senelrdir adam yapıyo bunu...madem aşağlanmak istemyen adam aramaz o programı zaten akıl var fikir var....whatsername yazdı:okan bayülgenin tutumunu sevmiyorum.. programa telefonla bağlanan seyircilerle "yeter artık keees kapa şu telefonu" gibisinden diyaloglara girmesi gereksiz bence.. daha ılımlı olabilir bu konuda