İsrail'i Boykot Ediyoruz...
İsrail'i Boykot Ediyoruz...
Arkadaşlar ,
Kana susamış iğrenç ülkesiyle,
Hergün kan akıtan şerefsiz askeriyle
ve işin içine çocuklarıda katıp "Sevgiyle ölün " dedirttirecek kadar Tüm insanlarıyla İSRAİL'i Boykot Ediyorum ,
Kana susamış iğrenç ülkesiyle,
Hergün kan akıtan şerefsiz askeriyle
ve işin içine çocuklarıda katıp "Sevgiyle ölün " dedirttirecek kadar Tüm insanlarıyla İSRAİL'i Boykot Ediyorum ,
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
Bu boykata bende canı gönülden katılıyorum ..
Filistin halkının mücadelesi özgürlük mücadelesidir .. Biz kendi kendimizi yönetelim diyorlar kimsenin himayesine girmeyelim diyorlar .. Ve çok onurlu bir mücadele sergiliyorlar .. Aynı şekilde ırak halkıda ..
Tüm insanlıkta bu ayıbı izliyor ..
İmzamda da belirtigim gibi Rüzgar eken fırtına biçer, fırtına da yakında geliyor diyor İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedi Necad artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak .. Ortodoguda taşlar yerinden oynayacak ...
Tüm Yüregim ve dualarım Filistinde,Lübnanda,Irakta...
Filistin halkının mücadelesi özgürlük mücadelesidir .. Biz kendi kendimizi yönetelim diyorlar kimsenin himayesine girmeyelim diyorlar .. Ve çok onurlu bir mücadele sergiliyorlar .. Aynı şekilde ırak halkıda ..
İmzamda da belirtigim gibi Rüzgar eken fırtına biçer, fırtına da yakında geliyor diyor İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedi Necad artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak .. Ortodoguda taşlar yerinden oynayacak ...
- desperateengel
- Üye
şimdi iki tane harita gördüm internette sinirlerim tepelendi
http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899 sağda bi harita var şuanki halimiz.sonra da nexte bakın..adamlar alini kolunu sallaya sallaya satın alıyo ruslar,yunanlar,kürtler..ev,arsa derken topraklarımızı ele geçiriyolar..eskiden savaşlar oluyodu şimdi de hükümetimiz,türk halkının seçtiği sevgili hükümetimiz satıyo topraklarımızı..biz de ööle malmal oturuyoruz işte
http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899 sağda bi harita var şuanki halimiz.sonra da nexte bakın..adamlar alini kolunu sallaya sallaya satın alıyo ruslar,yunanlar,kürtler..ev,arsa derken topraklarımızı ele geçiriyolar..eskiden savaşlar oluyodu şimdi de hükümetimiz,türk halkının seçtiği sevgili hükümetimiz satıyo topraklarımızı..biz de ööle malmal oturuyoruz işte
http://www.mp3x3.net/efendi/turkiye/Movie1.html
öncedende yazmıştm bu siteyi..
türkiye'de gidecek yavaş yavaş..
filistin, lübnan, ırak..hepsi için dualarım
öncedende yazmıştm bu siteyi..
türkiye'de gidecek yavaş yavaş..
filistin, lübnan, ırak..hepsi için dualarım
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Zamanında (1948) yılında amerıkadakı locaların kendılerıne gore onurlarını kurtarmak ıcın masum ınsanların topraklarını calıp ısraıl ı kurdular ve sımdı de tum arap ulkelerını ıcıne surukleyecek savas planını uygulamaya basladılar ... askerı hedefler olarak masum ınsanları goren bu soysuz kopeklerı lanetlıyorum..elımden gelseydı hepsını teker teker oldurup mezarlarına ıserdım...
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
kahrolsun abd emperyalizmi!!!
elden birşeyler gelir arkadaşlar!!burda durup birbirimize ortak düşüncelerimizi açıklayacagımıza dışarı çıkıp sesimizi heryerde duyurmamız lazım!!!abd ve israil karşıtı eylemlere can gönülden katılmalı emperyalist hareketleri kınamalıyızz!!!!herkesin dünyada kardeşçe,eşit ve hür yaşaması adına birşeyler yapmalıyız!!!katil abd ortadoğudan defol sesleri hergeçen gün yükseldikçe,bilincimizde o kadar artacaktır!!!!emperyalizme karşı boyun eğmeyelim,barış,kardeşlik,eşitlik kawramları için bizlerde sawaşalım!!!!! katil abd ortadoğudan defolllll!!!!!!enbüyük terorist abd dir unutmayalım!!!!
- herastratus
- Üye
peki biliyor musun ki mc donald's artýk bir türk malý? her þeyi ile... isim haklarý zartý zurtu.elfekz yazdı:bence onlarýn urunlerini almayarak iþe baslayabýlýrýz mesela converse, coca cola almayalým (ve coca cola dan kazanýlan paranýn %30 u israil askerlerýne yardým olarak gonderýlýyormus) mc donald's a artýk gýtmeyelým daha býldýgýmýz urunlerý yazalým ve artýk onlarý kesýnlýkle kullanmayalým
cocacola'nýn bize türkiye'de üretilenleri geliyor. amerika'dan ithal etmiyoruz. coca cola'yý türkiye'de satýn almazsak o fabrikada çalýþan türk iþçilere ne olacak?
mc donald's ı bılmıyodum ama coca cola alınca kazanılan para yıne amerikaya gıdıyo ve sen coca cola hakkında boyle dusunuyosun ama tamamı turk olan fabrıkaların cogu batıyo (ozellikli kagıt ve deterjan)mesela lily (tamamı turk) adlı bı kagıt fabrıkası batmak uzereydı ve o fabrıkanın işçileri aylarca bedava calısıp fabrıkayı kurtarmaya calıstılar ben bunu haberlerde gordum bıze yardım edın dıyolardı onu gordugumde annemede soyledım artık onu kullanıyoruz peki o fabrıka batsaydı onun işçileri ne olcaktı daha bunun gıbı kac fabrıka daha vardır artık bılmıyorum
boşuna gezdirmişim bunca yıldır yanımda seni. bunu bile anlıyamıosun ya provakasyon die bişey vardır ha bi de provakatörler vardır. anladın sen bu seferlayne yazdı:ben anlamayanlardanım anacımomarylmz yazdı:allah allaah nedense başlıga cwp yazanların cogunun 4-5msjı. ve bir o kadar gariptir başlıgı acan arkadas uye olmuş baslıgı açmış ve gitmiş. anlayan anladı
the dreams in which im dying are the best ive ever had
coca cola olayı biraz daha arastırılmalı bence...sonucta buyuk ihtimalle bir turk sirketi uzun bir sureligini isim hakkını ve uretme iznini almıstır ve parasını coktan odemistir,israile gidende gitmistir...coca cola'nın amerikada'ki merkezinin burda 1 ytlye satılan kutu koladan para kazandıgını sanmıyorum...
sleeping with the earth my dying bride
internet üzerinden savaşın desteklenmesi için kampanyalar yaptıklarını bılıyordum.... bu iş daha da büyüyecek gıbıme gelıyo yanı iki ülke ile sınırlı kalmıyacak... lanet olsun hepsine...
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
- dumanaddict
- Üye
çok haklısın burhan abi ! evet rüzgar eken fırtına biçecek! her gün televizyonda,ölen çocukları görmek bilmek ve bir şey yapmamak çok acı veriyor insana..İNSAN'a tabii kii...insan olmayanı görüyoruz!işte bu yüzden hayvanları da daha çok seviyorum...Burhan_abi yazdı:Bu boykata bende canı gönülden katılıyorum ..
dualarım onlarla...
www.onlar.net
Rock bir müzik türü değil, bir hayat tarzıdır!
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim: