En Son İzlediğiniz Film ve Hakkında Yorum
- whatsername
- Müdavim Üye
- necessaryzeppo
- Üye
Eternal Sunshine of Spotless Mind..Güzeldi ama konusu baya bi karı$ıktı ya da gece 3te izlememin de bi yan etkisi olabilir çünkü salya akıtma modundaydım :drool:..Ne Jim Carrey'i bu kadar romans bi havada ne de Kate Winslet'ı bu kadar $irin görmemi$tim..2oo3ten beri ha geldi ha gelcek hele $ükür dedirten ve buna değen bi yapımdı bence izlenmesi gerekir..Hele sondaki Beck'in $arkısı tam 50, 60 hit point aldı bendn desem yeri=P Genel olarak bakınca da soundtracki güzel ya..
Osiris, keeper of the gate, master of all fate, hear us.
Before time, and after.
Before knowing and nothing.
Accept our offering. Know our prayer.
Osiris, here lies the warrior of the people. Let her cross over !
Before time, and after.
Before knowing and nothing.
Accept our offering. Know our prayer.
Osiris, here lies the warrior of the people. Let her cross over !
dün trt 2 de 40 lı yıllarda yapılmış alfa şehri diye bi film vardı wala şimdiki filmlerden kat kat daha iyi konusu vardı filmin...uzun uzun anlatmıyım ama bi diyalog koyayım buraya
ALFA 60 adında bi sistem konuşuyor::
merhaba sen buraya sorgulanmak için getirildin...burası alfa şehridir...burda mantık dışı olan hiç birşey kabul edilemez...burda "neden" diyemezsin "çünkü" diyebilirsin...bunun nedeni sizin yani insanların geçmişine bakarak yaşamaları...oysa geçmişte kimse yaşamadı , ve gelecektede kimse yaşamayacak..çünkü gerçek olan şimdiki zamandır..ebedi yaşam şimdiki zamanda gizlidir..zaman bir maddedir bayım ve nehirdir...ama o nehir benim..zaman bir kaplandır ve o kaplan benim..insanlar 1 i öğrendikten sonra 2 yi çok kolay tahmin ederler..çünkü 1+1 ikiye eşittir..oysa aradaki + nın ne olduğuna hiç dikkat etmezler bayım..bu + yüzyıllardır kendini tüketen bir ırkın temsilidir....
wala işte bööle uzayıp gidiyodu felsefik bi film..alfa diye bi sistem var bütün şehri bu sistem kontrol ediyo...şehirde ağlamak bile suç ve cezalandırılanlar kuzey güney doğu ve batı olarak 4 farklı yerde 4 farklı kişilik olarak ceza görüyo...
ALFA 60 adında bi sistem konuşuyor::
merhaba sen buraya sorgulanmak için getirildin...burası alfa şehridir...burda mantık dışı olan hiç birşey kabul edilemez...burda "neden" diyemezsin "çünkü" diyebilirsin...bunun nedeni sizin yani insanların geçmişine bakarak yaşamaları...oysa geçmişte kimse yaşamadı , ve gelecektede kimse yaşamayacak..çünkü gerçek olan şimdiki zamandır..ebedi yaşam şimdiki zamanda gizlidir..zaman bir maddedir bayım ve nehirdir...ama o nehir benim..zaman bir kaplandır ve o kaplan benim..insanlar 1 i öğrendikten sonra 2 yi çok kolay tahmin ederler..çünkü 1+1 ikiye eşittir..oysa aradaki + nın ne olduğuna hiç dikkat etmezler bayım..bu + yüzyıllardır kendini tüketen bir ırkın temsilidir....
wala işte bööle uzayıp gidiyodu felsefik bi film..alfa diye bi sistem var bütün şehri bu sistem kontrol ediyo...şehirde ağlamak bile suç ve cezalandırılanlar kuzey güney doğu ve batı olarak 4 farklı yerde 4 farklı kişilik olarak ceza görüyo...
insanlık, okadar hızlı büyüyordu ki ; Tanrıyla boy ölçüşmeye kalkıştı ve Tanrı ; çocuklarından utandı... Önce yağmurla yıkadı pisliklerinden arıttı sonra güneşinde yaktı maskelerini çıkarttı ve yer yü
dün akşam evde final dönemi olmasına rağmen üç film izledim. 12 angry man, 7 samuray ve ıt's a wonderful life. 3 ne de hayran kaldım. Günümüz filmleri halt etmiş(tutuculuk yapmak istemem bugün de harika filmler var ama genel olarak böyle...) tavsiye ederim bu filmleri...
İnsanların insanları değil yalnızca eşyaları yönettiği bir toplum için...
şahane hayat filmini bende izlemiştim çok güzeldi wallaDeja-Vu yazdı:dün akşam evde final dönemi olmasına rağmen üç film izledim. 12 angry man, 7 samuray ve ıt's a wonderful life. 3 ne de hayran kaldım. Günümüz filmleri halt etmiş(tutuculuk yapmak istemem bugün de harika filmler var ama genel olarak böyle...) tavsiye ederim bu filmleri...
insanlık, okadar hızlı büyüyordu ki ; Tanrıyla boy ölçüşmeye kalkıştı ve Tanrı ; çocuklarından utandı... Önce yağmurla yıkadı pisliklerinden arıttı sonra güneşinde yaktı maskelerini çıkarttı ve yer yü
- demakrotive
- Müdavim Üye
Venedik Taciri (the merchant of Venice) : biraz önce sinemadan çıktım.hani filmi seyrettikten sonra içinizde konuyla alakalı hisler kalır ya işte bu da o filmlerden biri.(aklınıza sakın karate filmi seyrettikten sonra kızkardeşinizi dövdüğünüz gelmesin) .Çok güzel bir shakespeare uyarlaması olmuş. Al Pacino mükemmel.filmi seyrederken kendime zar zor hakim oldum.
En son Edmond tarafından 23 Haz 2006 14:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
True Romance(1993):Christian Slater,Patricia Arquette,Val Kilmer,Dennis Hopper,Gary Oldman ve (ufak rolü var çaok gaza gelmeyin) Brad Pitt...süperdi konu ve anlatım olarak..sonunda ağlıcam yanımdakilere ayıp olur ve erkeklik gururu saçmalıkalrından dolayı ağlayamadım ama herkese tavsiye ederim..müthişti
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
ben de henüz seyrettim.(haliyle istanbul a bu kadar geç gelen bir film afyon a ne zamanda gelir.fakat buradakileri takdir ettim.bir tane adam akıllı sinemamız var orada da eternal sunshine of the spotless mind ı izleyebiliyoruz.yanlış hatırlamıyorsam istanbul da pek çok sinema da gösterime bile girmedi.tabi adamlar nabza göre şerbet veriyorlar.kurtlar vadisi dururken ne işi var ''sil baştan'' ın)film karmaşıktı fakat çözülemeyecek bir karmaşa değil.herkesten bir şekilde bir parça koparan bir karmaşa vardı.ben şahsen filmi çok beğendim.zaten uzun zamandır bekliyordum.fakat soundtrack ı filme fazla olmuş. beck - everybody's gotta learn sometimesnecessaryzeppo yazdı:Eternal Sunshine of Spotless Mind..Güzeldi ama konusu baya bi karı$ıktı ya da gece 3te izlememin de bi yan etkisi olabilir çünkü salya akıtma modundaydım :drool:..Ne Jim Carrey'i bu kadar romans bi havada ne de Kate Winslet'ı bu kadar $irin görmemi$tim..2oo3ten beri ha geldi ha gelcek hele $ükür dedirten ve buna değen bi yapımdı bence izlenmesi gerekir..Hele sondaki Beck'in $arkısı tam 50, 60 hit point aldı bendn desem yeri=P Genel olarak bakınca da soundtracki güzel ya..
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
Ya dün gece vcd kiraladım babam ve oglumu aldım.. Anam anam ne diim size Tv de duyuyordum filme gidenler aglıyor vs.. Bende gülüyordum nedir bu diye ..Neyse dün gece filmi izledim bir agladım bir agladım sanki benim babam ölmüş gibi çok etkileyici bir filmdi ...Gözyaşlarım sel oldu bir müddet aglamam heralde.. Şimdi düşünüyorumda iyiki bu filmi sinemada izlememişim salga sümük böüüüü die ..Filmde beni can evimden vuran sahne Küçük çocugun (Deniz) önlükle okula gitmek üzereyken birden elinde çantasını bırakıp koşması yere çöküp aglaması beni bitiren an o andır..
-
- Müdavim Üye
en son izlediğiniz film ve hakkında yorum
ya bende taking lives diye bi iflm izledim manyak polisiye ve sonu dumur..hiç ummadığım biri katil çıktı....şaştım kaldımm..herkese tavsiye ederim
- frantic_kenan
- Müdavim Üye